Krátkotažná kompresní obinadla
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nových, nepoužitých krátkotažných kompresních obinadel určených pro prevenci a terapii žilní insuficience, použití při varixech, povrchové flebitidě, trombóze a u posttrombotického syndromu, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Odberový systém
Predmetom zákazky sú dodávky spotrebného zdravotníckeho materiálu potrebného pre určovanie správnej klinickej diagnózy, k určovaniu prognózy, odhadu rizikového stavu vyšetrovaných pacientov a ku preventívnemu vyhľadávaniu osôb s rizikom kardiovaskulárnych ochorení.. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických ...
Dynamický nákupní systém na nákup osobních ochranných prostředků a zdravotnických prostředků
Předmětem veřejné zakázky je zavedení a užívání dynamického nákupního systému pro zadávání dílčích veřejných zakázek na dodávky OOP a ZP, konkrétně dezinfekcí na ruce a na podlahy (kategorie 1), ochranných prostředků - vyšetřovací rukavice jednorázové i pudrované, návleky na obuv, ochranné brýle, zdravotnické čepice, ochranné obleky, obličejové ...
SZM pro oddělení RDG II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG II pro Nemocnici Na Homolce.
Operační rukavice
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky operačních rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka nemocničních lůžek
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nemocničních (standardních, resuscitačních, bariatrických a porodních) lůžek a nočních stolků pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Prístrojové vybavenie pre ambulanciu športového lekárstva
Predmetom dodávky je nový nepoužívaný tovar. Zákazka je rozdelená do troch častí. Členenie zákazky na časti a opis požadovaných minimálnych vlastností jednotlivých položiek predmetu zákazky a množstvo je uvedené v Prílohe č. 2 súťažných podkladov v záložkách dokumentu. V rámci jednej časti musí byť predložená ponuka na všetky prislúchajúce celky a ...
Jednorázové rouškování - Samostatné operační roušky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních samostatných operačních roušek pro pracoviště Fakultní nemocnice v Hradci Králové, a to po dobu 4 let, podle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávka senzorických vložek do bot pro LF OU 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka senzorických ortopedických vložek do bot pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity specifikovaných v Příloze č. 1 zadávací dokumentace v rámci projektu Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost s názvem: • Monitorace pohybového aparátu s využitím telemedicínských aplikací v úrazové ...
Vybavení operačních sálů - inventář
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání ostatního vybavení operačních sálů - inventář do nového pavilonu operačních sálů.
NNP Moravská Třebová - Vybavení - zdravotnická technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského nábytku, zdravotnického nábytku, zdravotnické technologie a zdravotnického vybavení pro Nemocnici následné péče Moravská Třebová. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do šesti samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Neurointervence II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek neurointervencí II pro Nemocnici Na Homolce.
Odběrové soupravy a náhradní roztoky na odběr a zpracování krve
Předmětem veřejné zakázky na dodávky jsou průběžné dodávky odběrových souprav a náhradních roztoků na odběr a zpracování krve a bezúplatná výpůjčka přístrojů-automatických krevních lisů a automatických vah pro odběry krve.
Chronická dialýza
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chronickou dialýzu a současná výpůjčka 20 ks dialyzačních monitorů.
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM. Zadavatel předpokládá odběr 696 ks za dobu plnění zakázky, tj. za 48 měsíců.
Zdravotnický materiál pro SOST
Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopnosti SOST (Special Operations Surgical Team) při poskytování odborné zdravotní péče v polních podmínkách.
FN Motol - Sycené dezinfekční utěrky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sycených dezinfekčních utěrek sloužících k předcházení infekčních onemocnění způsobených širokým spektrem mikroorganismů.
GŘ OL - Respirátory 2021
Cílem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na jejímž základě budou vybranému dodavateli zadávány veřejné zakázky, jejichž předmětem jsou dodávky respirátorů FFP2 bez výdechového ventilu.
Dodávka lůžek pro Orlickoústeckou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lůžek, matrací a stolků pro Orlickoústeckou nemocnici.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Ortopedickou kliniku a Kliniku anesteziologie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů (dále také „zboží“) pro Ortopedickou kliniku a Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 ...
Odběrové soupravy se zápůjčkou přístrojů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu, odběrových souprav pro provoz automatických lisů transfuzního centra Krevní banky s podmínkou bezplatného zapůjčení 3 kusů těchto přístrojů včetně jejich připojení do laboratorního informačního systému. Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na dobu neurčitou pro ...
Laminární box pro přípravu radiofarmak
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnická technika "Laminární box pro přípravu radiofarmak" pro pracoviště Laboratoř přípravy radiofarmak Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou.
FN Motol - Droplet digital PCR systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka droplet digital PCR (polymerase chain reaction) systému.
FN Motol - Zakázkové prodlužovací sety k i.v. aplikaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zakázkových prodlužovacích setů k i.v. aplikaci sloužících pro aplikaci cytostatik pro Kliniku dětské hematologie a onkologie2. LF UK a FN Motol, v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, a to na dobu neurčitou.