Dodávka elektromobilního vozu pro Barevné domky Hajnice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového elektromobilního vozidla pro Barevné domky Hajnice, příspěvková organizace, IČO 00194972, č.p. 46, 544 66 Hajnice.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky - obec Březno
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob), hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) vč. zajištění servisu, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Podrobná ...
Požární automobilový nosič s hydraulickým nakládacím jeřábem
Předmětem VZ je pořízení 7 ks nových požárních automobilových nosičů s hydraulickým nakládacím jeřábem (dále jen „nosiče“), ty jsou určeny k zajištění nezbytné dodávky v oblasti „prostředků pro odstraňování následků povodní“ při mimořádných událostech a krizových stavech. Předmět VZ je rozdělen dle § 35 zákona do 2 (dvou) samostatných částí: Část ...
Poptávám stropnici Škoda Octavia I
Poptávám stropnici - interiér na ŠKODA OCTAVIA I, combi (rok 2004, 66kW TDi). Přijel bych vyzvednout osobně. Ranostaj
Dodávka motorových vozidiel pre ZsVS, a.s.
Obstaranie motorových vozidiel pre potreby ZsVS, a.s. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v prílohách súťažných podkladov.
Pořízení nízkoemisních vozidel - II
Předmětem této VZ je dodávka nových, nepoužitých, nepoškozených a plně funkčních osobních motorových vozidel s elektrickým či nízkoemisním pohonem (elektřina/benzín) pro potřeby a účely Handicap centrum Srdce, o.p.s..(HCS).
ZZS Zlínského kraje - páté vozidlo pro MU - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho speciálního vozidla určeného k zajišťování zázemí a plné logistické podpory pro mimořádné události s hromadným postižením zdraví.
Dodávka technologických vozidel do 3,5 t a nad 5 t
Dodávka 4 technologických vozidel kategorie N1 a N2 s pohonem kol 4x2, včetně zaškolení 8 pracovníků zadavatele.
ZZS Jihomoravského kraje - vozidlo pro MU v nepřístupném terénu - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového speciálního sanitního vozidla do nepřístupného terénu pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci, a to v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Součástí dodávky je poskytnutí veškeré dokumentace nezbytné k přihlášení a provozu ...
Služby údržby pneumatík
Predmetom zákazky sú služby spojené s údržbou pneumatík.
Nákup vozidel pro ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup vozidel pro přepravu televizních štábů a televizní techniky pro výrobu pořadů ČT v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Dodávka 2 ks speciálních vozidel pro hromadné neštěstí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks speciálních vozidel pro hromadné neštěstí pro ZZS KHK.
ZZS Zlínského kraje - čtvrté vozidlo pro MU - 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho speciálního vozidla určeného k zajišťování zázemí a plné logistické podpory pro mimořádné události s hromadným postižením zdraví.
Nákup 14 ks osobních motorových vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami je dodávka 14 ks nových osobních automobilů kategorie kategorie M1.
Sanitní vůz dopravní
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů sanitních vozidel pro přepravu pacientů pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje v souladu se zadávacími podmínkami a v rozsahu technické specifikace předmětu dodávky.
ZZS Plzeňského kraje - sanitní vozidlo pro MU - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks sanitního vozidla RZP ambulance typu B vybaveného vyjímatelným kontejnerovým systémem pro přepravu zdravotnického vybavení pro řešení MU s HPO dle specifikace uvedené zadavatelem.
Buchlovice - cisternová automobilová stříkačka
Dodávka nové, dosud nepoužívané, cisternové automobilové stříkačky pro SDH Buchlovice
Pořízení vozidel pro poskytovatele soc. služeb v Olomouckém kraji - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 vozidel na elektronický pohon z akumulátorů pro potřeby vybraných příspěvkových organizací Olomouckého kraje, včetně jejich dopravy do místa plnění veřejné zakázky. Podrobná specifikace technických parametrů nakupovaných vozidel je sestavena dle požadavků příspěvkových organizací Olomouckého kraje. ...
Pojištění pro MČ Brno-střed
Předmětem zakázky je komplexní pojištění nemovitého a movitého majetku a odpovědnosti za škodu pro Statutární město Brno - městskou část Brno-střed. Předmět veřejné zakázky je rozdělen v souladu s ustanovením § 35 Zákona na 2 části: 1. část - Pojištění majetku a odpovědnosti 2. část - Pojištění vozidel Účastník může podat nabídku do jedné nebo ...
Pořízení sanitních vozidel RLP pro ZZS JmK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových sanitních vozidel RLP typu B podle ČSN EN 1789 s globální homologací včetně účelové a zdravotnické zástavby pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci. Podrobná technická specifikace poptávaných vozidel je součástí zadávací dokumentace.
Pravidelná bezúplatná obměna vozového parku MZV ČR
Předmětem této veřejné zakázky je pravidelná (každoroční) obměna vozového parku Ministerstva zahraničních věcí České republiky bez finančního podílu zadavatele po celou dobu trvání veřejné zakázky. Vozovým parkem se za účelem vytčení předmětu plnění této veřejné zakázky rozumí osobní automobily uvedené v Příloze č. 3 zadávací dokumentace, ...
ZZS Jihomoravského kraje - osobní vozidlo pro krizovou připravenost - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového osobního vozidla pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci, a to v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Součástí dodávky je poskytnutí veškeré dokumentace nezbytné k přihlášení a provozu příslušného vozidla.
FZŠ - ČeskýTěšín - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky („CAS“) vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotností třídy S.
Rámcová dohoda na dodávky osobních automobilů pro ochrannou službu prezidenta ČR
Jedná se o 12 ks automobilů osobních silničních s policejní výbavou bez zvláštního barevného provedení určených pro ochrannou službu prezidenta ČR rozdělených do tří vymezených částí.
Servis podvozkov nákladných motorových vozidiel SCANIA II
Predmetom zákazky je oprava a údržba vozidiel v súlade s Nariadením Komisie (EÚ) č. 461/2010 o uplatňovaní článku 101 ods. 3 Zmluvy o fungovaní Európskej únie na kategórie vertikálnych dohôd a zosúladených postupov v sektore motorových vozidiel autorizovanou opravovňou bez výmeny alebo s výmenou náhradných dielov (originálnych náhradných dielov ...