Poptávám dodavatele fólie na ovinovací stroj RONDA
Hledám dodavatele fólie na stroj RONDA 500.
16-103 Obalový soubor pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů
Předmětem VZ je pořízení 3 ks nových obalových souborů určených pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů, jako technické prostředky při řešení mimořádných situací s výskytem nebezpečných látek, včetně radiačních událostí, po kterých bude nezbytné přepravit větší objem nebezpečných kapalných odpadů k následnému odstranění.
Přepravní klece
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky přepravních klecí, konkrétně se jedná o přepravní klece velké v různých modifikacích, přepravní klece malé v různých modifikacích, přepravní klec skříňovou uzamykatelnou a přepravní klec velkou vnitro objektovou a dále dodávky náhradních dílů pro přepravní klece velké a přepravní klece malé a poskytování ...
Dodávky plastových sáčků pro standardní balení bankovek a mincí v rámci jejich adjustace
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky plastových sáčků pro standardní balení bankovek a mincí v rámci jejich adjustace (dále jen „plastové sáčky“). Plastové sáčky pro bankovky musí splňovat veškeré technické požadavky zadavatele uvedené v Technických podmínkách a informacích balení bankovek v ČNB, které tvoří přílohu č. 1a ZD. Plastové sáčky na ...
Poptáváme výrobu papírových sáčku na cukrovinky
Hledáme výrobce papírových sáčku na cukrovinky, na hoře s uzavíratelným zipem a ve tvaru – viz foto, kdy horní část oproti spodní by byla o 90°pootočená. Takto se balí např. cukry ke kávě. Sáčky bychom pak potřebovali ve 3 velikostech, tj. základna by byla cca 15 cm a odlišovala by se pouze výška, 18, 22, 25 cm. Uvnitř by měl být sáček ...
Dodávky igelitových pytlů na odpad a sáčků
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky igelitových pytlů a sáčků, a to po dobu 36 měsíců. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě (2) části: Část 1 veřejné zakázky – Pytle igelitové Část 2 veřejné zakázky – Sáčky igelitové
Poptávám výrobu šachových boxů
Poptávám výrobu šachových boxů pro další zpracování. Materiál - překližka, sololit, dýhovaná intarzie. Různé rozměry.
Poptávám výrobu papírových krabiček
Poptávám výrobu papírových krabiček. chtěla bych nacenit krabičky výsledné velikosti 10x10 z kartonu ( silenšjího papíru kolem 300 - 350gsm) z grafického kartonu ve dvou barevnostech a taky s celopotiskem. Nemusí být ani lepené, klidně jen skládané, asi s tím bduete mít více zkušeností :) nechám si ráda poradit a pokud už máte hotové ...
Poptáváme nové EUR palety IPPC
Poptáváme palety EUR nové IPPC, cca 1000ks/měsíčně.I s dopravou.
Dodávka obalového materiálu a balení sbírkových předmětů
Předmětem části 1 veřejné zakázky jsou služby balení vybraných sbírek Památníku národního písemnictví za účelem jejich bezpečného stěhování.Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka obalového materiálu, obalového materiálu pro přepravu a uložení vybraných sbírek Památníku národního písemnictví za účelem jejich bezpečného stěhování.
Poptáváme použité KEG sudy a fitinky
Poptáváme použité KEG sudy a fitinky Použité nerezové sudy KEG (i poškozené) o objemu 30 a 50 litrů (či jiný objem) na pivo a limo, norma DIN i EURO - výrobce BLEFA, THIELMANN, SCHAFFER apod. Poptáváme použité nerezové fitinky (jehly) do nerezových sudů KEG o objemu 30 a 50 litrů na pivo a limo - typ FLACH, KORB, KOMBI, norma DIN - výrobce MICRO ...
Poptáváme výrobu plastových sáčků
Poptáváme výrobu sáčků. Potřebovali bychom vyrobit a potisknout sáčky z plastu, tloušťka cca 60 - 80, se sváry se 4 stran, viz foto v příloze. Můžete prosím poslat cenovou nabídku a termíny dodání. Děkuji.
16-217 Spací pytle, spací izolační podložky, lůžka skládací a jednorázové nádobí
Předmětem VZ je pořízení 800 ks nových spacích pytlů, 1500 ks nových spacích izolačních podložek, 200 ks nových skládacích lůžek a 22 500 ks nového jednorázového nádobí pro potřebu zadavatele.
Poptávám krabičky na vánoční cukroví
Poptávám krabičky na vánoční cukroví 1kg, 2kg, 3kg s možností vložit pořadač (nebo vložku) na 6, 9 a 12 druhů. Krabička by měla mít okénko. Dále poptávám krabičky na sušenky (kulaté podobné cookies) cca 6-8 sušenek v krabičce, krabička na stojáka s okýnkem nebo průřezem bez plastu. A dále krabici na odnos grilovacího balíčku s nosností cca 2-3 kg. ...
Poptávám obalový materiál
Poptávám PP nebo LDPE pytlíky o rozměru 160x21,7 (s klopou 250mm), krycí páska. Prosím o cenu a termín výroby na 5 a 10000 ks.
Poptávám dodavatele plastových krabiček na hrací karty
Hledám dodavatele nebo výrobce krabiček na hrací karty z průhledného plastu. Rozměr krabičky 65 x 100 x 22mm. Se zaoblenými rohy. Cena do 7, - Kč. Cca. 300 Ks.
Poptáváme výrobu papírových krabic na klobouky
Hledám výrobce papírových krabic na klobouky s potiskem. Pro informaci přidávám foto. Krabice potřebuji ve velikostech 50cm x22cm, 40cmx20cm,35cmx18cm,30x16cmcm.Krabice potřebuji s provázkem tak, aby se daly přenášet.
Výroba a dodání kartonových krabic
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba a dodání kartonových krabic dle specifikace zadavatele
Poptávám potravinové krabičky
Poptáváme 250 krabiček s vlastním popisem z boku o rozměru 20x20x10 cm (šířka, délka, výška) na nudle do polévek, tedy šarže potravinová, bezpachová.Co byste nám navrhli a v jaké ceně? S očekáváním odpovědi a díkem Pařízek.
Poptávám krabice
Poptávám krabice ve velikosti 20 x22 x 7 cm. Jaká je cena při větším odběru? Děkuji. M. Hanzlíková.
Plastové přepravky a paletové plastové boxy
Předmětem VZ je zajištění dodávek plastových přepravek (mix přepravek standardní produkce). Přepravky jsou určeny k ukládání zásilek ve vnitřní službě nebo následné manipulaci s nimi a v rámci vnitropodnikového zásobování. Paletové plastové boxy slouží pro přepravu tiskovin a poštovních zásilek, jedná se o box na bázi palety.
Poštovní plastové přepravky a víka
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky poštovních plastových přepravek a vík. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová smlouva s jedním dodavatelem.
Plastové přepravky a paletové plastové boxy
Předmětem VZ je zajištění dodávek plastových přepravek (mix přepravek standardní produkce). Přepravky jsou určeny k ukládání zásilek ve vnitřní službě nebo následné manipulaci s nimi a v rámci vnitropodnikového zásobování. Paletové plastové boxy slouží pro přepravu tiskovin a poštovních zásilek, jedná se o box na bázi palety.
Poptávám výrobu termoizolačních fólií s potiskem
Poptávám výrobu termoizolačních fólií s potiskem. Používají se na zabránění prochladnutí po sportovních výkonech. V běžné praxi se folie, používají třeba do lékárniček. Jedna strana je potažena hliníkem, aby zadržovala tělesnou teplotu. Na druhou stříbrnou stranu bychom chtěli použít potisk 2/0. Rozměr jedné folie by byl 120x155 cm. Vyrobit ...
Poptávám kosmetické kelímky
Poptávám kosmetické kelímky nebo lékárenské kelímky s objemem 120 ml, výškou 3,5 cm, průměr 6,5 cm ze šroubovacím výčkem. Sháním větší množství. Děkuji.