FN Motol - Obměna sterilizační techniky REACT-EU A1 II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů (dále jen „přístroj“) pro 2. LF UK a FN Motol.
FN Motol - Uzavřený infuzní systém
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky uzavřeného infuzního systému, v rozsahu dle přílohy č.1 Kupní smlouvy (Seznam zboží s jednotkovými cenami) a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky implantátů kolenního kloubu vč. bezplatné výpůjčky ortopedického navigačního systému
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále i jen „VZ“) jsou průběžné dodávky implantátů kolenního kloubu pro Ústřední vojenskou nemocnici - Vojenskou fakultní nemocnici Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Součástí plnění VZ je i bezplatné zapůjčení nástrojů v podobě 2 sad instrumentaria a zajištění dodavatelského ...
REACT EU 99 - Operační stůl
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks operačních stolů pro II. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Součástí dodávky je úprava podlah a povrchových vrstev zdí obou sálů, tak aby odpovídaly požadavkům pro provoz operačních stolů dle platných právních předpisů. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i ...
Dodávky cévních protéz a graftů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Sety pro vertebroplastiku
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro perkutánní vertebroplastiku pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Jednorázový návštěvnický plášť
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových návštěvnických plášťů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Jednorázové vyšetřovací rukavice
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky jednorázových vyšetřovacích rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Spotřební materiál k přístroji Riwo Spine
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k přístroji Riwo Spine pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Návleky na instrumentační stolky a roušky operační krycí
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - návleků na instrumentační stolky a roušek operačních krycích.
FN Motol - Jednorázový materiál pro pacienty
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky jednorázového spotřebního zdravotnického materiálu pro pacienty, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky neurostimulátorů včetně příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení zákona č. 89/2021 Sb., zákon o zdravotnických prostředcích a o změně zákona č. 378/2007 Sb., o léčivech a o změnách některých souvisejících zákonů (zákon o léčivech), ve znění pozdějších předpisů, a to neurostimulátorů včetně ...
Dodávky spotřebního materiálu k systému mimotělního oběhu Cardiohelp
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu k systému mimotělního oběhu Cardiohelp pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti
Podložky pod nemocné
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky podložek pod nemocné pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha.
FN Motol - Dodávka souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro vyšetření autoprotilátek
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení a instalace dvou kompatibilních plně automatických analyzátorů.
Hrudní drenážní systémy
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky hrudních drenážních systémů.
Dodávky in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru SARS-CoV-2
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích), a to zajištění průběžných dodávek in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru ...
Přístroj pro řízenou hypotermii
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření kupní a servisní smlouvy ke zdravotnickému přístroji a k uzavření rámcové dohody na dodávky spotřebního zdravotnického materiálu nutného k používání zdravotnického přístroje, na jejichž základě bude realizován předmět plnění VZ.
FN Motol - Ablační katétry pro 3D mapovací a navigační systém EnSite Precision
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného k provádění mapování a léčbě srdečních arytmií.
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran a bezplatná výpůjčka podtlakových léčebných jednotek pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho uvedení do provozu.
Výpůjčka ZP a dodávka diagnostik pro zajištění požadovaných vyšetření Endokrinologického ústavu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky reagencií včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů, kontrolního materiálu a provozních roztoků (dále také „zboží“) potřebných k provádění biochemických a imunochemických vyšetření uvedených v Příloze č. 1 Jednotkové ceny reagencií této Zadávací dokumentace (dále ZD) v požadovaném rozsahu a ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - seznam zboží s jednotkovými cenami.
Neurointervence III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek neurointervencí III pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka gobletů pro robot ASKION
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky plastového materiálu určeného pro přístroj ASKION C-line HS200 - gobletů na kryotuby k dlouhodobému skladování vzorků biologického materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
FN Motol - Sterilní krytí
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sterilního krytí (dále jen "SZM") v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.