Prvotní interiérové vybavení prostorů ZÚ Canberra
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a doplňků (závěsy a rolety) v rámci prvotního interiérového vybavení prostorů zastupitelského úřadu ČR v Canberra včetně dopravy na místo určení, manipulace, montáže, úklidu a likvidace obalového materiálu.
Interiérové vybavenie - nábytok
Zabezpečenie dodania interiérového vybavenia a jeho montáže v miestach dodania spolu s likvidáciou odpadu.
E-učebnice
Predmetom zákazky je vybavenie dvoch (2) elektrotechnických laboratórií verejného obstarávateľa, pozostávajúce z e-učebníc, prístrojov, laboratórneho nábytku a doplnkového nábytku. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technických špecifikácií tvorí časť súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky.
Mobiliář - nábytek pro objekt Nové radnice Prahy 12
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře - nábytek, křesla, židle do nové radnice MĆ Praha 12 dle požadavků zadavatele a specifikace, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Nábytek pro MŠMT 2021-2024
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění dodávek kancelářského nábytku.
Dodávka kancelářského nábytku pro MHMP
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 4 let na dodávky kancelářského nábytku dle technických specifikací zadavatele.
Dodávka nábytku a pomůcek pro 6. ZŠ Cheb
Předmětem plnění 1. části zakázky je modernizace počítačové učebny a skladu pomůcek učebny, multimediální jazykové učebny, učebny fyziky a chemie včetně skladu pomůcek a kabinetu, učebny přírodopisu včetně kabinetu. Předmětem plnění 2. části zakázky je dodávka výukových pomůcek.Předmětem dodávek v rámci částí zakázky je vždy zboží nové a ...
Modernizace infrastruktury ZŠ T. G. Masaryka Lomnice nad Popelkou - vybavení
Předmětem veřejné zakázky je modernizace 4 odborných učeben (přírodopis, chemie, pracovní činnosti a polytechnické činnosti), fyzikálně chemické laboratoře, 5 dílen (dřevodílna, pracovní činnosti, polytechnická, kovovýroba a cvičná kuchyňka), 2 specializovaných jazykových učeben, otevřeného prostoru auly a zázemí učeben (sklady pomůcek a odborné ...
Modernizace infrastruktury základních škol v Litvínově, dodávky - 1.etapa
Jedná se o dodávky nábytku a pomůcek 2 základních škol v Litvínově. Zakázka je rozdělena na následující 2 části: část 1 - Modernizace infrastruktury základních škol v Litvínově, dodávky - 3.ZŠ část 2 - Modernizace infrastruktury základních škol v Litvínově, dodávky - ZŠ Ruská
Dodávky vybavení pro ZŠ Varnsdorf
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky IT vybavení a zajištění konektivity a dodávky nábytkového vybavení a schodolezu, zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění.
Vybavení prostor ZŠ a MŠ E. Destinové 46, České Budějovice, dodávka a montáž  dle Soupisu dodávek
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení dalších tříd základní školy v souvislosti s nárůstem žáků školy a dalších prostor souvisejících se vzděláváním.
Vybavení objektu v ulici Velká Hradební 3121/50 Ústí nad Labem kancelářským vybavením
Předmětem této veřejné zakázky je vnitřní vybavení objektu v ulici Velká Hradební 3121/50 Ústí nad Labem kancelářským vybavením včetně montáže, dopravy a likvidace obalů. Jedná se o dodávky kancelářských stolů, odkládacích stolů, kancelářských skříněk, kontejnerů, policových skříní s nástavbami, šatních skříní, polic, nástavců, podstavců, ...
Nábytok pre ŠD STU v Bratislave
Predmetom zákazky je "Nábytok pre ŠD STU v Bratislave" v zmysle súťažných podkladov.
Pobočkový nábytek
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pobočkového nábytku.
Modernizace odborných učeben - 1 ZŠ
Židle a stoly pro žáky, katedry pro učitele, demonstrační stoly, středový tunel s médii a vylevkami, rolety, nástěnky
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné - dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek, nábytku, jazykové laboratoře a IT vybavení pro odborné učebny na ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné.
Školský a laboratórny nábytok
Predmetom verejného obstarávania je výber dodávateľa na dodávku tovaru pre jednotlivé nižšie uvedené časti, vrátane dopravy, inštalácie a montáže do odborných učební základnej školy, ktoré sú nevyhnutné na naplnenie stanovených cieľov projektu v rámci realizácie projektov spolufinancovaných z Operačného programu: Integrovaný regionálny operačný ...
Modernizace odborných učeben ZŠ Antonína Sovy
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a dodávky nového vybavení nábytkem a IT do učebny fyziky a chemie, učebny zeměpisu a přírodopisu, jazykové učebny a počítačové učebny v rozsahu a za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávání nábytku, židlí a kartoték - 2021
Veřejná zakázka je rozdělena do 3 částí. Předmětem plnění jsou průběžné dodávky nábytku, židlí a kartoték. Specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 návrhu Rámcové kupní smlouvy pro každou část veřejné zakázky samostatně.
Dodávka nábytku a pomůcek pro 2. ZŠ Cheb
Předmětem 1. části veřejné zakázky je modernizace učebny cizích jazyků - AJ, učebny cizích jazyků - NJ, učebny chemie včetně kabinetu, učebny fyziky včetně kabinetu a laboratoře, dodáním nábytku. Předmětem 2. části veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek (mikroskopů). Předmětem dodávek v rámci částí zakázky je vždy zboží nové a ...
Do odborných učeben bez bariér - 5. ZŠ Šumperk - nábytek a technické vybavení učeben
Předmětem plnění je výroba, dodávka a montáž nábytku a technické vybavení odborných učeben v ZŠ Vrchlického 22, Šumperk.
Zlepšenie kľúčových kompetencií žiakov základnej školy v Kurime, Družstevná 222
Zlepšenie kľúčových kompetencií žiakov základnej školy v Kurime, Družstevná 222_nová Predmetom zákazky je vnútorné vybavenie ZŠ, konkrétne dodávka vnútorného vybavenia učební, rozdelená na 3 časti v závislosti od ich využitia ako aj ich konečného umiestnenia v nasledovnom rozsahu: Časť 1: Didaktické pomôcky Časť 2: Technické a technologické ...
Dodávka vestavěného interiéru
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka stavebních prvků, konstrukcí a vestavěného mobiliáře, které prostorově vymezí jednotlivé funkce prostoru vstupního vestibulu ve hlavním vstupu do budovy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, (Sněmovní 176/4).
Rámcová dohoda na dodávky interiérového vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž kancelářského nábytku a interiérového vybavení do budov VZP ČR na adresách uvedených v Příloze č. 5 zadávací dokumentace. Podrobná specifikace předmětu této veřejné zakázky je uvedena v katalogu prvků interiéru, který tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.