Ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství pro oddělení anesteziologicko-resuscitační oddělení dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
REACT EU 99 - PET/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka PET/CT pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze vč. příslušenství, dopravy, deinstalace a ekologická likvidace původního přístroje, drobné stavební úpravy, instalace nového přístroje, uvedení do provozu, provedení funkční a přejímací zkoušky, provedení instruktáže dle příslušného ...
Dodávky cévních protéz a graftů II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Nástroje pro operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových nástrojů pro operační sály.
REACT EU 100 - Procesor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přečerpávacího tkáňového procesoru pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Centrála a monitory II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
REACT EU 98 - Plicní ventilátor
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks plicního ventilátoru pro Oddělení intenzivní péče OAM-JIP Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Transportní lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks transportních lůžek pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1 ks transportního lůžka pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří ...
REACT EU 98 - Holterovský systém - část 2 - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka holterovského systému pro II. a III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
REACT EU 98 - Mamograf - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace 1 ks mamografu vč. příslušenství pro Radiodiagnostickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2a a návrhem servisní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek ...
Pořízení přístrojové techniky a vybavení pro onkologické pacienty - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu SPECT CT gama kamery s dvěma plně digitálními detektory. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Přístroj musí splňovat minimální technické podmínky specifikované zadavatelem v technické specifikaci. Účastník doplní do technické ...
FTN - pozáruční servisní služby - MR Magnetom Altea
Předmětem veřejné zakázky jsou pozáruční servisní služby (FULL servis, poskytovaný autorizovanou servisní organizací na magnetické rezonanci - Magnetom Altea) - blíže viz ZD.
UK2LF Dodávka simulátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka různých druhů a typů simulátorů_fantomů dle jejich účelu a zařazení pro výuku komplexního systému elektronické osobní dozimetrie.
Set trikuspidálních svorek
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek trikuspidálních svorek včetně příslušenství pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka aferetických souprav na odběr krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav na odběr jednotlivých krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů separátorů krevních složek pro potřeby Oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, v souladu se zadávacími ...
REACT EU 98 - Nemocniční lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka nemocničních lůžek včetně příslušenství, aktivních antidekubitních systémů a pasivních matrací pro ARO a JIP oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Angiografický systém pro kardiovaskulární diagnostiku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka angiografického systému pro kardiovaskulární diagnostiku na oddělení intervenční radiologie. Předmět plnění spočívá v dodávce angiografického systému, realizaci nezbytných úprav potřebných pro montáž a instalaci systému a zajištění záručního a pozáručního servisu.
FN Motol - Dodávky náhrad kolenních kloubů včetně výpůjčky instrumentária
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhrad kolenních kloubů pro potřeby I. ortopedické kliniky 1. LF UK a FN Motol a Kliniky dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2. LF UK a FN Motol.
Dodávky spotřebního materiálu vč. bezplatné výpůjčky technologie pro jednorázovou pulsní ablaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií, a to včetně bezplatné výpůjčky potřebné zdravotnické techniky (systém pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií).
FNKV - kardiostimulátory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů podle specifikace obsažené v zadávací dokumentaci pro Kardiologickou kliniku zadavatele dle jeho aktuálních požadavků. Veřejná zakázka je rozdělena do 8 částí ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky ...
FN Motol - Ultrazvukový diagnostický systém
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístroje a systému pro Urologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
FN Motol - Dodávky trombektomických sad včetně výpůjčky mobilní konzole II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trombektomických sad určených k rozrušení a odstranění intraarteriální a intravenózní trombózy za pomoci hydrolýzy a aspirace trombů. Trombektomické sady jsou dále určeny pro použití ke kontrolované a selektivní infuzi specifických roztoků do periferního cévního systému.
Servis a odborná údržba V - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pozáruční servis a odborná údržba zdravotnické techniky a příslušenství, specifikovaných v příloze smlouvy č. 1 - Seznam přístrojů a cena servisu vč. BTK, umístěných na pracovišti Oční kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) na dobu 3 let dle ostatních zadávacích podmínek.
REACT EU 98 - Cholangioskop perkutánní s věží - opakovaná 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videoendoskopického systému pro výkony cholangioskopie pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Blíže viz zadávací dokumentace.