FN Motol - Dodávky pokročilých vnitřních fixátorů pro stabilizaci torakolumbosakrální páteře
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pokročilých páteřních fixátorů pro chirurgické řešení stabilizace torakolumbosakrální páteře u pacientů s deformitami páteře pro Kliniku spondylochirurgie 1. LF UK a FN Motol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Spotřební materiál k robotickému systému da Vinci Xi II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k robotickému systému da Vinci Xi určeného k provádění operačních výkonů s robotem, a to po dobu 48 měsíců dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky diagnostik pro komplexní diagnostiku autoimunitních a hematologických onemocnění
Předmětem veřejné zakázky je zajištění systému pro komplexní diagnostiku systémových a orgánově specifických autoimunitních onemocnění s detekcí autoprotilátek a dále monitorování hematologických onemocnění metodou nepřímé imunofluorescence (NIF), enzymoimunoanalýzy (ELISA) a pomocí chemiluminiscenčního principu (CLIA) s bezplatnou výpůjčkou a ...
Dodávky Systémů pro katetrovou implantaci aortální chlopně
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to dodávky Systémů pro katetrovou implantaci aortální chlopně k léčbě pacientů na pracovišti zadavatele (dále jen „Zdravotnické ...
HLP - Albumin II. - společné zadávání 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky krevních derivátů s obsahem albuminu v síle 5% a 20% pro léčbu pacientů ve schválených indikacích.
DNS - spotřební materiál pro laboratoře
Dodávka spotřebního materiálu a vybavení do laboratoří pro vědu a výzkum.
Elektrofyziologické katetry III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek ablačních, diagnostických a jiných speciálních katetrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky SZM - Dodávky krátkodobé mikroaxilární intrakardiální katétrové mechanické srdeční podpory
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to systémů krátkodobých katétrových srdečních podpor včetně bezplatné výpůjčky 2 řídících konzolí, potřebných k léčbě pacientů na ...
Ochranné pomůcky pro inkontinentní pacienty
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky ochranných pomůcek pro inkontinentní pacienty.
Dodávky spotřebního materiálu pro bronchiální termoplastiku s výpůjčkou přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro bronchiální termoplastiku (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2-Ceník a specifikace zboží. Více viz zadávací dokumentace.
Tlakové převodníky pro invazivní měření krevního tlaku
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro invazivní měření krevního tlaku pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky spotřebního materiálu pro stanovení kompletního krevního obrazu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro stanovení krevního obrazu s šestipopulačním diferenciálním rozpočtem leukocytů, retikulocytů a erytroblastů s kontinuálním zhotovením nátěru a obarvením vzorku a následnou digitální morfologií pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. Předmět plnění je ...
Dodávka katrů a staplerů pro NNF 2022
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek staplerů a katrů pro Nemocnici na Františku, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Spotřební materiál k Argonové jednotce II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k Argonové jednotce pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Materiály pro PCR a sekvenační centrum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky materiálu pro PCR a sekvenační centrum pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku v příloze č. 5 pro příslušnou část veřejné zakázky zadávací dokumentace.
Dodávka, instalace a údržba vybavení izolačních boxů - bioboxy II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a údržba izolačních zařízení pro izolaci a hospitalizaci osob s vysoce nebezpečnou nákazou, určených primárně pro stacionární zdravotnická zařízení, a to konkrétně 3 kusů izolačních bioboxů na trubkové konstrukci, 3 kusů biovaků a 6 kusů ochranných biologických a protichemických obleků, včetně ...
Arteriální a žilní kanyly II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek arteriálních a žilních kanyl pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Spotřební materiál k ohřevu pacientů pro přístroj Bair Hugger
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k ohřevu pacientů pro přístroj Bair Hugger sloužící k udržování tělesné teploty pacienta během i po chirurgickém výkonu.
REACT EU 98 - Výhřevná lůžka pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů výhřevných lůžek pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem pro Gynekologicko - porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Předmět plnění je ...
Operační rukavice bezlatexové
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky bezlatexových operačních rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Nádoby na infekční a biologický odpad
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nádob na biologický a infekční odpad
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky - Dodávka spotřebního materiálu a bezplatná výpůjčka přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran s proplachem a bezplatná výpůjčka podtlakové léčebné jednotky s proplachem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávky SZM - Dodávky intravaskulárního litotriptického systému
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky koronárních katetrů pro intravaskulární litotripsi potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele.
SZM pro oddělení RDG III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.