Hemostatické uzávěry II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek hemostatických uzávěrů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Sety krátkodobé mechanické oběhové podpory včetně bezplatné výpůjčky řídící konzole k tomuto systému
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek setů krátkodobé mechanické oběhové podpory pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Neuronavigace a peroperační monitoring
Předmětem veřejné zakázky je dodávka neuronavigace a peroperačního monitoringu (IOM) - blíže viz ZD.
Dodávka laserů a endoskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových chirurgických laserů a 1ks vizualizace pankreatických kanálů a žlučovodů, včetně příslušenství a softwaru - blíže viz ZD.
Oxygenátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek oxygenátorů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pracovišť navazující na UP - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 nových přístrojů - RTG pro angiografii pro arytmologický sál a RTG pro angiografii pro sál invazivní angiologie. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 a) a b) Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Přístroje musí splňovat minimální technické podmínky specifikované zadavatelem v ...
Dodávka operačního robotického zařízení a poskytování pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka nového nebo staršího (vyrobeného nejpozději v roce 2021) operačního robotického zařízení (pro urologickou kliniku) a poskytování pozáručního servisu (pouze na operačního robota) a to po dobu 6 let. Blíže viz ZD.
Dodávky SZM - Intervenční radiologie V
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 89/2021 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to balónkové katetry, cévní stenty, cévní stentgrafty a embolizační ...
Dodávky jednorázových jednocestných endobronchiálních chlopní včetně zavaděčů chlopní
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových jednocestných endobronchiálních chlopní včetně zavaděčů chlopní, které jsou indikovány v případě volumredukčního 2 zákroku u emfyzému, nebo v případě snahy o zaslepení nežádoucí komunikace dýchacích cest a pleurálního prostoru (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní ...
REACT EU 98 - Mamograf
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace 1 ks mamografu vč. příslušenství pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a, a servisní smlouvou, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2b.
Spotřební materiál k přístroji Riwo Spine
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k přístroji Riwo Spine pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky SZM - Dodávky chlopně biologické aortální bovinní bezstehové
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to dodávky bezstehové biologické aortální chlopně z bovinního perikardu samoexpandibilní, určené pro miniinvazivní operace nebo také ...
Pořízení CT pro plánování radioterapie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka CT simulátoru pro plánování radioterapie pro potřeby Ústavu radiační terapie Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha.
Zařízení pro automatizaci
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení pro automatizaci. Předmětem této veřejné zakázky je také: doprava do místa plnění, instalace zařízení, uvedení zařízení do plného provozu v místě plnění, licence k operačnímu softwaru, zaškolení zaměstnanců Zadavatele týkající se použití zařízení v místě plnění a v nezbytném rozsahu, předání ...
Videokolonoskop pro dospělé
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka Videokolonoskopu pro dospělé pro Kliniku pediatrie a dědičných metabolických poruch Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
FN Motol - Arteriální katétry
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Arteriálních katétrů.
REACT EU 100 - Cyklery
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) jsou dodávky cyklerů pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závaznými návrhy kupních smluv, které tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Dodávky srdečních chlopní III.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek srdečních chlopní pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti
React EU 100 - Chromatografy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plynových chromatografů pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu a pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Veřejná ...
FN Motol - Lineární katry
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lineárních katrů, což jsou jednorázové sterilní chirurgické nástroje sloužící k separaci tkání proříznutím za současného hermetického prošití obou konců oddělených tkání a jsou vybaveny integrálním nožem.
REACT EU 99 - Systém pro monitoraci chemoterapie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro monitoraci chemoterapie pro Onkologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávka kryotub pro robot ASKION
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky plastového materiálu určeného pro přístroj ASKION C-line HS200 - kryotub k dlouhodobému skladování vzorků biologického materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci na základě rámcové smlouvy ...
Systém přímé vizualizace žlučových cest II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro systém přímé vizualizace žlučových cest pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Pořízení hybridního PET/MR skeneru
Dodávka, instalace a uvedení do provozu nového hybridního PET/MR skeneru včetně příslušenství a s tím souvisejících stavebních a instalačních prací a rovněž plné záruční a pozáruční servisní zabezpečení provozu přístroje po dobu jeho předpokládané životnosti, tedy po dobu 10 let.
Technologické posílení laboratoří ÚVN-VoFN
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i uvedení zařízení do provozu.