Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku do nově zrekonstruovaných odborných učeben
COV LK technické – OA, HŠ a SOŠ Turnov, p. o. – dílenské a kancelářské vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dílenského a kancelářského vybavení, jehož soupis a podrobná specifikace (technické parametry) jsou uvedeny v příloze č. 4 této zadávací dokumentace. Součástí přílohy jsou též informace o umístění výrobků do konkrétních dílen či učeben, požadavky na další služby, jako je doprava, instalace, zařízení, uvedení do ...
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka – dodávka nábytku III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku (otočná židle, kancelářský stůl pracovní, úložná skříň) a poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace infrastruktury v ZŠ SNP
Modernizace infrastruktury v ZŠ SNP, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učebny PC, tabletové učebny a učebny dílen.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – vybavení pro odbornou výuku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do: Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka – dodávka nábytku II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku (otočná židle, kancelářský stůl pracovní, stolek, úložná skříňka dýha) a poskytnutí souvisejících služeb.
HK. J. Koziny č.p. 1237 - Dodávka vnitřního vybavení odborných učeben a laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení přístavby budovy za účelem zřízení odborných učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných předmětů a matematiky při Biskupském gymnáziu Bohuslava Balbína, v ul. Jana Koziny č.p. 1237, Hradec Králové
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – vybavení pro odbornou výuku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Zkvalitnění výuky technických oborů na VOŠ a SPŠ Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1166
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku pro multimediální výukový systém pro automobilní techniku v odborné učebně dle technické specifikace a poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka vybavení nábytku II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku, tedy 6 ks kovových boxových skříněk na boty a 212 ks kovových šatních skříněk a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení praktické připravenosti technických oborů – SPŠ Hronov, Vrchlického – vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 27 ks šatních skříněk kovových a poskytnutí souvisejících služeb.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku (otočná židle, kancelářský stůl pracovní, stolek, úložná skříňka dýha) a poskytnutí souvisejících služeb.
Domov důchodců Černožice - mobiliář objektu A a C
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře a poskytnutí souvisejících služeb do rekonstruovaných prostor Domova důchodců Černožice. Stavební práce, které v domově důchodců v současné době probíhají, budou ukončeny na podzim 2017 a současně dojde k obnově vybavení daného zařízení.
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - dodávka vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení - vnitřního vybavení, laviček a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohou č. 2 – Technická specifikace včetně výkazu výměr. Konkrétní dezén/ barvu dodávaného ...
Realizace stavebních prací pro vybudování školicího střediska v objektu společnosti ALUFRONT, s.r.o.
a) Odbourání stávajících podlah, výškové vyrovnání úrovní podlah a provedení nových podlahových konstrukcí, izolací proti zemní vlhkosti a podlahových krytin v. 1NP dotčeného objektu. b) Úprava vnitřní dispozice svislých nosných a nenosných konstrukcí. c) Provedení rozvodů topení, elektroinstalace, zdravotně-technických instalací. d) Provedení ...
Zkvalitnění výuky technických oborů na VOŠ a SPŠ Rychnov nad Kněžnou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku pro multimediální výukový systém pro automobilní techniku v odborné učebně dle technické specifikace a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonstrukce laboratoří fyziky, chemie, biologie VOŠ a SZŠ Hradec Králové – VZ vybavení - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku Vyšší odborné škole zdravotnické a Střední zdravotnické škole, Hradec Králové, Komenského 234, se sídlem Komenského 234, 500 03 Hradec Králové dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonstrukce laboratoří fyziky, chemie, biologie VOŠ a SZŠ Hradec Králové – VZ vybavení laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení laboratoří Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Hradec Králové, Komenského 234, se sídlem Komenského 234, 500 03 Hradec Králové dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace a poskytnutí souvisejících služeb.
Střední škola technická a řemeslná - Centrum odborného vzdělávání Chlumec nad Cidlinou
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž školního nábytku. Nábytek musí splňovat normy ČSN EN 1729-1:2007 a ČSN EN 1729-2:2007. Dodaný nábytek musí být nový, nikoliv použitý či repasovaný dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávacích podmínek a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku, tedy 20 ks šestidveřových kovových šatních skříněk (půlených) na lavičce a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je dále podrobně stanoven v zadávacích podmínkách.
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka vybavení nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.