Lokalita - Smolník, Vyšný Klatov, Malá Ida, Hýľov
Predmetom zákazky je dodanie obaľovanej asfaltovej zmesi - asfaltového betónu určeného na zhotovenie vrstiev vozoviek pozemných komunikácií, t. j. určeného pre opravy výtlkov na povrchu cestných komunikácií za tepla pre jednotlivé lokality špecifikované v predmete zákazky. Doprava bude zabezpečovaná vlastnými dopravnými prostriedkami verejného ...
Servisná chémia a príslušenstvo
Nákup servisnej chémie (tepelne odolné spreje, lepiace a tesniace tmely, rozpúšťadlá, kvapalina na čistenie chladičov, lepidlá, odmasťovače, elastické tesniace tmely, teplotne odolné tuky a mazadlá, spreje na ochranu pred koróziou, sprej na ochranu elektrických konektorov, odstraňovače korózie a pod.).
Dodávka jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto výběrového řízení je dodávka bílé jednosložkové akrylátové rozpouštědlové barvy s retroreflexní úpravou, balotiny a ředidla pro stálé VDZ v roce 2019 včetně dopravy na jednotlivé závody SÚS JčK – České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Strakonice a Tábor.
Dodávka chemikálií a spotřebního materiálu část 19 - laboratorní pomůcky A
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorních pomůcek. Podrobné požadavky jsou uvedeny v návrhu rámcové dohody (dále také „rámcová dohoda“) a v příloze č. 1 této rámcové dohody. Podrobně viz ZD.
Rámcová dohoda na dodávku asfaltových směsí pro cestmistrovství Jihlava
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na průběžné dodávky asfaltových směsí ACO 11+ a ACL 16+ vhodných pro výspravu vozovek pro potřeby cestmistrovství Jihlava.
Dodávka teplé obalované směsi 2019
Předmětem veřejné zakázky (dále též"VZ") je dodání teplé obalované směsi (dále též "TOS") v celkovém objemu 28 500 tun, přičemž jednotlivé druhy TOS a předpokládané množství je uvedeno v příloze č. 3 zadávací dokumentace (dále též "ZD"). VZ je rozdělena na 3 části podle místa plnění a to okresy Karlovy Vary (13 200 tun), Sokolov (12 100 tun) a ...
Materiál na výskum
Časť 1. Základný materiál Časť 2. Zmäkčovadlá a plnivá Časť 3. Spracovateľské aditíva do polymérov Časť 4. Farebné koncentráty Podrobná Technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov (Príloha č.2.1, č.2.2, č.2.3 a č.2.4).
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců
Předmětem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců“ je uzavření rámcové dohody s více, konkrétně se třemi dodavateli (s obnovením soutěže) na dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Průběžná dodávka obalovaných asfaltobetonových směsí na rok 2019
Zadavatel je smluvním Správcem místních komunikací statutárního města Frýdek-Místek a jako takový provádí pro jejich vlastníka stavební práce, spočívající ve výstavbě, opravách, rekonstrukcích a údržbě komunikací. Provádění těchto činností je podmíněno dodávkou teplých obalovaných asfaltobetonových směsí zejména typu ACO 8, ACO 11 S, ACP 16 S, ACP ...
Asfaltové směsi pro SÚSPK
průběžné dodávky (odběr bez dopravy) asfaltových směsí ACO 8 a ACO 11 - rámcová smlouva na 1 rok
BBMRI-CZ: Síť biobank – Spotřební materiál a reagencie pro sekvenátor Miniseq
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagenční chemie a pipetovacích špiček k provádění sekvenačních běhů na stolním vysokokapacitním sekvenenátoru MiniSeq (Illumina). Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 ZZVZ rozdělena na části A a B.
Rámcová dohoda na dodávku kationaktivní asfaltové emulze v roce 2019
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek na základě rámcové dohody jsou průběžné dodávky cca 2 645 tun kationaktivní asfaltové emulze pro lokální výspravy a opravy, spojovací ...
Výběr dodavatele koagulantu pro ÚČOV Ostrava pro období 1. 4. 2019 – 31. 12. 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka roztoku síranu železitého a směsného roztoku síranu hlinitého a síranu železitého, a to po období od 1. 4. 2019 (případně od data uzavření smlouvy na veřejnou zakázku, dojde-li k němu později) až do 31. 12. 2020.
Asfaltové emulze pro SÚSPK
průběžné dodávky (vč. dopravy) asfaltových materiálů - rámcová smlouva na 1 rok
Substancie pre vedecko-výskumné účely
Predmetom zákazky je dodávka substancií pre vedecko výskumné účely vrátane služieb súvisiacich s plnením predmetu zákazky, najmä doprava, vykládka a pod., v rozsahu podľa technickej špecifikácie definovanej v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov. Služby súvisiace s plnením predmetu zákazky: - zabezpečenie dopravy - doprava ...
Pořízení spotřebního materiálu a chemikálií pro výzkum v oblasti dřevařství
Předmětem plnění veřejné zakázky je jednorázová dodávka spotřebního materiálu a chemikálií pro oblast dřevařství na FLD.
Plastifikátor, prášok amorfný, prostriedok ošetrovací, emulzia mazacia
Predmetom zákazky sú komponenty na výrobu vláknobetónových kontajnerov a to dodávka plastifikátora v množstve 20 000 kg , prášku amorfného v množstve 33 600 kg, prostriedku ošetrovacieho v množstve 500 l a emulzie mazacej v množstve 1 000 l. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám namíchání barvy do spreje
Poptávám namíchání barvy do spreje NCS S 1070-Y80R v matu příp. polomatu na cca 1m2 .
Spotřební materiál a chemikálie pro cytometr
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu a chemikálií pro cytometr. Na předmět plnění každé části veřejné zakázky bude uzavřena rámcová smlouva s jedním účastníkem dle § 131 zákona, a to na dobu 48 měsíců. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části.
Chemikálie a laboratórny materiál
Chemikálie, laboratórny a spotrebný materiál podľa kvalitatívnej a kvantitatívnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch.
Laboratórny spotrebný materiál, laboratórne plasty, laboratórne sklo, chemikálie, reagencie
Predmetom zákazky je dodávka tovarov, t.j. laboratórneho spotrebného materiálu, laboratórnych plastov, laboratórneho skla, chemikálií, reagencií, kitov, enzýmov a ďalej surového králičieho antiséra nevyhnutných pre realizáciu výskumno-vývojovej časti projektu s názvom: Podpora výskumných a inovačných aktivít v spoločnostiach ZTS VVÚ Košice, a.s. a ...
Chemikálie laboratórne a prevádzkové
Predmetom zákazky je dodávka laboratórnych a prevádzkových chemikálií. Ďalšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Chemický posypový materiál
Chemický posypový materiál Posypová soľ na báze NaCl , posypová soľ na báze MgCl2
PřF/ITI – Dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu nezbytného pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejíž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 Zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické ...
Poptávám polyethylenglykol
Polyethylenglykol 200, PEG-200, 10-20 Kg.