FN Motol - Sterilní i nesterilní stáčené tampony z bavlny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sterilních i nesterilních stáčených tamponů z bavlny pro potřeby FN Motol.
Dodávky spotřebního materiálu k rotační aterektomii s výpůjčkou konzole pro rotační aterektomii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro rotační aterektomii pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. Vybraný dodavatel bezplatně vypůjčí po dobu trvání smlouvy upravující dodávky zboží prostřednictvím konsignačního skladu konzoli včetně komponent pro rotační aterektomii, která je kompatibilní s ...
Páteřní implantáty pro neurochirurgii II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek páteřních implantátů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Preventivní systémy embolizace CNS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek embolizačních systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog III
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM.
REACT EU 98  - Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) jsou dodávky Infuzní techniky pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2 (příloha 2a 1. část VZ, příloha 2 b) 2. část VZ). Veřejná ...
FN Motol - Zakázkové sety pro operaci kolena
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - zakázkových setů pro operaci kolena k zarouškování pacienta při operačním zákroku v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup osobních ochranných prostředků a antigenních testů pro VZP ČR
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS je nákup osobních ochranných prostředků a antigenních testů pro VZP ČR.
FN Motol - Zakázkový Thorax set a sada na stolky pro dětské kardiocentrum
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - zakázkových Thorax setů k zarouškování pacienta při kardiochirurgických výkonech včetně sad na stolky k zarouškování instrumentačních stolků pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Aspirační trny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních trnů sloužících pro vícečetné odběry lékových roztoků.
Dodávky jednorázových injekčních stříkaček a jehel
Fakultní nemocnice Bulovka zavádí dynamický nákupní systém na dodávky injekčních stříkaček a zdravotnických jehel dle potřeb klinického provozu.
Dodávky vyšetřovacích jednorázových rukavic
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky vyšetřovacích jednorázových rukavic pro potřeby ústavní péče IKEM.
Dodávky sterilních rouškovacích setů
Předmětem plnění jsou opakované průběžné dodávky sterilních rouškovacích setů pro Chirurgickou kliniku a Plastickou chirurgii.
Netkaná textilie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek netkané textilie pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky sterilních rouškovacích setů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky sterilních rouškovacích setů pro Chirurgickou kliniku a Plastickou chirurgii.
Dodávky setů trikuspidálních svorek
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to konkrétně trikuspidálních svorek včetně příslušenství, využívaných k terapii nedomykavosti srdeční chlopně.
REACT EU 98 - Výhřevná lůžka pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 4 kusů výhřevných lůžek pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem pro Gynekologicko_porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění je pořizován v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha _ Obnova a rozvoj přístrojové ...
Dodávky odběrového zdravotnického materiálu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrového zdravotnického materiálu určeného pro odběr a zpracování krve a moči pro Ústav hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Centrální nákup - dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest 2022
Předmětem plnění VZ zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou průběžné dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest, konkrétně respirátorů a operačních masek, a to v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 24 měsíců ode dne podpisu Kupní smlouvy.
Postupné dodávky spotřebního materiálu pro podávání enterální výživy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k podávání enterální výživy a bezplatná zápůjčka příslušné technologie v počtu 60 ks enterálních pump včetně příslušenství a to pro hospitalizované pacienty, pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími ...
Dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic
331400000 - 3 Zdravotnický spotřební materiál 33141420-0 Chirurgické rukavice
Výpůjčka 2 ks jednokanálových generátorů na zatavování cév a dodávka spotřebního materiálu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu ke dvěma kusům jednokanálových generátorů na zatavování cév a bezplatná výpůjčka dvou (2) kusů těchto generátorů, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog II
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM.
FN Motol - Spotřební materiál k automatickému mobilnímu přístroji Multifiltrate Ci-Ca
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Spotřebního materiálu k automatickému mobilnímu přístroji Multifiltrate Ci-Ca a Multifiltrate PRO.