Tlakové nádoby s příslušenstvím
Tlakové nádoby s příslušenstvím
Tlakové nádoby s příslušenstvím
Tlakové nádoby s příslušenstvím
Dodávky papíru do tiskáren ve formátu A3 a A4 pro resort justice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky papíru do tiskáren ve formátu A3 pro zadavatele a jeho organizační složky a dodávky papíru do tiskáren ve formátu A4 pro zadavatele a jeho organizační složky po dobu 48 měsíců v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Obalový materiál - fólie
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dobu 4 let s jedním dodavatelem na dodávky obalového materiálu – fólií do provozoven České pošty, s.p. Konkrétní popis předmětu veřejné zakázky a zadávací podmínky budou obsaženy v zadávací dokumentaci, která bude poskytnuta dodavatelům, kteří prokáží splnění kvalifikace v požadovaném ...
Poptáváme dodavatele mikrotenových sáčků
Mikrotenové sáčky rozměrů 215 x 350 x 0,015 mm - min. množství 3000 ks , možnost svařování , na distribuci časopisů poštou
Dodávka plastových folií pro standardní balení mincí v rámci jejich adjustace
Dodávka obalového materiálu pro vyhotovení standardních balení mincí v rámci jejich adjustace
Regálové vybavení depozitářů knihovny NTM
Předmětem zakázky je dodávka a montáž regálového vybavení pro knihovnu Národního technického muzea v 1. patře v místnostech č.1E09, 1E10 a 1E512 a ve 2. patře v místnostech č. 2E14 a 2E15 budovy v Kostelní ulici 42, Praha 7.
Poptávám drobnou nerezovou výrobu
Poptávám výrobu nerez uch k hrncům. Plastové uši se mi na hrncích spálily a potřebuji najít někoho kdo by byl šikovný a vyrobil mi na hrnce nová ucha.
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu II.
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávky pytlů a sáčků do odpadních nádob
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pytlů a sáčků do odpadních nádob. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části (skupina I, II, III) ve smyslu ustanovení § 98 zákona.
Dodávka stojanů na chovné nádoby
Předmět veřejné zakázky – dodávka stojanů na chovné nádoby. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Dodávka vybavení zvěřince
Předmět veřejné zakázky – dodávka vybavení zvěřince. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Hledáme dodavatele celulózové přílohy pro výrobu asfaltu
Zahraniční odběratel hledá výrobce a dodavatele celulózové přílohy pro výrobu asfaltu. předpoklad velkoobjemových a dlouhodobých odběrů.
Oprava ZTI a výměna oken
Koněvova 192 - oprava ZTI. Písecká 20 - výměna oken.
Automatizovaná balíková centra
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dodávky Automatizovaných balíkových center České pošty, s.p. (ABC ČP) a poskytování komplexních servisních služeb. ABC ČP budou obsahovat moduly s cca 90 - 150 schránkami. Budou rozmístěna po celém území ČR a budou umožňovat adresátům výběr zásilek v režimu non-stop. ...
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávka kancelářského papíru
Předmětem VZ je dodávka xerografického papíru formát A4 a A3 pro 220-225 pracovišť územních finančních orgánů, kdy VZ je rozdělena na 8 samostatných částí. Cílem zadávacího řízení je uzavřít rámcovou smlouvu na každou z osbi části VZ samostatně na období 48 měsíců, t.j. 8 rámcových smluv. VZ je rozdělena na 8 částí v souladu s ust. § 98 ZVZ dle ...
Dodávky drogistického zboží
Dodávky drogistického zboží a obalových materiálů, a to na dobu 48 měsíců do vybraných odběrných míst na území České republiky.
Rozvoj odpadového hospodářství v municipalitách Doboj a Maglaj
Předmětem VZ je: -Vypracování komplexní projektové dokumentace pro vybudování a provoz budoucí regionální skládky odpadů(RSO), tj. identifikace nejvhodnější lokality pro umístění nové RSO a vypracování proj. dokumentace v rozsahu, umožňujícím čerpání úvěru Světové banky pro vlastní výstavbu RSO, návrh technického řešení RSO, studie proveditelnosti ...
Poptávám bublinkovou fólii
Bublinková folie šířky 200 cm a více v rolích. Případně slepení v plochu cca 40 x 20 m.
Poptáváme krabice
Dobrý den, potřebovala bych pevne papírové krabice o rozměrech 14,5 x 15 x 12 cm. S poklopem a plechovem stitkem. Barva bezova. Model mame ten bychom zaslali, chteli bychom napodobeninu. Jedna se prakticky o krabici na fotky. Tesime se na nabidky.
FN Motol - nákup igelitových pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu
Nákup pytlů na odpad a potravinových sáčků z mikrotenu ve specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávka kancelářského papíru
Předmětem VZ je dodávka xerografického papíru formát A4 a A3, pro 220 - 225 pracovišť územních finančních orgánů, kdy je VZ rozdělena na 8 samostatných částí . Cílem zadávacího řízení je uzavřít rámcovou smlouvu na každou z osmi částí VZ samostatně na období 48 měsíců, tj. 8 rámcových smluv. VZ je rozdělena na 8 částí v souladu s ust. § 98 ZVZ dle ...
Dodávky xerografického papíru, obálek a poštovních tašek 2011
Na základě uzavřené rámcové smlouvy budou v době její účinnosti postupně uzavírány a realizovány kupní smlouvy na dodávky kopírovacích strojů od uzavření smlouvy do 31.12.2010.
Poptávám dodavatele fotopapíru
Poptávám fotopapír všech velikostí a váhy.