Nemocnice ve Frýdku-Místku, p.o. - Dodávka RTG digitálního skiagrafického přístroje
Dodávka, instalace a 8 letý pozáruční servis nového, nepoužitého a nerepasovaného digitálního skiagrafického přístroje.
Dodávka 2 ks anesteziologického přístroje
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - 2 ks anesteziologického přístroje.
Nemocnice ve Frýdku-Místku, p.o. - Dodávka SPECT/CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a 8letý pozáruční servis nového, nepoužitého a nerepasovaného SPECT/CT přístroje pro oddělení nukleární medicíny zadavatele dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Nemocnice ve Frýdku-Místku, p.o. - dodávka ultrazvuku pro COS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a pozáruční servis nového, nepoužitého ultrazvuku pro COS - urologii pro Nemocnici ve Frýdku-Místku, p.o. dle specifikace uvedené v příloze č.1 Zadávací dokumentace. Ultrazvukový přístroj je určen pro superkonziliární urologickou diagnostiku.
Dodávka parního sterilizátoru
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - parního sterilizátoru.
Dodávka 5 ks zdravotnických rehabilitačních van
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - 5 ks zdravotnických rehabilitačních van.
Dodávka 3 ks plicních ventilátorů
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - 3 ks plicních ventilátorů.
3 ks RTG-C ramena
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v části 1 až 3 této veřejné zakázky.
2 ks elektroencefalografu vč. příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 3 ks elektroencefalografů - spolufinancovaných z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci 31. výzvy IROP - Zvýšení kvality návazné péče.
6 ks anesteziologického přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných 6 ks anesteziologických přístrojů - spolufinancovaných z Integrovaného regionálního operačního programu v rámci 31. výzvy IROP - Zvýšení kvality návazné péče.
Dodávka výpočetního tomografu a skiagrafického RTG přístroje - Část 2: Skiagrafický RTG přístroj
Skiagrafický RTG přístroj + příslušenství dále specifikovaný v příloze č. 5 zadávací dokumentace, včetně 6letého pozáručního servisu.
Dodávka spotřebního materiálu vč. 10 ks pulzních oxymetrů pro měření oxymetrie
Předmětem plnění je dodávka 10 ks pulzních oxymetrů pro měření oxymetrie pro Oddělení neonatologie s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k dodaným pulzním oxymetrům. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávky spinálních implantátů vč. preparačních nástrojů
předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spinálních implantátů vč. preparačních nástrojů. Dodávky předmětu plnění budou probíhat prostřednictvím konsignačního skladu, který bude umístěn a provozován na pracovišti Neurochirurgické Kliniky FN Ostrava;
Dodávka mamografického RTG přístroje pro RDG oddělení SZZ Krnov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Mamografického RTG přístroje s digitálním detektorem, stereotaktickou jednotkou, mamografickou pracovní stanicí, včetně 6letého pozáručního servisu, vše blíže popsané v technické specifikaci uvedené v příloze č. 5 - Minimální technické podmínky pro RDG oddělení zadavatele.
Přístroj pro genomickou a transkriptomickou analýzu s citlivostí na úrovni jediné buňky
Předmětem plnění je pořízení 1 ks přístroje pro genomickou a transkriptomickou analýzu s citlivostí na úrovni jediné buňky s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování pozáručních servisních služeb k dodanému systému a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na ...
Výpůjčka 2 ks mobilních separátorů krevních buněk a dodávky specifického spotřebního materiálu
1) Pravidelné dodávky odběrových setů (včetně antikoagulačních a konzervačních roztoků) na výrobu níže uvedeného počtu odběrů (roční spotřeba): a) Deleukotizované erytrocyty (2 TU) – 400 ks b) Erytrocyty bez buffy-coatu (2 TU) – 150 ks c) Deleukotizované trombocyty – 30 ks d) Plazma k terapii – 100 ks e) Plazma k frakcionaci – 600 ks včetně ...
Doplnění a obnova endoskopického vybavení Interní kliniky FN Ostrava
Předmětem plnění je dodávka nových souborů / systémů zdravotnické technologie (ZT) - endoskopické věže s příslušenstvím, videokolonoskopy, videoduodenoskop a radiální ultrasonografický videogastroskop - s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k ...
Dodávky – TEP kyčelního kloubu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek speciálních zdravotnických materiálů, zdravotnických prostředků – náhrad kyčelních kloubů v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Smlouva bude uzavřena na dobu 3 let od počátku účinnosti smlouvy, s finančním limitem, který ...
Servis angiografického RTG systému Allura Xper FD10 C po dobu 3 let
Předmětem veřejné zakázky je uzavření servisní smlouvy na pozáruční servis a údržbu angiografického RTG systému Allura Xper FD10 C, který je majetkem zadavatele. Smlouva bude uzavřena na dobu 3 let. Rozložení plateb bude do měsíčních paušálních splátek.
Sety specializovaných instrumentárií pořizované v rámci projektu 5. výzvy v IROP
Předmětem plnění je dodávka nových souborů zdravotnické technologie - setů specializovaných operačních instrumentárií a přístrojového vybavení sálu - s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a v případě 4. části veřejné zakázky je předmětem plnění rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb ...
Dodávka zdravotnických přístrojů pro LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity specifikovaných v Příloze č. 1 této Zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění je u všech částí veřejné zakázky doprava do místa plnění, předání dokladů, které se ke zboží vztahují, poplatky, cla. Další požadavky na součásti předmětu ...
Modernizace vybavení pro obory návazné péče v Nemocnici s poliklinikou Havířov, p.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2018,2019), nepoužitých přístrojů: Flexibilní cytoskop 1 ks,Flexibni ureterorenoskop dvoukanálový 1 ks,ELISA reader s promývačkou a třepačkou 1 ks,Analyzátor moči 1ks,Mikroskop 1 ks,Plicní ventilátor přenosný 1 ks, Ultrazvuk 1 ks, TK holtery 4 ks, Monitor VF na zotavovací pokoj ...
Monitoring životních funkcí s příslušenstvím – obnova
Předmětem plnění je pořízení monitorovacích systémů s příslušenstvím, nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování pozáručních servisních služeb k dodaným systémům. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Zdravotnické vozíky multifunkční - dodávka
Veřejnou zakázkou na dodávky je veřejná zakázka, jejímž předmětem je koupě zdravotnických vozíků multifunkčních v předpokládaném rozsahu, dle potřeb zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací.
Lůžka pro JIP a lůžka pacientská, elektricky polohovatelná
Předmětem plnění je dodávka nových pacientských lůžek s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným položkám předmětu plnění. Pacientská lůžka jsou určena pro JIP a lůžková oddělení Fakultní nemocnice Ostrava. Bližší informace jsou uvedeny v ...