Hledám distributory výrobků z termoplastů
20081050 Španělský výrobce předmětů z termoplastů nabízí distribuční služby firmám z odvětví plastů, které mají zájem o španělský trh. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu, které je na začátku textu.
Sháním fólie do pořadače
Sháním fólie průhledné z obou stran (za rozumnou cenu), do kterých bych si mohla zakládat recepty na kartičkách (z časopisů), a které by se zároveň daly uspořádat do např. kroužkového pořadače o velikosti A4. Mám kartičky o velikosti cca 14 x 11 a cca 12 x 11 cm.
Poptáváme distribuci plast. a pryž. forem
2008984 Řecká firma specializovaná na výrobu a obchod s plastovými a pryžovými komponentami a formami pro průmyslové použití (zejména PVC doplňky a PE trubky) hledá partnery pro obchodní zprostředkovatelské služby a joint venture (např. pro předložení společné nabídky). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat ...
Poptáváme distribuci barevných folií
2008692 Francouzská firma hledá distributora pro své speciální výrobky z barevné fólie pro použití na vozidlech, jakož i roletách a okenicích kancelářských budov a domů. Společnost dále nabízí tyto služby firmám z jiných zemí EU, které chtějí vstoupit na francouzský trh. Preferuje dlouhodobý vztah s distributorem a zkušenosti nebo znalosti ...
Poptávám plastové transparentní kbelíky
Poptávám plastové transparentní kbelíky s víkem a uchem 6l, 9l a 15l, cca 1100-1200 ks od druhu.
Poptáváme použité plastové kanystry
Sběr použitých kanystrů. Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptáváme použité IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů. Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptáváme použité PP fólie pro export
Dovolte, abychom se Vám představili: jsme hongkongská společnost s bohatými obchodními zkušenostmi s evropskými i asijskými partnery a zaměřujeme se na mezinárodní obchody (import-export). V současné době poptáváme pro našeho klíčového partnera v Asii: použitý polypropylen (PP) – fólie. Naším požadavkem je kvalitní materiál – maximální ...
Sháním PET lahve, obsah 5 l
Sháním PET láhve o obsahu 5 l.
Poptáváme obaly na houskové knedlíky
Poptávám obaly na houskové knedlíky.
Poptávám plastové sáčky
Poptávám plastové samolepicí neprůhledné sáčky (obálky) pro zásílání textilu poštou. Velikost A5 a A4, stálý odběr.
Poptávám plastové kladky
Hledáme dodavatele plastových kladek. Rozměry : vnější průměr 25 mm, vnitřní průměr 14 mm, průměr otvoru 8,5 mm, šířka 12 mm, šířka drážky 6 mm. Materiál černý PE. Požadovaný počet kusů 1100.
Hledáme odběratele plastových beden
Poptáváme firmy, které používájí plastové bedny pro skladování svých výrobků. Naše výrobky jsou certifikovány pro potraviny a vlastníme certifikát jakosti TSEK, ISO9001 a ISO22000. Hledáme obchodní spolupráci.
Sháním plechové konzervy
Sháním zavařovací plechové konzervy na množství 1 kg s hladkým obalem (bez vroubků) s vnitřní povrchovou úpravou.
Poptávám výrobu tašek s potiskem
Poptávám výrobu igelitových tašek včetně reklamního potisku. Nový Jičín a okolí.
Sháníme dodání a instalaci mléčné fólie
poptáváme dodání a instalaci mléčné folie na sklo o rozměrech : 1. cca 100 x 60 cm – 2 ks 2. cca 90 x 50 cm – 2 ks Místo instalace : SMOLA KONSTRUKCE s.r.o., Starochuchelská 17/13, 159 00 Praha 5 – Velká Chuchle Děkujeme
Poptávám bazénové folie
Hledám českou firmu, která prodává a pokládá bazénové folie.
Hledáme distributory zboží na party
2008313 Francouzská firma hledá kvalifikované obchodní zástupce, kteří budou distribuovat firemní zboží (předměty na party) do sítě maloobchodních prodejců, v regionálním nebo národním rozsahu, a kteří nedistribuují zboží, které by představovalo konkurenci. Tato spolupráce bude muset být výhradní. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, ...
Odkoupíme použité plastové kontejnery
Sběr použitých kanystrů Odkoupíme použité nepoškozené plastové kanystry o objemu 60 litrů, s jedním nebo dvěma uzávěry. Min.jednorázový odběr 60 kusů. Nabídněte !!
Poptáváme vyřazené IBC kontejnery
Sběr použitých IBC kontejnerů Provádíme sběr a bezplatný odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Ušetříme Vám náklady na likvidaci a starosti kam s nimi! Nabídněte!! Formulář pro nabídku použitých IBC kontejnerů a podmínky odběru naleznete na našich webových stránkách.
Poptávám plastové přepravky, 700 ks
Poptávám plastové přepravky, rozměr 310x220x250 - 700 ks
Poptáváme dodavatele bublinkové fólie
Poptáváme dodavatele bublinkové folie, šíře 1.000 nebo 1.200 mm, návin 100 m. Prosíme o cenu za roli včetně dopravy.
Poptáváme LD-PE granulát, 15 t/měs.
Poptáváme LD-PE granulát na výrobu obal. fólií. Odběr cca. 15 tun měsíčně.
Poptávám AL krycí fólie
Poptávám AL krycí folie, výsek, přivařovací na plastový kelímek.
Poptáváme výrobu plastových uzávěrů
Poptáváme plastové šroubové a pákové uzávěry do LD-PE žoků. Uzávěry se vevařují do LLD-PE fólie. Vnitřní průměr uzávěru je cca. 50 mm Podrobnější popis a foto zašlu. Jedná se o zakázku trvalejšího rázu. První objednávka je na 5000 kusů.