CHORVATSKO; Čistá epoxidová pryskyřice
Poptávám výrobce křišťálově čisté epoxidové/polyesterové pryskyřice pro zalévání obrazů a všech druhů hladkých povrchů, lepení plakátů a všech druhů řemeslných výrobků. Zpočátku potřebuji 4-5 galonů a dále kontiuální měsíční dodávky.
NĚMECKO; Neoprén
Hledáme v Česku dodvatele neoprénu.
Poptávám pojezdové pásy k minibagru
Pojezdové pásy na minibagr BOBCAT 319 1 nebo 2 Ks
NĚMECKO; Umělohmotné díly břidlicových desek
Poptávám dodávku umělohmotných dílů břidlicových desek.
Dodávky odpadových nádob
Dodávky odpadových nádob v členění a množství uvedeném v zadávací dokumentaci. Vytvoření konsignačního skladu na tyto nádoby u zadavatele za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
NĚMECKO; Dvojité průhledné obaly
Poptávám dvojité průhledné obaly 242 x 183 mm s 2 kapsami, 90 mm hluboké. Materiál: PP fólie 0,14 mm silná nepotištěná, jako alternativa PVC fólie 0,14 mm silná. Každá vnitřní strana podél kapsy 90 mm hluboká, na otevírání ke středu. Náklad: 50000 kusů
SRBSKO; Kroucený polypropylenový provázek
Vyrábíme smyčky pro zavěšení salámů používané na sponkovacím automatu pro párková střívka. Poptáváme kroucený polypropylenový provázek 1,850 X 2 vrstvy, červené barvy na průmyslovou výrobu smyček. Musí být velmi pevný, tuhý, těžko držící tvar. Pokud byste mi chtěli poslat vzorek, pošlete poštou min. 20 m.
NĚMECKO; Foliové sáčky
Hledáme výrobce foliových sáčků s gumovou pružinkou.
Poptávám igelitové pytle
Poptáváme igelitové pytle čiré,velikost cca 70x110 cm
Poptávám zátku na plastový žlab
Poptávám zátku na plastový žlab -wavin 150.
Poptáváme fólie PE-LD-04
Poptáváme PE-LD-04 hadici - rukáv v šířce 160 mm, množství návinu 10 kg, v tloušťce 0,5 mikronů.
TURECKO; BOPP fólie
Poptávám BOPP (biaxiální propylenová) fólie.
Poptáváme desku z plexiskla
Dobrý den Chtěl bych poptat desku z plexiskla tl. cca 10mm Účel použití: Víko boxu umístěného v malé domovní čistírně odpadních vod. Množství odhadem na 50 m2 za rok. Nyní stavíme prototyp a potřebovali bychom vzorek desky alespoň 0,5 x 1 m tl. 10mm případně i jiné tloušťky.
INDONÉSIE; Polyamidové fólie
Hledáme odběratele polyamidových fólií G10/G11, Pure Nomex k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Plastové obalové materiály
Jsme výrobce a vývozce plastových obalových materiálů a také etiket a samolepek s 3D hologramy. Naše výrobky: 1 - hliníkové fólie potištěné i nepotištěné v rolích 2 - hliníková fólie pro domácnost, balicí fólie 3 - fólie do nádob na potraviny, všechny tloušťky 4 - všechny druhy fólií pro laminaci a tisk pro vrstvení 5 - plastové tašky, ...
SRBSKO; Lité PP fólie
Hledáme dodavatele litých PP fólií: - tloušťka 0,02 až 0,05 mm; - množství do 5.000 kg měsíčně - šířka do 1000 mm. Také potřebujeme vzorky: 500 x 0,02 mm - 5 kg a 500 x 0,03 mm - 5 kg. Sdělte nám prosím cenu a dodací podmínky.
VIETNAM; Plastové tašky
Vietnamská firma THANH TRUNG PLASTIC vyrábí a exportuje všechny typy plastových tašek. Mezi hlavní výrobky patří HDPE tašky, LDPE tašky s držadlem, LDPE smyčkové tašky, pytle na odpadky, pytle se zdrhovací šňůrou, sáčky v rolích. Dodáváme mnoha evropským zákazníkům. Nabízíme dobré ceny, nejlepší kvalitu, včasné dodání. Hledáme nové zákazníky, ...
VIETNAM; Plastové sáčky
Naše firma THANH TRUNG PLASTIC Co.,Ltd vyrábí všechny druhy plastových sáčků pro export. Máme více než 7 let zkušeností s exportem plastových tašek, vyvážíme do řady zemí. Nyní hledáme velkoobchody na českém trhu. Navštivte prosím naše webové stránky www.thanhtrungplastic.com.
BANGLADÉŠ; Tkané pytle
Naše firma M.S. Bag Industries Ltd je výrobcem PP tkaných pytlů v Bangladéši. Výrobní kapacita je 60000 ks pytlů denně. Náš produkt je vhodný pro balení potravinářského obilí, všech druhů plodin, práškových chemikálií, hnojiv, cukru, krmiv atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám plast na vyztužení dna tašek
Poptávám plast na využití k vykládání dna tašek, síla cca 1mm.
INDIE; PVC hadice, BOPP fólie
Jsme společnost se sídlem v Indii, vyrábíme strojní součásti (z UHMWPE, HDPE, nylonu, litého nylonu, Delrinu, nerezu a hliníku) pro textilní stroje, farmaceutická zařízení, mlékárenské stroje, lahvovací zařízení, automobilový průmysl a letecký průmysl. Vyvážíme PVC nylonem opletené hadice, BOPP fólii a LDPE obalovou fólii různých rozměrů. Máme ...
Poptávám vlnité plastové plotní desky
potřebuji koupit vlnité barevné plastové desky na plot v okolí Prahy
Poptávám jezírkovou fólii
Dobrý den, prosím o sdělení, zda máte skladem jezírkovou folii v jaké síle,velikosti a ceně. Děkuji za Vaši zprávu.
SRBSKO; Kroucený PP provázek
Poptáváme kroucený polypropylenový provázek 1,850 X 2 vrstvy = 3,700. Tmavě červená barva. Použití pro průmyslovou výrobu smyček na zavěšení salámů. Musí být velmi pevný, tuhý, tvrdý pro udržení tvaru. Uvítám zaslání vzorku min.20m.
Poptávám pekařské přepravky
Poptávám pekařské přepravky nízké i vysoké