Telemedicínsky systém vzdialeného monitoringu pacientov
Predmetom zákazky je prenájom 1200 ks sád telemedicínskeho systému na vzdialený monitoring pacientov poskytujúcich sledovanie fyziologických funkcií pacientov, spĺňajúcich stanovené funkcie a IKT parametre a poskytovanie služieb SLA k prenajatým systémom.
Zdravotnícky a laboratórny materiál zo skla
Predmetom zákazky je dodanie laboratórneho a zdravotníckeho materiálu pre vedecko výskumnú činnosť zamestnancov a výučbu študentov Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, ktorými sú rôzne materiály zo skla, plastu a gumy, chromatografického materiálu, špeciálneho a sterilného materiálu, stomatologického materiálu a materiálu z kovu ako sú ...
Testovací soupravy pro přímou imunochromatografickou detekci antigenu SARS-CoV-2 - rychlotest
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových antigenních rychlotestů pro výtěr primárně z přední části nosu případně nosohltanu pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze; blíže viz zadávací dokumentace.
Chemikálie, kity, pomôcky a spotrebné plasty pre molekulovú biológiu a genomiku
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 2 ZVO obstaranie chemikálií, kitov, pomôcok a spotrebného materiálu pre molekulovú biológiu a genomiku, na mikroarrays, na sekvenovanie novej generácie, na spracovanie nukleových kyselín v zmysle technickej špecifikácie.
Akútne polohovateľné lôžko elektrické
Akútne polohovateľné lôžko elektrické - 75 ks Štandardné lôžko - 60 ks
5. Mikrokatétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrokatétrů.
DNS - Obvazový a fixační materiál 2022-2024
Předmětem VZ je pořízení obvazového a fixačního materiálu ke zabezpečení poskytování léčebně preventivní péče cestou Center zdravotních služeb a dalších zařízení zdravotnické a veterinární služby AČR a zajištění obměny a doplňování materiálu v autolékárničkách pro vozový park AČR v souladu s vyhláškou Ministerstva dopravy ČR č. 206/2018 Sb.
Dynamický nákupní systém pro nákup osobních ochranných a zdravotnických prostředků
Předmět plnění veřejných zakázek zadávaných na základě DNS bude pro nákup osobních ochranných a zdravotnických prostředků v rámci oblastí obsažených v kategoriích DNS: Kategorie č. 1 - Filtrační polomasky třídy FFP1 Kategorie č. 2 - Filtrační polomasky třídy FFP2 Kategorie č. 3 - Filtrační polomasky třídy FFP3 Kategorie č. 4 - Antigenní testy ...
Pouzdra zaváděcí - Intervenční radiologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zaváděcích pouzder pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Samoexpandibilní stenty do tepen dolních končetin
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen dolních končetin pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Dodávka  pasivní antidekubitní matrace
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka 40 ks pasivních antidekubitních matrací.
Dodávky břišních roušek operačních
Předmětem této VZ jsou opakované průběžné dodávky břišních roušek operačních, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Staplery
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky staplerů a příslušných náhradních zásobníku pro I. Chirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
Dodávka zdravotnických prostředků pro neurointervence
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě pacientů s cévním onemocněním na Oddělení RZM Radiologie a zobrazovací metody a to po dobu 3 let od uzavření Kupní smlouvy.
Intervenční kardiologie I
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro intervenční kardiologii I pro Nemocnici Na Homolce.
Šicí materiál
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek šicího materiálu pro Nemocnici Na Homolce.
Lékařské rukavice, Čína
Tady je Kelly z Guyun Medical, jsme výrobcem nitrilových a vinylových rukavic. Máme zájem dodávat lékařské rukavice zaručené kvality, za spravedlivé ceny pro osoby, které pracují v první linii. Denní výrobní kapacita - 30 milionů kusů Certifikáty - EN455 / EN374 / FDA / CE / ASTM6319 / ASTM5250 / ISO9001 / ISO13485 Pokud není vaší odpovědností ...
Poptávám obuv
Potřebujeme boty pro dědu, který nemá žádné prsty na nohou po cukrovce.
Dodávky nemocničních lůžek včetně příslušenství a antidekubitních matrací pro Krajskou zdravotní
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v části 1 !!! Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nemocničních lůžek, matrací, nočních stolků, včetně příslušenství, pro jednotlivé odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka senzorických vložek do bot pro LF OU 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka senzorických ortopedických vložek do bot pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity specifikovaných v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace v rámci projektu Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost s názvem: • Monitorace pohybového aparátu s využitím telemedicínských aplikací v úrazové ...
Respirátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek respirátorů pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Nesterilní náplasti
Průběžné dodávky nesterilních náplastí.
Poptávám masážní stůl
Hledám dodavatele masážního stolu Hydrojet. Prosím o nabídku. Děkuji.
Ochranné pomôcky
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: 1. Respirátory - Respirátor FFP2 - 2000 ks - Respirátor FFP3 - 1600 ks 2. Rukavice - Rukavice jednorázové - veľkosť M - 1200 balení - Rukavice jednorázové - veľkosť L - 1200 balení 3. Ochranné overaly - Ochranný overal - veľkosť L - 500 ks - Ochranný overal - veľkosť XL - 500 ks - Ochranný overal - ...