SRBSKO; Výrobci pro stavebnictví
Máme zájem o spolupráci s výrobci ve stavebním podnikání.
Poptávám sprchový kout
Poptáváme sprchový kout. Vanička by měla mít výšku 50cm a výška celého koutu do 2m. Rozměr by měl být 90/90cm.
Poptáváme realizaci ZTI pro 12 RD
Hledáme dodavatele ZTI pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme dodavatele obkladů a dlažeb
Pozor změna e-mailové adresy Hledáme dodavatele obkladů a dlažeb (dodávka + montáž) pro koupely - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
ITÁLIE; Instalatérské vybavení
www.assotherm.com Jsme italský výrobce, všechny naše výrobky mají záruku "Made in Italy" v souladu s příslušnými certifikáty a dokumenty. Naše technické a inženýrské oddělení vyvíjí nové produkty, důkladně zkoumané pro termo-instalaterské instalace, a vyráběné podle požadavků zákazníka, tj.: speciální rozměry atd. Vyrábíme: termostatické a ...
Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
NĚMECKO; Vany, sprchy
Potřebujeme koupelnové vany a sprchy pro náš stavební záměr. Prosím zaslat katalog a ceník (v Euro) na tuto adresu: Firma Flie Tech, Bernburgerstraße 10d, D-39418 Staßfurt. Požadované množství asi 180 van a sprch.
EGYPT; Dveře, vany, nádobí, svítidla
Hledám dovozce / přímé odběratele PVC-dřevěných dveří, akrylátových van (sprchové vaničky, sprchové kouty), litého nádobí (pánve na smažení, woky, hrnce, grily), nebo svítidel (pouliční osvětlení, širokoúhlá svítidla, dekorativní osvětlení, nemocniční světla, venkovní / vnitřní osvětlení, bodová světla, zahradní lampy .. atd.). Také bych ráda ...
Poptávám koupi mobilního WC
Koupím mobilní WC TOI TOI v zachovalém stavu nebo podobný uveďte cenu.
ČÍNA; Litinové koupací vany
Jsme čínští výrobci a exportéři litinových koupacích van, více na www.castironbathtub.net Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
Sháním sanitární zařízení
Dobrý den, poptávám bidet rohový.
SRÍ LANKA; Sprchové kouty, tvrzené sklo
Hledám obchodního partnera, abych mohl exportovat koupelnové sprchové kouty a tvrzené sklo.
EGYPT; Osvětlení, vany, dveře, kuchyňské zboží
Reprezentuji egyptskou firmu IEMCO GROUP sídlící v Cairu, zaměřenou na výrobu osvětlovacího příslušenství, akrylových koupacích van (rovněž sprchovacích van, sprchových kabin a sprchových doplňků), PVC dveří a kuchyňského zboží litého vstřikováním (fritovací pánve, wok pánve, rošty, hrnce). Hledáme importéry našich výrobků v České republice, nebo ...
PÁKISTÁN; Koberce, mramor, žula
Jsme exportéři ručně dělaných koberců, mramoru, ručně opracovaných dlaždic z mramoru a žuly. Hledáme odběratele.
ČÍNA; Dlaždice a obkladačky
Jsme výrobcem zdobených keramických dlaždic, dlaždic - bordur, obkladačkových tvarovek a křišťálových mozaikových dlaždic. Navštivte prosím naše stránky http://www.yifengtile.com Máme zájem o obchodní spolupráci.
GHANA; Vládní tendr - rozvoj venkova
Vláda Ghany obdržela finanční prostředky od Mezinárodní asociace pro rozvoj (IDA) na náklady komunitních projektů pro rozvoj venkova (CBRDP). Vláda hodlá použít část z těchto prostředků na krytí vhodných plateb na základě smluv o dodávce následujících položek. 1. hnojivo (NPK, močovina, organické) 2. bavlněná trička 3. vany / sanitární ...
Sháním mobilní  WC
Poptávám mobilní wc,i použité.
NIGÉRIE; Výrobky z živce a slídy
Hledám firmy, které by nakupovaly výrobky z živce a slídy.
ČÍNA; Sanitární zařízení, kámen
Čínská firma Xiamen Maia Imp.&Exp. Co.,Ltd. je zaměřená na zásobování vodovodními kohoutky, sanitárním zařízením a stavebním kamenem. Své výrobky dodává na americký a evropský trh. Firma garantuje spokojenost svým zákazníkům, je ve shodě s evropskými a americkými normami a standardy. Firma hledá obchodní spolupráci.
INDONÉSIE; Výrobky z přírodního kamene
Jsme indonéský specializovaný výrobce a vývozce výrobků z přírodního kamene a vyvážíme do mnoha zemí. Naše výrobky: kamenné vany, sprchovací vany, umyvadla a mnoho dalších kamenných výrobků. Dostupné materiály: mramor, říční kámen, onyx atd. Použití: domy, vily a hotely. Dostupné barvy: hnědá, žlutá, zelená, černá, mix barev atd. Balení: ...
ČÍNA; Vodovodní baterie
Jsme specializovaný čínský výrobce kohoutků. Naše společnost nabízí různé vodovodní baterie, jako jsou koupelnové baterie a sprchy, termostatické baterie, sprchové hadice, kohoutky, kuchyňské baterie, atd. Vyrábíme z kvalitních materiálů s CE certifikátem. Hledáme dovozce, velkoobchod,y distributory, maloobchodní prodejce v Evropě.
INDIE; Keramické a sanitární zboží
Hledám importéry keramického a sanitárního zboží.
Poptávám atypickou koupelnovou vanu
Poptávám koupelnovou vanu 30 cm vysokou. Ostrava
Poptávám pronájem mobilního WC
Potřeboval bych pronajmout mobilní chemické WC na 1 den ve Zlínsku.Prosím o kontakt a popřípadě cenu pronájmu.
INDIE; Dlaždice
Hledám odběratele dlaždic z přírodní štípané břidlice, podlahových a obkladových dlaždic ze zeleného křemence a dlaždic a desek z růžového, černého vápence.