Poptáváme štípané krbové dřevo
Hledáme výrobce / dodavatele tvrdého štípaného krbového dřeva, baleného na paletách. Délka polena 25 a 33 cm. Množství cca 30 kamionů. Dodací lhůta od srpna 2011.
Dodávka zkapalněného uhlovodíkového plynu a poskytnutí nadzemních zásobníků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zkapalněného uhlovodíkového plynu a poskytnutí nadzemních zásobníků pro kotelny provozované SVBF.
Poptáváme výrobce paspart
Hledáme výrobce paspart o pevných rozměrech 18 x 24 (výřez 12 x 17) a 13 x 18 (výřez 9 x 14) cm, tloušťka 1,4 mm (nebo navrhněte), jedna barva, máme zájem pouze o nařezání bez kompletace. Plánován pravidelný odběr cca 100 ks/měsíc s možným postupným navyšováním. Prosím o kalkulaci pro odběr po 100, 500 a 1 000 ks.
Poptávám výrobu dřevěných reklamních předmětů
Jan Nový Kontaktní email: jan@huspania.cz Znění požadavku: Hledáme výrobce odnosových dřevěných krabiček, setů na stůl a dárků, k širokému sortimentu olivových olejů, dochucovadel , octů apod. v různých velikostech. Odpovíme zpět pouze písemně, podklady předáme pouze osobně v Praze na partnerské prodejně. Požadujeme vyrobit vzorky a ...
Poptáváme KEG sudy
Koupím 1000 kusů KEG 50l sudů, nové nebo použité. Děkuji za nabídky.
Poptáváme výrobu krabic
Žádáme o cenovou nabídku a sdělení termínu dodávky na 50 ks krabic rozm. 50x50x3 cm včetně víka z lepenky dle přiloženého náhledu
Poptávám smaltované cedule
Sháním 2ks smaltované cedule s číslem popisným . 1/ rozměr : v 20cm š 25, text: 68 2/ rozměr: v.24, š. 32 , s textem: 1612 SMÍCHOV PRAHA 5
Dodávky xerografického papíru, obálek a poštovních tašek 2011
Na základě uzavřené rámcové smlouvy budou v době její účinnosti postupně uzavírány a realizovány kupní smlouvy na dodávku xerografického papíru, obálek a poštovních tašek v roce 2011.
Dodávka kancelářských potřeb pro SZIF
Předmětem plnění VZ je dodávka kancelářských potřeb dle dvou položkových rozpočtů, které jsou součástí ZD - 1. Položkový rozpočet na dodávku papíru, 2. položkový rozpočet na dodávku ostatních kancelářských potřeb. Zakázka je rozdělena na dvě části.
Hledáme výrobce dřevěných sudů
Sháníme výrobce dřevěných sudů pro víno (objem cca 25l) i pivo (objem 25l, pozor, pouze smolené)
Poptávám hrnec na zabíjačku, 60 l
Poptávám hrnec smalt s poklicí 60l na zabíjačku
Poptáváme nádrže na vodu
Vážení, zajímali by mě nádrže na vodu od 10.000m3 do 20.m3. Můžete mi zaslat dostupné informace včetně cen. Za IPRA CZ Martin Brouček
Poptávám pergamen
Sháním pergamen na vypracování speciálního dokumentu.
Poptáváme papírové role
Sháníme papírové role ve formě core board a duplex board. Spěchá! Prosím cenové nabídky.
Poptávám tvrdé palivové dřevo
Poptávám tvrdé palivové dřevo.
Poptávám dodavatele průhledných sáčků
Poptávám výrobce nebo dodavatele zalepovacích sáčků s dírkou na zavěšení, prodávají se v nich např. rybařské háčky velikost cca 6x8 a 25x6 děkuji.
Poptávám sáčky
Poptáváme plastové průhledné sáčky "ramínkem" se zapínáním na zip nebo plastovými druky. Rozměry: 300 x 400+ vnitřní klopa.
Poptáváme obalový materiál
- výroba, prodej tzv. Zip sáčky v silnějším, pevnějším materiálu (1-2mm) a rozměrech cca 60x50 cm. -na dětské tábory s akčnější náplní - uchovávání dětského oblečení a výstroje v suchu
Poptáváme výrobu plechových dóz
Poptávám výrobu kulatých plechových dóz s vlastním potiskem o průměru 15cm a výšce 3-4cm, nebo obdobých rozměrů. Prozatím 100-200ks.
Poptáváme nápojové kelímky, 500 tis. ks
Poptáváme: 500.000ks transparentní kelímků na studené nápoje o obsahu 0,15L. Prosím o zaslání kalkulace + případný termín možného dodání. Kalkulace prosíme zaslat do: 12.3.2009
Poptávám výrobu vánočních ozdob
Hledám výrobce vánočních ozdob z buničiny podle našich forem.
Poptávám smrkovou spárovku
Hledáme dodavatele smrkové spárovky - lepených desek o rozměrech 350x2000mm,ze stranového řeziva, síla desek 22mm po vyschnutí na max. 12% vlhkosti. Možné odběry až 300m3 za měsíc. Prosíme o Váš cenový návrh včetně dopravy do Nymburka.
Poptáváme dodávku drenážních trubek
Poptávám na naši zakázku v Praze, drenážní trubky, dn 200mm, množství 11.000 metrů.
Poptáváme dodávky peletek
Rádi bychom koupili dřevěnné peletky o průměru 6mm, 8mm a 20mm. Možná dlouhodobá spolupráce. Požadovaný objem cca.100 tis. tun ročně. Velice spěchá, prosíme o kontakt na email IK.bamaga@bamaga.cz - paní Lucie Kempton.
Poptáváme výrobu obalů
Dobrý den, chtěli bychom poptat výrobu tří obalů (viz příloha). Rozměry jsou spíše orientační, pokud byste měli vyrobený podobný obal a nemusela se vyrábět výseková planžeta, bylo by to ideální, jde nám především o cenu. Děkuji mnohokrát a jsem s pozdravem, Nada Mandjounehová.