Analýza vyšetření bioptických vzorků transplantovaných orgánů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění analýzy bioptických vzorků a interpretace výsledků, včetně zajištění veškerého potřebného vybavení.
FN Motol - Podložky pod pacienta na lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových podložek pod pacienta na lůžka s gelovým a celulózovým jádrem
Dodávky SZM - Polypektomické kličky
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to polypektomických kliček, potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele.
FN Motol - Spotřební materiál pro cholangioskopii a související úkony
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro cholangioskopii a související úkony dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Systém pro EVH - Endoskopický odběr cévních štěpů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro endoskopický odběr cévních štěpů pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Tkáňová lepidla
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek tkáňových lepidel pro Nemocnici Na Homolce.
Proužky diagnostické pro testování glykémie II
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky zdravotnického spotřebního materiálu ze skupiny diagnostických proužků pro testování glykémie.
FN Motol Systém pro měření aktivovaného koagulačního času z plné krve II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro měření heparinových hodnot z plné krve pacienta.
FN Motol - Sterilní i nesterilní stáčené tampóny z bavlny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sterilních i nesterilních stáčených tampónů z bavlny pro potřeby FN Motol dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, a to na dobu neurčitou.
FN Motol - Ústenky III.
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ústenek pro potřeby FN Motol, a to po dobu 24 měsíců, dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávky SZM - Transfuzní a infuzní soupravy
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to souprav transfuzních a souprav infuzních pro tlakovou i gravitační infúzi, potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele.
Testy PCR na respirační viry - část 3 - opakování
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro PCR testy na chřipku v kombinaci se SARS-CoV-2 pro Nemocnici Na Homolce
Centrální žilní katetry II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek centrálních žilních katetrů II pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol -  Stříkačky do lineárních dávkovačů
Předmětem plnění jsou dodávky stříkaček pro použití v lineárních dávkovačích pro řízené podávání léčiv
Rouškovací sety pro chirurgické operační sály, pro elektrofyziologický operační sál a pro ORL
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek rouškovacích setů pro chirurgické operační sály, pro elektrofyziologický operační sál a pro ORL.
Dodávka zdravotnických prostředků - roušek, plášťů a rukavic, veřejná zakázka č. 18/2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků a to konkrétně: (a) 32900 kusů jednorázových ochranných roušek, (b) 87800 kusů jednorázových návštěvnických plášťů, (c) 160600 kusů jednorázových nitrilových vyšetřovacích rukavic.
Osteosyntetické materiály pro kardiochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek ostetosyntetických materiálů pro kardiochirurgii pro Nemocnici Na Homolce.
Zdravotnické nitrilové rukavice jednorázové
Postupné dodávky zdravotnických rukavic na jedno použití ve velikosti S, M, L, XL. Zadavatel požaduje dodávky dvou typů zdravotnických rukavic na jednorázové použití - především nitrilových rukavic (typ A) a výrazně menšího počtu vinylových rukavic (typ B). Bližší specifikace rukavic - požadavky zadavatele na jejich základní vlastnosti, funkce a ...
Jednorázové obličejové masky (roušky)
Účelem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním vybraným dodavatelem na dobu určitou v trvání 24 měsíců. Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávek jednorázových obličejových masek (roušek).
Dodávky ZP-IVD - Dodávka diagnostických proužků a spotřebního materiálu pro stanovení glukózy
Veřejná zakázka na průběžné dodávky diagnostických proužků a spotřebního materiálu pro stanovení glukózy v systému Point Of Care Testing včetně zapůjčení přístrojového vybavení a dálkové správy.
Vložky porodnické
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka porodnických vložek pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 2 zadávací dokumentace
Spotřební zdravotnický materiál pro ZZS HMP
Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu, který je určen pro poskytování přednemocniční neodkladné péče. Rámcová kupní smlouva s jedním vybraným dodavatelem bude uzavřena na období 2 let. Množství zdravotnického spotřebního materiálu bude objednáváno ze strany zadavatele podle aktuálních potřeb. Bližší informace k předmětu plnění jsou ...
FN Motol - Klipovače pro použití v sugestivní endoskopii
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu, a to klipovačů pro použití v sugestivní endoskopii pro potřeby FN Motol, dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami - a Přílohy č. 2 ZD - Technická specifikace.
Nemocniční lůžka a lehátka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nových, dosud nepoužitých 12 ks lůžek pro intenzivní péči s antidekubitní matrací včetně příslušenství, 13 ks lůžek pro standardní lůžkovou péči včetně příslušenství, 4 ks lehátek pro zákroky a transport včetně příslušenství a zabezpečení záručního a pozáručního servisu ...
Ochranné pomůcky pro druhou vlnu COVID-19
Nákup ochranných pomůcek pro druhou vlnu COVID-19 dle Zadávací dokumentace a jejích příloh.