Dodávka 2 ks myček instrumentaria
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - myček instrumentária.
2 ks parní sterilizátor
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku. Zadavatel rozdělil předmět VZ na 2 dílčí částí v souladu s ust. § 101 ZZVZ. ...
Ultrasonografický přístroj a ultrazvuk pro ortopedii
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
Modernizace vybavení operačních sálů a diagnosticko-léčebného přístrojového parku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístroje - Ultrazvukového přístroje echokardiografického pro kardiologii, včetně záručního servisu a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízený přístroj musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2.
Dodávka a instalace monitorovacích zařízení včetně příslušenství, pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových monitorovacích zařízení, včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy o průběžných dodávkách spotřebního materiálu. Dodávka zdravotnických přístrojů a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu je předmětem ve všech částech ...
Dodávka a instalace 4 ks transportních lehátek vč. příslušenství a servisní smlouvy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 4 ks nových transportních lehátek včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené zboží musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Dodávky implantabilních kardioverterů - defibrilátorů včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních kardioverterů - defibrilátorů včetně jejich příslušenství po dobu 3 let od účinnosti Kupní smlouvy.
Pořízení neuromodulačních a neurostimulačních systémů
předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky neuromodulačních a neurostimulačních systémů
Monitory vitálních funkcí
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného souboru zdravotnických prostředků - monitorů vitálních funkcí.
Upgrade magnetické rezonance a poskytování servisu po dobu 8 let po uplynutí záruční doby
Předmětem veřejné zakázky je upgrade MR Siemens Magnetom Avanto 1,5T a poskytování komplexního pozáručního servisního zabezpečení po dobu 8 roků.
Dodávky IVD a spotřebního materiálu pro realizaci imunoanalytických vyšetření (IIFT, ELISA, WB)
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky IVD a spotřebního materiálu pro realizaci imunoanalytických vyšetření (IIFT, ELISA, WB) spojené s výpůjčkou imunoanalytických analyzátorů (ELISA, WB, IIFT) včetně UPS, SW a dalšího potřebného zařízení.
Elektrochirurgický generátor
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
Monitorovací systémy
I. Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je právní závazek vybraného dodavatele (tj. vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení, kterého zadavatel vybral k uzavření smlouvy) řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - monitorovacího systému.
FN Osrava - RTG přísttroj s O-ramenem s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka nového 1 ks přístroje s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do řádného bezpečného a bezproblémového provozu, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji a dodávky spotřebního materiálu.
Sítnicová kamera pro neonatologické pacienty s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka nového 1 ks přístroje s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji.
Modernizace vybavení pro obory návazné péče v NsP Havířov, p.o. - 2. část
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového (rok výroby 2019, 2020), nepoužitého přístroje: Skiaskopicko-skiagrafický přístroj (1ks)
Ultrazvuková a videobronchoskopická technika pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy
Předmětem plnění je dodávka ultrazvukové a videobronchoskopické techniky (ultrazvukový diagnostický skener, videobronchoskop ultrazvukový, dětský, intubační) vše s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným souborům ZT. Předmět plnění Je ...
Jendorázová imunoadsorpční terapie na přístroji ADAsorb pomocí nespecifické imunoadsorpční kolony
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových imunoadsorpčních kolon a dalšího materiálu určeného k nespecifické semi-selektivní imunoadsorpci pomocí jednorázové imunoadsorpční kolony pro Krevní centrum FN Ostrava ve specifikaci a dle požadavků zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
194 ks elektrických lůžek s matrací a pacientským stolkem
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 194 ks elektrických nemocničních lůžek vč. matrace a pacientského stolku.
Ergospirometr
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.
Mycí a dezinfekční automaty, sušící skříň, videobronchoskop vč. příslušenství
Předmětem plnění jsou dodávky nových systémů zdravotnické technologie s příslušenstvím, nutných pro instalaci, uvedení do řádného bezpečného a bezproblémového provozu, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným systémům zdravotnické technologie a dodávky spotřebního materiálu.
Dodávka 2 ks operačních mobilních stolů včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky a instalace nových přístrojů včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu 2 ks operačních mobilních stolů.
Modernizace vybavení operačních sálů a diagnostickoléčebného přístrojového parku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů včetně záručního servisu a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2. Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen na 3 částí: 1. část: Laparoskopická věž ...
Nitrooční čočky pro operaci katarakty II
Předmětem veřejné zakázky je opakující se plnění - dodávky hydrofilních měkkých, asférickýchá čoček. Součástí plnění veřejné zakázky je zřízení a provozování konsignačního skladu vybraného dodavatele v místě plnění včetně zajištění komplexního servisu dle podmínek Rámcové kupní smlouvy na dodávku zdravotnických prostředků prostřednictvím ...
Kneippův chodník
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku.