Lehátka pro transport a hygienu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního lehátka a 1 ks sprchovacího lehátka.
Tlakové převodníky s uzavřeným odběrovým setem VAMP
Tlakové převodníky s uzavřeným odběrovým setem VAMP na 4 roky
Spotřební materiál k harmonickým skalpelům 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu k harmonickým skalpelům po dobu 4 let od podpisu kupní smlouvy na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení.
Systémy krátkodobé katétrové levostranné srdeční podpory 2021
Předmětem zakázky jsou dodávky mikroaxiálního transvalvulárního katetrového systému pro levostrannou srdeční podporu po dobu tří let od podpisu kupní smlouvy na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení dle základní specifikace zakázky uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávky ablačních katétrů včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě pacientů s onemocněním srdce na Oddělení Kardiologie a to po dobu 3 let od účinnosti Kupní smlouvy.
Poptávám náhradní díl na toaletní vozík
Poptávám náhradní díl na toaletní vozík. Dobrý den, mám pojízdný toaletní vozík značka Bischoff typ TSF, šíře sedáku 45 cm. mám dotaz zda-li se dá sehnat prasklý sedák z PVC na tento vozík? Děkuji za odpověď. Miroslav Kokeš, ředitel farní charity Pacov
Nemocničné postele, matrace a nemocničné stolíky
Predmetom zákazky je dodávka nemocničných postelí, matracov a nemocničných stolíkov.
Dynamický nákupní systém - materiál a pomůcky pro inkontinenci, absorpci, péči o kůži
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky materiálu a pomůcek pro inkontinenci, absorpci, péči o kůži, sběr moči a jednorázových dětských plen určených k užívání a spotřebě na klinikách a odděleních FNB v rámci poskytování zdravotní péče.
Dodávka respirátorů třídy FFP 3 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 30 000 kusů respirátorů třídy FFP 3 NR bez ventilů pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy na místo plnění.
FN Motol -  Odběrové stříkačky ke stanovení parametrů acidobazické rovnováhy a elektrolytů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových stříkaček ke stanovení parametrů acidobazické rovnováhy a elektrolytů (dále jen „SZM“) pro potřeby FN Motol.
Instrumentárium pro invazivní elektrofyziologické vyšetření
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro invazivní elektrofyziologické vyšetření (SEEG) pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka nemocničních lůžek pro SZZ Krnov
Lůžko ošetřovatelské standardní - 37 ks Lůžko pečovatelské s laterálním náklonem - 8 ks Matrace pasivní - 45 ks
Lůžka nemocniční vč. příslušenství
Dodávka nemocničních lůžek vč. příslušenství.
Zdravotné pomôcky a osobné ochranné pracovné prostriedky
Zdravotné pomôcky a osobné ochranné pracovné prostriedky pre účely poskytovania zdravotnej starostlivosti.
Dodávky nitrilových vyšetřovacích rukavic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 17 700 000 ks vyšetřovacích nitrilových rukavic v průběžných dodávkách v období 3 let.
SZM k Shaveru Fusion Compact
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k Shaveru Fusion Compact pro Nemocnici Na Homolce.
Spotřební zdravotnický materiál pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody dle § 131 a násl. ZZVZ mezi zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení, na základě které bude zadávána veřejná zakázka na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje. Předmětem plnění ...
Servisní zabezpečení lůžkového vybavení 2022 - 2025
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pozáručních servisních služeb v rozsahu a specifikaci dle Zadávací dokumentace k vyjmenovaným lůžkům, křeslům a matracím pro Fakultní nemocnici Plzeň (FN Plzeň) po dobu 4 let.
Dodávky spotřebního materiálu k insuflátoru Aesculap PG150
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro insuflátoru Aesculap PG150, který je v majetku NNH, pro oddělení centrální HMOS, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Trn aspirační Spike
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trnů aspiračních Spike.
Systém podtlakovej terapie
Predmet zákazky Systém podtlakovej terapie, bude dodávaný na základe Rámcovej dohody v predpokladanom nasledovnom počte kusov na obdobie 24 mesiacov: Systém podtlakovej terapie Penové krytie, veľkosť S140 kusov Penové krytie, veľkosť M240 kusov Penové krytie, veľkosť L200 kusov Penové krytie, veľkosť XL60 kusov Fóliové krytie80 kusov Port ...
SZM k inzulínovým pumpám a systémy pro monitoraci hladiny glukózy I
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky zdravotnických prostředků ze skupiny spotřebního materiálu k inzulinovým pumpám a systémy pro monitoraci hladiny glukózy.
Diagnostické katétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky angiografických diagnostických katétrů, k dispozici v různých velikostech (Fr.) a konfiguracích, v kombinaci autraumatického hrotu se splétaným nebo nesplétaným tělem.
Rukavice vyšetřovací
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky vyšetřovacích rukavic dle aktuálních potřeb zadavatele. Průběžné dodávky budou uskutečňovány na základě dílčích objednávek po dobu jednoho roku ode dne nabytí účinnosti smlouvy. VZ je rozdělena na 3 části, účastníci VZ jsou oprávněni podat nabídku na jednu či více částí dle jejich výběru.
Dodávka polohovatelných nemocničních lůžek s matracemi vč. příslušenství
a) Předmětem plnění 1. části VZ je dodávka až 125 kusů polohovatelných nemocničních lůžek s kovovými postranicemi a s matracemi vč. příslušenství. Součástí předmětu plnění bude mimo jiné také doprava, montáž a uvedení do provozuschopného stavu, zaškolení obsluhy, likvidace odpadů vzniklého při montáži a předání dokladů, které se k předmětnému ...