Neurointervence II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek neurointervencí II pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM. Zadavatel předpokládá odběr 696 ks za dobu plnění zakázky, tj. za 48 měsíců.
FN Motol - Sycené dezinfekční utěrky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sycených dezinfekčních utěrek sloužících k předcházení infekčních onemocnění způsobených širokým spektrem mikroorganismů.
FN Motol - Droplet digital PCR systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka droplet digital PCR (polymerase chain reaction) systému.
FN Motol - Zakázkové prodlužovací sety k i.v. aplikaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zakázkových prodlužovacích setů k i.v. aplikaci sloužících pro aplikaci cytostatik pro Kliniku dětské hematologie a onkologie2. LF UK a FN Motol, v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, a to na dobu neurčitou.
Testovací soupravy pro přímou imunochromatografickou detekci antigenu SARS-CoV-2 - rychlotest
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových antigenních rychlotestů pro výtěr primárně z přední části nosu případně nosohltanu pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze; blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávky břišních roušek operačních
Předmětem této VZ jsou opakované průběžné dodávky břišních roušek operačních, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Intervenční kardiologie I
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro intervenční kardiologii I pro Nemocnici Na Homolce.
Šicí materiál
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek šicího materiálu pro Nemocnici Na Homolce.
Respirátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek respirátorů pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Nesterilní náplasti
Průběžné dodávky nesterilních náplastí.
FN Motol - Spotřební materiál pro NHF systém AIRVO 2
Průběžné dodávky spotřebního materiálu pro NHF systém (Nasal High Flow) AIRVO 2 pro vysokoprůtokovou kyslíkovou terapii pro FN Motol na dobu neurčitou
FN Motol - Dodávky spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 80 kusů glukometrů v režimu POCT
Dodávky spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 80 kusů glukometrů v režimu POCT
Laboratorní materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky pipet a špiček, rukavic, buničin, mikroskopovacích sklíček, nůžek, pinzet, zkumavek pro homogenizaci tkáně a dalšího laboratorního materiálu dle konkrétních požadavků Zadavatele, jejichž bližší specifikace je uvedena níže v této zadávací dokumentaci a její Příloze č. 8 a v Příloze č. 1 vzorového ...
FN Motol - Spotřební materiál k hemodynamickým monitorům PICCO
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k hemodynamickým monitorům PICCO na dobu neurčitou.
FN Motol - Dezinfekční uzávěry na i.v. vstupy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dezinfekčních uzávěrů na i.v. vstupy na dobu neurčitou.
FN Motol - Univerzální sety
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky univerzálních setů, sloužících k zarouškování pacienta v průběhu operace napříč chirurgickými obory.
SZM k ventilátorům Hamilton
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k ventilátorům Hamilton pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky jednorázových ochranných pomůcek_ jednorázových nesterilních plášťů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových nesterilních plášťů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze; blíže viz zadávací podmínky.
FN Motol - Dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro automatický systém kapilární elektroforézy
Dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro automatický systém kapilární elektroforézy proteinů, HbA1c a CDT včetně zapůjčení 1 kusu analyzátoru.
Vyšetřovací rukavice jednorázové
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky jednorázových vyšetřovacích rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Rouškovací sady pro Urologickou kliniku VFN
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky rouškovacích sad pro Urologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN), a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 6 a 7 těchto zadávacích podmínek. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je vymezen i závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích ...
Dodávky spotřebního materiálu pro komplexní analýzu krevního obrazu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro komplexní analýzu krevního obrazu, retikulocytů a výzkumných parametrů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN) uvedeného v příloze této zadávací dokumentace. • Vybraný dodavatel bezplatně zapůjčí po dobu trvání Kupní ...