FN Motol - Bezpečnostní intravenózní kanyly z polyuretanu
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky bezpečnostních intravenózních kanyl z polyuretanu.
Centrální nákup - Rukavice vyšetřovací nitrilové bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou průběžné dodávky nitrilových rukavic vyšetřovacích bez pudru, a to v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 24 měsíců ode dne podpisu Kupní smlouvy.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační Standard
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového materiálu - operačního oděvu "Standard" pro potřeby FN Motol.
Výtěrová souprava určená pro následný molekulárně genetický průkaz SARS-CoV-2 viru
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky výtěrových souprav určených pro následný molekulárně genetický průkaz SARS-CoV-2 viru bez izolace nukleové kyseliny, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Systém přímé vizualizace žlučových cest
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro systém přímé vizualizace žlučových cest pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Obinadla
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky obinadel pro potřeby FN Motol.
FN Motol - Špičky k automatickým pipetám 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky špiček a nástavců pro laboratorní vyšetření pacienta (dále jen „SZM“) pro potřeby FN Motol. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části: Číslo a název části 1. část Špičky s vysokým stupněm čistoty materiálu 2. část Špičky v sáčcích, bez filtru 3. část Špičky a nástavce pro pipety ...
FN Motol - Laserová vlákna II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laserových vláken sloužících k přenosu laserového světla z laserového přístroje.
Stříkačky do lineárních dávkovačů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek stříkaček do lineárních dávkovačů pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Antimikrobiální intravenózní krytí s chlorhexidin glukonátem
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antimikrobiálního intravenózního krytí s chlorhexidin glukonátem.
Spotřební materiál k monitoru AMBU aView
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k monitoru AMBU aView pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Transseptální jehla
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného k provádění transseptálních punkcí, na dobu 48 měsíců.
Centrální nákup - Injekční technika jednorázová III
Předmětem plnění VZ zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou opakované dodávky zdravotnického materiálu - Injekční techniky jednorázové - zdravotnických prostředků ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/745 o zdravotnických prostředcích v souladu se zadávacími podmínkami, a to po dobu 48 měsíců ode dne podpisu Kupní ...
Antimikrobiální krytí s CHG
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek antimikrobiálního krytí s CHG pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Tvarované prádlo - pacienti a směnné pro zaměstnance
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky prádla pro pacienty a směnného prádla pro zaměstnance, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy -Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávky jednorázových flexibilních kryosond pro kryobiopsii při bronchoskopii
•Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových flexibilních kryosond, které jsou indikovány pro kryobiopsii při bronchoskopii. Požadované kryosondy musí být plně kompatibilní s ERBECRYO 2. Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 100 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy na místo plnění.
Pacientská lůžka
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky 67 ks pacientských lůžek v průběhu 24 měsíců.
Dodávky SZM - Elektrofyziologie IV
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to katetry proplachovací ablační a diagnostické, cirkulární a příslušenství sloužící k mapování ...
FN Motol - Břišní roušky operační
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky břišních roušek operačních sloužících k zástavě krvácení a odsávání tělesných tekutin při operačních zákrocích.
FNKV - dodávka diagnostik pro imunohematologická vyšetření
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: - postupné dodávky diagnostik/sad diagnostik, reagencií a kontrolních materiálů - bezplatné zapůjčení a instalace jednoho velkokapacitního analyzátoru a „záložního manuálního systému“ - zajištění bezplatných servisních služeb
Dodávky spotřebního materiálu pro vyšetření moče chemicky a mikroskopicky na močové lince
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu (dále jen zboží) pro močovou analýzu pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (dále jen VFN) uvedeného v příloze Druh a předpokládaný počet těchto zadávacích podmínek (ZP). • Vítězný dodavatel bezplatně půjčí po dobu trvání Kupní smlouvy na opakující se ...
FN Motol - Zakázkové sety pro KKVC pro dospělé
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zakázkových setů pro dospělé pro KKVC - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol.
Dodávky respirátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka respirátorů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem Kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek (ZP). Celkové množství předmětu plnění uvedené v Příloze č. 6 ZP je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat dobu ...
Dodání antigenních testovacích sad
Dodání antigenních testovacích souprav. Dále viz přílohy č.1. až č.4.