FN Motol - Dodávky lékových koronárních stentů pro Kardiologickou kliniku VIII
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lékových koronárních stentů (DES) určených k vyztužení a zajištění průchodnosti koronárních cév.
FN Motol - Spotřební materiál pro sterilizaci - sáčky a role ploché
Dodávky plochých sterilizačních sáčků a rolí pro potřeby FN Motol.
FN Motol - Dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní (dále jen „SZM“) pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
SZM pro oddělení RDG IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka nemocničních lůžek s antidekubitní aktivní a pasivní matrací vč. příslušenství
Postupné dodávky nemocničních lůžek s antidekubitními aktivními a pasivními matracemi vč. příslušenství po dobu tří let a zajištění jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané jedenáctileté životnosti.
Arteriální a žilní kanyly III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek arteriálních a žilních kanyl pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Dodávky trombektomických sad včetně výpůjčky mobilní konzole
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trombektomických sad určených k rozrušení a odstranění intraarteriální a intravenózní trombózy za pomoci hydrolýzy a aspirace trombů. Trombektomické sady jsou dále určeny pro použití ke kontrolované a selektivní infuzi specifických roztoků do periferního cévního systému.
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních bez pudru pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní s pudrem
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních s pudrem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Hygienický papírový program
Dodávky hygienického papírového programu k jednorázovému použití k obsluze pacientů při akutní indispozici.
Rukavice vyšetřovací latexové bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky latexových rukavic vyšetřovacích bez pudru (dále jen „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha
Zevní drenážní systémy pro neurochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek drenážních systémů pro Nemocnici Na Homolce.
Respirátory FFP2, FFP3
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky respirátorů FFP2 a FFP3 bez výdechového ventilu pro dospělé, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace dle potřeb zadavatele, a to včetně zajištění dopravy do místa plnění a poskytnutí záruky za jakost.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační Extra komfort
Dodávky jednorázového materiálu - operačního oděvu „Extra komfort“ pro potřeby FN Motol.
Rouškovací sady pro ORL kliniku VFN - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky rouškovacích sad pro ORL kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN),
Dynamický nákupní systém na dodávky všeobecného materiálu pro ÚVN Praha
Předmětem zadávacího řízení je zavedení Dynamického nákupního systému na dodávky vybraných druhů všeobecného materiálu dle aktuálních potřeb zadavatele, a to až do výše předpokládaného finančního limitu uvedeného v čl. 4 zadávací dokumentace a na dobu trvání DNS, tj. na dobu neurčitou.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Úpravna vody včetně servisu a dodávek SZM
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka úpravny vody a souvisejících zařízení pro hemodialyzační terapii: s předúpravnou vody, zařízením pro horkou desinfekci celého systému a zařízením pro míchání dialyzačních koncentrátů včetně instalací rozvodů pro permeát a dialyzační koncentráty., vč. zajištění záručního a následného pozáručního ...
Stentgrafty kombinované s cévní protézou II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM hybridních stentgraftů, určených k léčbě aneuryzmat, disekcí a specifických lézí hrudní aorty pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Jednorázové oblečení pro operační sály
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro operační sály - haleny a kalhoty pro Ústřední vojenskou nemocnici - Vojenskou fakultní nemocnici Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami po dobu 72 měsíců ode dne účinnosti kupní smlouvy. Součástí plnění VZ je bezplatné zapůjčení 8 ...
FN Motol - Samolepící pěnové krytí pro sakrální oblast
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samolepícího pěnového krytí pro sakrální oblast.
Dodávky SZM - Dodávky kardiostimulátorů pro optimalizaci průběhu kalciového gradientu
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to implantabilních kardiologických přístrojů - kardiostimulátorů pro optimalizaci průběhu kalciového gradientu u pacientů s pokročilým srdečním selháním, včetně příslušenství
Dodávky SZM - Dodávky Elektrofyziologie V
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to katetrů ablačních a řiditelných dekapolárních vč. příslušenství sloužících k mapování srdečních ...
FN Motol - Onkologické infuzní sety pro cytostatika
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky onkologických infuzních setů pro cytostatika.