Posypová sůl pro SÚSPK 2017-2021
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „VZ“) jsou průběžné dodávky posypové soli, zrnitost 0,2 - 5 mm s protispékavým prostředkem, pro zimní údržbu silnic včetně dopravy do skladů a sila zadavatele po dobu čtyř let od uzavření rámcové dohody nebo do dosažení maximální hodnoty stanovené v rámcové dohodě. Předpokládané množství posypové soli za ...
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu určeného pro přístroje sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA.
Činidla a SM pro elektrofor. separaci proteinů v séru a moči s následnou imunofixací v séru a moči
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky činidel a spotřebního materiálu pro elektroforetickou separaci proteinů v séru a moči s následnou imunofixací v séru moči a izoelektrickou fokusaci bílkovin séra a likvoru, spojené s výpůjčkou 2 potřebných zařízení pro Ústav laboratorní diagnostiky, oddělení klinické ...
Dynamický nákupní systém pro laboratorní materiál a chemikálie pro roky 2017 - 2022
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky chemikálií, laboratorního materiálů a drobných neinvestičních přístrojů a splnění dalších s tím souvisejících závazků. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve ...
NPU II Dodávka chemikálií a laboratorního skla pro řešení projektu
Dodávka chemických látek a laboratorního skla pro řešení projektu NPU II.
Poptávám glycerín
Poptávám: Glycerin Pharma 99,5 % Množství: kontejner 800 - 1.200 kg Termín: dle dohody Spolupráce: dlouhodobá
Dodávka materiálov na letnú a zimnú údržbu komunikácií
Predmetom zákazky je dodávka materiálov na letnú a zimnú údržbu komunikácií: Zvislé dopravné značenie a príslušenstvo, dopravné zariadenia, cestné smerové stĺpiky, farba na VDZ, balotina, riedidlo a rozmrazovacie materiály pre potreby zimnej údržby Správu a údržbu ciest Trnavského samosprávneho kraja.
DNS - dodávka chemikálií pro FaF UK
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za zadavatelem specifikovaných technických a obchodních podmínek dodávky chemikálií pro potřeby Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové.
Nákup rozmrazovacích prostředků pro letiště
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup rozmrazovacího prostředku močovina a nákup sypkého rozmrazovacího prostředku používaných pro údržbu letištních ploch.
Dodávka pěnidla pro CTR Nelahozeves II
Předmětem veřejné zakázky je nákup 20 m3 syntetického hasiva – pěnidla pro tvorbu těžké pěny, tvořícího vodní film, odolného vůči alkoholu s 1 % přimíšením pro hašení nepolárních kapalin a zároveň max. 3% přimíšení pro hašení polárních kapalin.
Kyselina sírová
Předmětem plnění je dodávka kyseliny sírové H2SO4 splňující kvalitativní parametry uvedené v technické specifikaci. Množství odebíraného zboží je 2000 tun (přepočteno na 100% koncentraci).
Dodávky průmyslové chemie
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek průmyslové chemie s vybraným uchazeči pro plánované investiční akce, plánované opravy a pro bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 11/2017 – 10/2021.
Volně ložená posypová a vakuová sůl na zimní údržbu 2017/2018
Průběžné dodávky cca 11 850 tun volně ložené posypové soli a cca 930 tun vakuové soli, včetně dopravy na jednotlivá cestmistrovství a střediska zadavatele po dobu účinnosti rámcové dohody.
Obalované směsi ACO8, ACO11 a ACL16 na rok 2017
Předmětem veřejné zakázky je dodávka živičné obalované asfaltobetonové směsí – ACO8 v celkovém množství cca 2 450 tun, živičné obalované asfaltobetonové směsí – ACO11 v celkovém množství cca 3 660 tun a živičné obalované asfaltobetonové směsí – ACL16 v celkovém množství cca 200 tun ,výroba dle ČSN EN 13 108-1.
Kationaktivní asfaltová emulze na rok 2017
Předmětem soutěže je dodávka kationaktivní asfaltové emulze rychleštěpné s obsahem pojiva 65% (dále jen KAE 65) na rok 2017-2018 pro technologii vyspravení povrchu tryskovou metodou. v celkovém množství cca 565 tun.
Dodávka posypové soli pro ZÚS na období srpen 2017 – březen 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka průmyslové posypové soli na jednotlivé skládky Správy a údržby silnic dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám chemikálii Isopropylalkohol
Poptávám chemikálii Isopropylalkohol.
Výpůjčka plně automatizovaného biochemického analyzátoru, imunochemického analyzátoru a nefelometru
Pravidelné dílčí dodávky specifického spotřebního materiálu potřebného pro provádění laboratorních vyšetření biologického materiálu (tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu, včetně zajištění přepravy tohoto materiálu do místa určení – Oddělení klinické biochemie Nemocnice s ...
Poptávám asfaltový recyklát
Poptávám asfaltový recyklát, cca 15 m3, čerstvý ihned po broušení.
Poptávám nátěrovou hmotu
Poptávám barvu Eternal Antikor červeno hnědou základní,a červeno hnědou krycí cca na 400m2
Dodávka posypové soli kamenné 2E NaCl pro ZÚK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka posypové kamenné soli 2E (dále jen „sůl“, množné číslo „soli“) NaCl (chlorid sodný) 0,2 – 5 mm pro zimní údržbu komunikací na území statutárního města Ostravy.
Silo na posypovú soľ v oku križovatky Spišský Štvrtok diaľnice D1 Mengusovce – Jánovce III. úsek
Predmetnom obstarávania je osadenie sila na posypovú soľ a miešacieho zariadenia na hotovú soľanku v oku križovatky Spišský Štvrtok diaľnice D1 vľavo. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nákup posypové kamenné soli pro rok 2017/2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávky prosáté posypové kamenné soli o zrnitosti do 5,0 mm a níže specifikovaného podílu NaCl na posyp komunikací při zimní údržbě pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizaci, a to včetně dopravy do míst plnění. Požadované množství je cca 25 000 t posypové soli za celou ...
Poptáváme dodavatele nátěrové hmoty Dimetcote
Poptávám dodavatele nátěrové hmoty Dimetcote 11.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek – čistota p. a.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou chemické látky, které budou dodávány na základě uzavřené rámcové dohody.