Zevní drenážní systémy pro neurochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek drenážních systémů pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky SZM - Bezdrátový kardiostimulátor Micra AV II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek bezdrátových stimulátorů Micra AV pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
REACT EU 98 Pojízdný skiagrafický přístroj
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 3 ks pojízdných skiagrafických přístrojů pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závaznými návrhy kupních smluv, které tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a ( pro část 1 VZ) a 2b ( pro část 2 VZ).
Dodávky PCR techniky - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení PCR techniky (Real-time cycler automatický - 1ks)
Monitorace a EKG - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů a vybavení - blíže viz ZD.
FN Motol - Papilotomy II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papilotomů pro endoskopickou diagnostiku a léčbu, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Pulsatilní systém pro podporu oběhu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého zdravotnického přístroje, zabezpečení záručního a pozáručního servisu tohoto přístroje po dobu 8 let, zajištění průběžných dodávek spotřebního materiálu po dobu 4 let a bezplatná výpůjčka zdravotnického přístroje.
Ultazvuky pro gynekologicko-porodnickou kliniku FNB
Předmětem plnění VZ je 2 ks ultrazvukového systému střední třídy a 1 ks přenosného ultrasonografického přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství dle technické specifikace, a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
Plicní ventilátory
Dodávka plicních ventilátorů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti (8 let).
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
REACT EU 98 - Anesteziologické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka anesteziologických přístrojů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávacích podmínky. Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha Obnova a rozvoj ...
REACT EU 100 - Sekvenátory
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks sekvenátoru pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy ...
Dodávky jednorázových flexibilních video bronchoskopů s výpůjčkou digitálního video procesoru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro bronchoskopii prostřednictvím konsignačního skladu, (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní 2 nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek č. 2 - Ceník a specifikace zboží. Více viz zadávací podmínky.
FN Motol - 3 ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů pro Interní kliniku 2. LF UK a FN Motol a pro Kliniku zobrazovacích metod 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Úpravna vody včetně servisu a dodávek SZM
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka úpravny vody a souvisejících zařízení pro hemodialyzační terapii: s předúpravnou vody, zařízením pro horkou desinfekci celého systému a zařízením pro míchání dialyzačních koncentrátů včetně instalací rozvodů pro permeát a dialyzační koncentráty., vč. zajištění záručního a následného pozáručního ...
Elektrokoagulace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (11 ks elektrokoagulací a příslušenství) - blíže viz ZD
Stentgrafty kombinované s cévní protézou II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM hybridních stentgraftů, určených k léčbě aneuryzmat, disekcí a specifických lézí hrudní aorty pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Servis a odborná údržba V
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnické techniky a příslušenství, specifikovaných v příloze smlouvy č. 1 - Seznam přístrojů a cena servisu vč. BTK, umístěných na pracovišti Oční kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu 3 let dle ostatních zadávacích podmínek. • Předmět plnění ...
FN Motol - Dodávky diagnostických souprav pro vyšetřování na přístroji Scanner Agilent DNA
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav pro vyšetřování na přístroji Scanner Agilent DNA Microarray (přístroj je ve vlastnictví FN Motol) pro potřeby Ústavu biologie a lékařské genetiky FN Motol.
FN Motol - Samolepící pěnové krytí pro sakrální oblast
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samolepícího pěnového krytí pro sakrální oblast.
Ultrazvuk pro oddělení funkční diagnostiky
Předmětem plnění VZ je dodávka Diagnostického ultrazvukového přístroje pro kardiologická, abdominální, vaskulární a radiologická vyšetření, včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního, a mimozáručního servisu.
Přístroje pro ORL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových operačních mikroskopů (2 ks) a neuromonitoringu (1 ks) - blíže viz ZD.
Autotransfúzní přístroj
Dodávka zdravotnického přístroje - 2 ks autotransfúzních přístrojů vč. příslušenství, jejich záruční a pozáruční servis po dobu jejich předpokládané životnosti osmi let a zabezpečení průběžných dodávek spotřebního materiálu k přístrojovému vybavení po dobu 8 let.
REACT EU 98 - Stacionární skiagrafické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka celkem 2 ks stacionárních skiagrafických přístrojů vč. příslušenství, a to 1 ks pro I. interní kliniku (1. část veřejné zakázky) a 1 ks pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu (2. část veřejné zakázky) Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i ...