SZM k ventilátorům Hamilton
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k ventilátorům Hamilton pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky jednorázových ochranných pomůcek_ jednorázových nesterilních plášťů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových nesterilních plášťů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze; blíže viz zadávací podmínky.
FN Motol - Dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro automatický systém kapilární elektroforézy
Dodávky souprav diagnostik a spotřebního materiálu pro automatický systém kapilární elektroforézy proteinů, HbA1c a CDT včetně zapůjčení 1 kusu analyzátoru.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Angio intervenční oddělení a Invazivní elektrofyziologii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro Angio intervenční oddělení a Invazivní elektrofyziologii a kardiostimulace, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. CPV kódy: 33141620- 2 ...
Osobné ochranné pracovné prostriedky a dezinfekcia
Predmetom zákazky je dodanie osobných ochranných pracovných pomôcok a dezinfekcie. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovanej technickej špecifikácie je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
Spotřební materiál k extrakorporální membránové oxygenaci ECMO
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k extrakorporální membránové oxygenaci ECMO. Podrobná specifikace je uvedena v příloze ZD, Technické parametry.
Spotřební zdravotnický materiál k profesionálním glukometrům, vč. výpůjčky profesionálních glukometrů
Předmětem plnění jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro testování hladiny glukózy a ketolátek, výpůjčka zdravotnické techniky - profesionálních glukometrů.
Dynamický nákupní systém na dodávku materiálu určeného pro testování přítomnosti viru SARS-CoV-2
Předmětem jednotlivých veřejných zakázek bude dodávka materiálu určeného pro testování přítomnosti viru SARS-CoV-2 pro Univerzitu Palackého v Olomouci. Předmět konkrétních veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému bude specifikován vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 Zákona. Zadavatel si vyhrazuje právo v souladu s § ...
Dodávky zdravotnického vybavení pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v hlavní části.
Dodávka zdravotnických prostředků  pro neurointervence CMP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiál potřebný k léčbě pacientů s cévním onemocněním na oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody a to po dobu 3 let. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 1, Technická specifikace. Součástí plnění ...
SZM pro praktickou výuku specializačního vzdělávání sester
Předmětem veřejné zakázky je dodání spotřebního materiálu pro praktickou výuku studentů (sester) ve specializačním studiu, podrobněji viz Příloha ZD, specifikace.
Vyšetřovací rukavice jednorázové
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky jednorázových vyšetřovacích rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Ostatné terapeutické výrobky
Ostatné terapeutické výrobky pre potreby FNsP.
Staplery a zásobníky
Predmetom zákazky je dodávka staplerov a zásobníkov pre chirurgické oddelenia verejného obstarávateľa. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Poptáváme tracheální rourky
Poptáváme tracheální rourky č. 4,5,5,5,6 a 6,5.
Rouškovací sady pro Urologickou kliniku VFN
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky rouškovacích sad pro Urologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN), a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v Příloze č. 6 a 7 těchto zadávacích podmínek. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je vymezen i závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích ...
Roztoky a spotřební materiál pro peritoneální dialýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů roztoků pro dialýzu a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu podle aktuální potřeby zadavatele, a to po dobu 4 let.
Dodávky testovacích proužků pro glukometry 2021
Předmětem zakázky jsou dodávky testovacích proužků pro glukometry pro stanovení glykémie na glukometrech. Součástí předmětu plnění je bezplatná výpůjčka profesionálních POCT síťových glukometrů s dokovacími stanicemi umožňujících načítání čárových kódů. Součástí dodávky bude také informační systém zabezpečující správu glukometrů a komunikaci s ...
Dodávka osobných ochranných prostriedkov v podmienkach mestskej časti Bratislava – Ružinov
Predmetom zákazky je dodávka osobných ochranných prostriedkov v podmienkach mestskej časti Bratislava Ružinov počas pandémie COVID 19 ochranné overaly, ochranné návleky na obuv protišmykové, respirátory FFP2, respirátory FFP3 bez výdychového ventilu, ochranné rúško jednorazové, ochranný štít tvárový, ochranné jednorazové rukavice, ochranné ...
FN Motol - Jednorázový materiál - PERLAN
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka jednorázového materiálu.
FN Motol -  Jednorázové ochranné prostředky - pláště
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka plášťů.
Klinik boxy nádoby na nebezpečný odpad
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na 24 měsíců s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky klinik boxů nádob na nebezpečný odpad určených pro zdravotnický materiál.
Dodávky zdravotnických prostředků pro intervenční radiologii 2021 I
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky zdravotnických prostředků pro intervenční radiologii v předpokládaném rozsahu dle potřeby. Dodávky budou probíhat po dobu 3 let od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 1, ...