FN Motol - Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T REACT-EU A1
Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T - 10. část původní VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 a 10. část VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 II.; tato část VZ byla zrušena.
Přístrojové vybavení pro sterilizaci a mytí nástrojů na klinice infekčních nemocí II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů parních sterilizátorů a 1 kusu myčky nástrojů pro Kliniku infekčních nemocí FNB a 1., 2. a 3. LF UK (dále jen „přístroje“), včetně uvedení dodaných přístrojů do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, dodání základního příslušenství, dodání technologického projektu pro stavební přípravu, včetně ...
Hemodialyzační přístroj 4 ks
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 4 ks hemodialyzačních přístrojů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Více viz zadávací podmínky.
Mycí a dezinfekční automat, Sterilizátor parní vč. úpravny vody
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka mycího a dezinfekčního automatu a sterilizátoru parního, vč. úpravny vody pro Stomatologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Rehabilitační přístroje III
Dodání rehabilitačního vybavení dle přiložené zadávací dokumentace.
Ultrazvukový přístroj včetně sond II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje se sondami a dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
Menší parní sterilizátor 3 ks  - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (dále též „VZ“) je dodávka 3 ks parních sterilizátorů pro Stomatologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu č. 2 těchto zadávacích podmínek (dále též „ZP“ či „zadávací podmínky“).
Instrumentárium pro Kardiochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek speciálního instrumentária určeného k používání při kardiochirurgických výkonech pro Nemocnici Na Homolce.
Ultrazvukový přístroj pro ortopedickou kliniku
Předmětem plnění VZ je dodávka 1ks diagnostického ultrazvukového přístroje včetně příslušenství dle technické specifikace pro Ortopedickou kliniku (dále jen „přístroj“), dále pak poskytování záručního servisu včetně provádění bezpečnostně technických kontrol přístroje (dále jen „BTK“), pozáručního a nezáručního servisu včetně BTK.
Dodávka operačního robotického zařízení - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového operačního robotického zařízení.
FN Motol - Dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní (dále jen „SZM“) pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
REACT EU 98 Systém ohřevu pacienta
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka systému ohřevu pacienta pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (1 ks) a II. chirurgickou kliniku (5 ks) Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Elektrofyziologické katétry IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek ablačních, diagnostických a jiných speciálních katetrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu pro Nemocnici Na Homolce.
Ultrazvukové přístroje pro cévní chirurgii
Dodávka a instalace dvou ks ultrazvukových přístrojů pro oddělení cévní chirurgie a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobou jejich osmileté předpokládané životnosti.
REACT EU 98 - Robotický operační systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks operačního stolu pro robotické operace vč. příslušenství a robotického operačního systému vč. starter kitu (zboží) , včetně cla, dopravy, instalace, uvedení do provozu, provedení funkční zkoušky, provedení instruktáže dle příslušeného ustanovení zákona č. 89/2021 Sb. o zdravotnických prostředcích, ...
Centrála a monitory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
REACT EU 98 - Odsavač zplodin
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro odsávání zplodin vč. příslušenství. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN ...
Sterilizační kontejnery II
Dodávka sterilizačních kontejnerů pro centrální sterilizaci a jednotlivé operační sály Fakultní nemocnice Bulovka, dodávka základního příslušenství ke sterilizačním kontejnerům vč. zajištění záručního a pozáručního servisu.
Přenosný ultrazvuk pro urologii
Předmětem plnění VZ je dodávka 1 ks diagnostického ultrazvukového přístroje včetně příslušenství dle technické specifikace (dále jen „ přístroj“) dále pak poskytování záručního servisu včetně provádění bezpečnostně technických kontrol přístroje (dále jen „BTK“), pozáručního servisu a nezáručního servisu (dále také „mimozáruční servis“) včetně ...
FN Motol - Jednorázové flexibilní bronchoskopy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových flexibilních bronchoskopů pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Monitorovací systémy pro NNH
Dodávka monitorovacích systémů a zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu 8 let.
Endoskopická věž a endoskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks endoskopické věže a 1 ks endoskopu s dalším příslušenstvím a zajištění záručního servisu.
Experimentální magnetická rezonance - systém 7T
Předmětem veřejné zakázky je pořízení experimentální magnetické rezonance 7T pro pracoviště radiodiagnostiky a intervenční radiologie Prohlídka místa plnění: 12. 12. 2022 v 9.30 hodin
Operační stoly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového, dosud nepoužitého přístrojového vybavení, operačních stolů.
Kryochirurgický ablační systém včetně SZM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks Kryochirurgického ablačního systému, zajištění záručního a následného pozáručního servisu a opakované dodávky kryoablačních katétrů ke kryochirurgickému ablačnímu systému/spotřebního zdravotnického materiálu pro nabízený přístroj. Spotřební zdravotnický materiál musí být kompatibilní s daným přístrojem. ...