Dodávky nesterilních vyšetřovacích rukavic 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek ochranných pomůcek pro zdravotnický i nezdravotnický personál.
Dodávky SZM - Dodávky endoskopických katétrů
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to jednorázových sterilních extrakčních balónků, dilatačně biliárních balónkových katétrů, ...
Jednorázové soupravy pro odběr plné krve s uchováváním a rozplněním transfuzních přípravků
Předmětem plnění jsou dodávky jednorázových krevních odběrových souprav pro odběr plné krve s deleukotizačním filtrem, s uchováváním a rozplněním transfuzních přípravků-spotřebního zdravotnického materiálu (dále jen „SZM“) a bezplatná výpůjčka zdravotnické techniky-2 kusů automatických krevních lisů (dále jen „ZT“), a to za účelem zajištění odběrů ...
Infúzní technika a komunikační rozhraní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infúzní techniky pro pracoviště zadavatele, opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu infúzních setů k dodané infúzní technice a poskytování pozáručního servisu dodané infúzní techniky a stávající infúzní techniky podle zadávací dokumentace.
Materiál spotřební pro NHF systém AIRVO 2
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro NHF (Nasal High Flow) systém AIRVO 2.
Ochranné pláště III
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ochranných plášťů na základě dílčích objednávek po dobu 2 let splňující ČSN EN 14126 a ochrannou třídu dle ISO 16603,16604 a EN ISO 22610 ve tř. 6 a dle EN 22611 a EN ISO 22612 ve tř. 3. Specifikace: vázaný vzadu úvazky, vyrobený z polypropylénové netkané textilie, vhodné pro infekční prostředí ...
Dodávka a instalace přístrojového vybavení na vyšetřovnu PH metrie včetně pozáručního servisu
Předmětem VZ je dodávka a instalace přístrojového vybavení na vyšetřovnu PH metrie včetně pozáručního servisu a spotřebního materiálu po dobu 4 let.
FN Motol - Zakázkový set na TEP kyčle
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu, zakázkových setů na TEP (totální endoprotézu) kyčle k zarouškování pacienta při operaci pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole.
FN Motol - Sety pro žilní vstupy typu PICC
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů pro žilní vstupy typu PICC pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 100 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy, včetně dopravy na místo plnění.
Špeciálny zdravotnícky materiál orientovaný na diagnostickú, intervenčnú kardiológiu a rádiológiu
Špeciálny zdravotnícky materiál orientovaný na diagnostickú, intervenčnú kardiológiu a rádiológiu a na abláciu a liečbu uzáverov v endovaskulárnej oblasti a termosenzorovú abláciu pre výkony v elektrofyziológii. Opis predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky
Dodávky náplastí a krytí
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náplastí a krytí ran a to po dobu 3 let od uzavření Kupní smlouvy.
Operační stoly včetně příslušenství a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 nákup 2 ks operačních stolů a příslušenství pro Oddělení centrálních sálů a sterilizace, a to včetně zajištění pozáručního servisu. Zadavatel předpokládá dodávku vybavení pro kardiochirurgii v roce 2021 a vybavení pro traumatologii v průběhu roku 2023. V části 2 dané veřejné zakázky je předmětem dodávky ...
Infuzní a transfuzní materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek zdravotnického infuzního a transfuzního materiálu do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele.
Defibrilátor
Predmetom zákazky je dodanie zdravotníckeho zariadenia - defibrilátor, mobilný RTG prístroj, vysokoprietoková nazálna terapia, elektricky polohovateľné lôžka, zdvíhacie zariadenie, transportné lehátko, dezinfikovateľné lavice. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažnych podkladoch a ich prílohách.
6 ks resuscitačních lůžek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči.
2 ks resuscitačních lůžek pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči v Nemocnici AGEL Prostějov.
Spotřební materiál pro operace předního a zadního segmentu oka
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele pro Oční kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejícího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a ...
Tlakové převodníky pro invazivní měření krevního tlaku
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tlakových převodníků pro invazivní měření krevního tlaku včetně k nim určeného spotřebního materiálu. Součástí předmětu plnění je provedení zaškolení personálu.
Dodávky SZM - Aortální stentgraft hrudní k ošetření krátké léze
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to aortálních stentgraftů k léčbě pacientů na pracovišti intervenční radiologie.
Stenty vaskulární
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentů vaskulárních, zajišťujících udržení průchodnosti zúžených tepen.
Ochranné čiapky jednorazové
Predmetom zákazky sú: Ochranné čiapky jednorazové - 20 000 ks Jednorazový ochranný oblek (Overal) - 2000 ks Jednorazový plášť - 3 000 ks Respirátor typ FFP2, bez výdychového ventilu - 15 000 ks Respirátor typ FFP3, bez výdychového ventilu - 15 000 ks Ochranné rúška - 60 000 ks
Mikrokatétry II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrokatétrů.
Dynamický nákupní systém na dodávky Ag testů COVID 19 - náhradní plnění
Předmětem veřejných zakázek, jež budou v DNS zadávány, budou dodávky antigenních testovacích a odběrových sad s poskytnutím náhradního plnění zadavateli (dle aktuální potřeby zadavatele) určených pro samotestování, kterým se rozumí samoodběr i samovyhodnocení k detekci antigenů SARS-CoV-2, a jejichž obsahem jsou individuální balené testovací ...
Šitý gázový tampón sterilní
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek zdravotnických gáz, šitých gázových tampónů sterilních s tkanicí a s RTG kontrastní nití pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.