Laparoskopická sestava
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - laparoskopické sestavy.
Diagnostické pracovní stanice
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 3 ks Diagnostické pracovní stanice.
Myčka endoskopů automatická 2 ks
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks automatických myček endoskopů.
Dodávka a instalace RTG digitálního skiagrafického přístroje včetně pozáručního servisu na dobu 8 let
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace RTG digitálního skiagrafického přístroje včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění komplexního pozáručního servisu po dobu 8 let.
Magnetická rezonance
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu a „full“ servis na 6 let 1 ks Magnetické rezonance
Soubor operačních sít nástrojů a přístrojů pro ORL
Předmětem plnění jsou dodávky nových souborů operačních sít nástrojů a přístrojů - zdravotnické technologie s příslušenstvím, nutných pro instalaci, uvedení do řádného bezpečného a bezproblémového provozu, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným systémům zdravotnické technologie (pro 1. a 3. část VZ), dodávky spotřebního ...
Obměna-Pojízdný RTG přístroj s C ramenem na operační sály s příslušenstvím pro diagnostiku
Předmětem plnění je dodávka 1 nového pojízdného RTG přístroje s C ramenem na operační sály s příslušenstvím pro diagnostiku, s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji zdravotnické technologie.
Dodávky zdravotnických prostředků pro intervenční kardiologii II.
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky zdravotnických prostředků pro intervenční kardiologii v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Dodávky budou probíhat po dobu 3 let od účinnosti smlouvy. Zboží, ...
Anesteziologické přístroje s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka 5 systémů -anesteziologických přístrojů příslušenstvím (4 systémy pro KARIM, 1 systém pro KChC); dále jen „přístroj“), s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným přístrojům zdravotnické technologie po ...
4 K endoskopický systém (pro operační sál) s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka 1 nového 4 K endoskopického systému (pro operační sál) s příslušenstvím (dále jen „přístroj“), s příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji zdravotnické technologie na dobu 5 let.
Dodávka infuzní techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je obměna infuzní techniky v počtu 52 ks infuzních pump, 55 ks lineárních dávkovačů a 4 ks injekčních dávkovačů včetně pozáručního servisu. Nabízená zdravotnická technika musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci.
Angiografický přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci, uvedení do provozu 1 ks Angiografického přístroje včetně „full“ servisu na 8 let.
Plně automatizovaný detekční systém pro vyšetření původců mikrobiálních patogenů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks automatizovaný detekční systém pro vyšetření původců mikrobiálních patogenů na principu statimové RT-PCR s detekcí nukleové kyseliny virů, bakterií a parazitů, dodávky diagnostických kitů, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji.
Laser diodový
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks Laseru diodového.
Laparoskopické sestavy
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 3 ks laparoskopických přístrojů.
Mitrální svorka pro katetrizační korekci mitrální regurgitace
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky mitrálních svorek pro katetrizační korekci mitrální regurgitace pro Kardiovaskulární oddělení FN Ostrava.
Pacientské plicní ventilátory s příslušenstvím pro JIP Kliniky popáleninové medicíny
Předmětem plnění je dodávka 6 kusů pacientských plicních ventilátorů s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným systémům a dodávka spotřebního materiálu.
OCT angiografie s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka 1 nového systému optické koherenční tomografie (OCT) s širokoúhlým zobrazováním a integrací angio-OCT (OCT-A), fluorescenční angiografie (FA) a angiografie s Indocyninovou zelení (ICGA) s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních ...
Dodávka a instalace monitorovacího zařízení včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů, včetně příslušenství (Centrální monitor včetně 10 ks monitorů životních funkcí) a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Modernizace vybavení operačních sálů a diagnosticko-léčebného přístrojového parku Městské nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků (přístrojů) včetně záručního servisu, uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a uzavření kupní smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu.
Výpůjčka 4 ks dialyzačních monitorů a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro Hemodialyzační oddělení na dobu neurčitou a výpůjčka 4 ks dialyzačních monitorů a dodávky souvisejícího spotřebního materiálu.
Monitorovací systém na JIP - obnova monitoringu vitálních funkcí pro JIP Kliniky infekčního lékařství
Předmětem plnění je dodávka 1 nového systému - pacientské monitory životních funkcí s centrálou a s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému systému. Předmět plnění je určen pro JIP Kliniky infekčního lékařství. Bližší informace jsou uvedeny v ...
Set pro operativu páteře s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka nových 2 souborů setů Interlaminární a Transforaminální s požadovaným příslušenstvím a vybavením nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému setu a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Dodávka simulátorů pro urgentní medicínu LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů pro urgentní medicínu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně specifikace a množství ...
Dodávka modelů pro urgentní medicínu LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka modelů pro urgentní medicínu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně specifikace a množství je ...