Matrace, antidekubitní podložky a noční stolky do zdravotnictví - dodávka
Předmětem plnění veřejné zakázky je jednorázová dodávka matrací, antidekubitních podložek a nočních stolků.
Poskytování servisních služeb vybrané zdravotnické techniky - ambulance
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb na zdravotnickou techniku dle seznamu přístrojů (příloha č. 1 ZD).
Estetizace COS: sály 7 – 14 - automatické posuvné dveře
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je: dodávka a montáž 16 ks jednokřídlých a 1 kusu dvoukřídlých automatických posuvných dveří na Centrální operační sály (dále jen COS). V rámci předmětu plnění bude rovněž demontáž a likvidace starých dveří, zaměření místa instalace, doprava a instalace zařízení včetně funkční zkoušky a uvedení do ...
Servis hyperbarické komory po dobu 3 let
Předmětem veřejné zakázky je provádění servisních prací pro hyperbarickou komoru, výrobního čísla: 7827 a inventárního čísla: DM803552 a dalších jejich součástí a vybavení po dobu tří po sobě jdoucích let (roky 2019, 2020 a 2021).
Výpůjčka plně automatizovaného imunochemického analyzátoru a dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky jsou: a) Pravidelné dílčí dodávky specifického spotřebního materiálu potřebného pro provádění laboratorních vyšetření biologického materiálu (tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu – dále jen diagnostika) v oblasti níže definovaného spektra vyšetření, ...
Nákup simulátorů, modelů a trenažérů II. pro LF
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů, modelů a trenažérů pro LF v rámci projektu OP VVV Podpora rozvoje studijního prostředí OU, CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008534. Výčet požadovaného vybavení včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Poskytování servisních služeb vybrané zdravotnické techniky II
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb na zdravotnickou techniku umístěnou na pracovišti centrální sterilizace ve FN Ostrava. Dodavatel musí splňovat požadavky zákona č. 268/2014 Sb. o zdravotnických prostředcích v platném znění: • dodavatel musí být registrován Státním ústavem pro kontrolu léčiv ...
Dodávka – Nástrojové, instrumentační, vizitní a víceúčelové vozíky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nástrojových, instrumentačních, vizitních a víceúčelových vozíků. Veřejné zakázka je rozdělena do 9 částí a nabídky musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci pro každou část veřejné zakázky.
Dodávka přístroje pro magnetickou lokalizaci sentinelových lymfatických uzlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 zdravotnického přístroje pro magnetickou lokalizaci sentinelových lymfatických uzlin včetně uzavření servisní smlouvy na zajištění pozáručního servisu a smlouvy pro dodávky spotřebního materiálu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci.
Arteficiální svěrač adjustabilní
Předmětem plnění jsou dodávky arteficiálního svěrače adjustabilního s kompenzačním balónkem v případě 1. části veřejné zakázky a arteficiálního svěrače adjustabilního bez kompenzačního balónku v případě 2. části veřejné zakázky. V obou částech veřejné zakázky budou dodávky předmětu plnění probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude ...
Přístrojové vybavení pro Vojenský veterinární ústav
Předmětem VZ je nákup 3 ks různého přístrojového vybavení pro vojenský veterinární ústav Hlučín (dále jen VVetÚ Hlučín).
Dodávka kochleárních implantátů vč. příslušenství
Předmětem plnění bude dodávka kochleárních implantátů vč. příslušenství pro ORL kliniku FN Ostrava dle požadavků a specifikace uvedené v ZD.
Poskytování servisních služeb vybrané zdravotnické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručních servisních služeb na zdravotnickou techniku umístěnou na pracovišti centrální sterilizace ve FN Ostrava. Dodavatel musí splňovat požadavky zákona č. 268/2014 Sb. o zdravotnických prostředcích v platném znění: • dodavatel musí být registrován Státním ústavem pro kontrolu léčiv ...
Pořízení zdravotní přístrojové techniky – Monitorovací systém základních životních funkcí
Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku, jejímž předmětem je: dodávka nových, neopotřebovaných a nerepasovaných (rok výroby 2018,2019) přístrojů: ultrazvukový přístroj pro Dětské oddělení se zaměřením na echokardiografii (1 ks) a Monitorovací systém pro Dětskou JIP (1 ks), jejich instalace, uvedení do provozu a zaškolení personálu.
Dodávka hybridní scintilační gama kamery SPECT/CT pro Oddělení nukleární medicíny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Hybridní scintilační gama kamery se dvěma plně digitálními detektory (1 ADC/1 PMT) a s integrovaným plně diagnostickým spirálním CT zařízením pro transmisní korekaci atenuace a pořizování CT obrazů za účelem obrazové fúze a lokalizaci, dále diagnostických CT obrazů a dalším příslušenstvím, včetně 8letého plného ...
Systém pro terapeutické monitorování hladin léčiv
Předmětem plnění je dodávka nového systému pro terapeutické monitorování hladin léčiv pro Ústav laboratorní diagnostiky - Oddělení klinické farmakologie vč. poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému systému po dobu minimálně 5-ti let.
Dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Dodávka lehátek a postelí včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Novorozenecké lůžka 10 ks Vyšetřovací lehátka s elektronicky nastavitelnou výškou 9 ks Vyšetřovací lehátka s nastavitelnou výškou na nožní hydro pohon 2 ks včetně uzavření servisních smluv pro zajištění pozáručního servisu po dobu 4 let
Dodávka a instalace skiagrafického RTG přístroje včetně pozáručního servisu na dobu 8 let
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace skiagrafického RTG přístroje včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění komplexního pozáručního servisu po dobu 8 let.
Dodávka monitorů vitálních funkcí včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace monitorů vitálních funkcí včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha číslo 1.
Aspirační katétr
Předmětem plnění jsou dodávky aspiračních katétrů. Dodávky předmětu plnění budou probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude umístěn a provozován na pracovišti Kardiovaskulární odd. – interven. kardiologie FN Ostrava.
Systém pro extrakci trombu II
Předmětem plnění jsou dodávky systému pro extrakci trombu. Dodávky předmětu plnění budou probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude umístěn a provozován na pracovišti Radiodiagnostického ústavu FN Ostrava. Součástí realizace předmětu plnění bude zapůjčení generátoru jako součást plně integrovaného systému navržený speciálně pro ...
Modernizace vybavení pro obory návazné péče v NsP Karviná-Ráj, p.o. – Laboratorní technika III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2017, 2018), nepoužitých přístrojů: Analyzátor POCT (1ks) - Lednice laboratorní (5ks), pro potřeby pracovišť zadavatele.
Dodávka operačního stolu včetně pozáručního servisu, znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového operačního stolu včetně uzavření servisní paušální smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Jedná se o opakované zadávací řízení z důvodu, že v předchozím zadávacím řízení nebyla zadavateli podána žádná nabídka.
Dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitační techniky včetně uzavření servisních smluv pro zajištění pozáručního servisu. Veřejná zakázka je rozdělena do 7 částí. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci pro každou část veřejné zakázky.