Dodávky implantátů do kostních tkání- zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému ("DNS") pro zadávání veřejných zakázek v DNS na průběžné a opakované nákupy implantátů do kostních tkání (chirurgických implantátů, ortopedických implantátů, ortopedických protéz, osteosyntetického materiálu atd.) užívaných v rámci odborných pracovišť FN Ostrava. Bližší informace ...
Ultrazvukové zdravotnické prostředky
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku. Zadavatel rozdělil předmět VZ na 4 dílčí částí v souladu s ust. § 101 ZZVZ. Zadavatel umožňuje podat nabídku v libovolné kombinaci, a to na všechny částí VZ, některé části VZ, ...
Výpůjčka 5 ks separátorů krevní plazmy a dodávky jednorázových setů pro odběr krevní plazmy II
Průběžné dodávky jednorázových setů pro odběr krevní plazmy a bezplatná výpůjčka 5 ks nových, nerepasovaných automatických separátorů krevní plazmy.
Průběžné dodávky jednorázových setů pro odběr plné krve s in-line filtrací
Průběžné dodávky jednorázových setů pro odběr plné krve s in-line filtrací a bezplatná výpůjčka 4 ks nových, nerepasovaných automatických separátorů na zpracování odebrané krve a 4 ks nových, nerepasovaných automatických míchacích vah pro odběr krve.
Poskytování servisních služeb pro přístroj AESCULAP Aeos
Předmětem plnění je poskytování servisních služeb vč. náhradních dílů tzv. "full servis" pro digitální chirurgický mikroskop AESCULAP Aeos a jeho příslušenství. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Spotřební materiál k HD a HDF, vč. výpůjčky dialyzačních monitorů
Předmětem plnění jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a on-line hemofiltraci, a to na základě dílčích objednávek odboru zásobování FN Ostrava. Předmětem plnění je rovněž bezplatné vypůjčení 18 kusů nových hemodialyzačních přístrojů (monitorů). Předmět plnění je určen pro Interní a kardiologickou ...
Dodávka systému pro centrální míchání dialyzačních koncentrátů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace nového, nepoužitého systému pro centrální míchání dialyzačních koncentrátů pro hemodialyzační oddělení, pravidelné dívčí dodávky specifického spotřebního materiálu po dobu 10 let a zajištění záručního a pozáručního servisu v celkové délce 10 let od jeho instalace.
Neinvazivní podpora plic
Předmětem plnění je dodávka 2 ks / systémů neinvazivní kyrysové bifázické plicní ventilace (ZT) s příslušenstvím nutným pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz, poskytování záručních a pozáručních servisních služeb a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k dodané ZT. Blíže viz zadávací dokumentace.
Srdečně - plicní podpůrný systém
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks srdečně - plicního podpůrného systému.
Vybavení urologie LF OU - I./2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro urologii pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně technické specifikace a ...
15 ks elektricky polohovatelné lůžka resuscitační
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku požadovaných zdravotnických prostředků.
2x RTG skiagrafický přístroj s přímou digitalizací
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaných zdravotnických prostředků 2x RTG skiagrafických přístrojů s přímou digitalizací vč. následného 8 letého full servisu po skončení záruky.
Přístrojové vybavení oftalmologie LF OU I./2
Předmětem veřejné zakázky je dodání přístrojů pro oftalmologii vč. příslušenství pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně technické ...
Spotřební materiál pro operační jednotku předního a zadního segmentu oka vč. výpůjčky přístroje II
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky spotřebních materiálů pro operační jednotku předního a zadního segmentu oka pro Oční kliniku FN Ostrava dle potřeby zadavatele. Předmět plnění je spojen s bezplatnou výpůjčkou 2 ks přístrojů pro dva samostatné operační sály a to: 1ks kombinovaného VIT/CAT přístroje pro vitreo-retinální a kataraktovou ...
FN Ostrava- magnetická rezonance 3T s příslušenstvím
Předmětem plnění je dodávka 1 souboru magnetické rezonance 3T s příslušenstvím, technologická, montážní a transportní připravenost - 1 soubor a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb vč. náhradních dílů tzv. full servis po dobu 5-ti let.
Přístrojové vybavení fyzioterapie LF OU II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů vč. příslušenství pro fyzioterapii II. pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/00 13366. Výčet požadovaného plnění včetně ...
6 ks ohřev pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku požadovaných 6 kusů ohřevu pacienta.
Dodávka simulátorů pro urgentní medicínu LF OU 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů pro urgentní medicínu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně specifikace a množství ...
Srdečně - plicní podpůrný systém
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks srdečně - plicního podpůrného systému.
Obměna lineárního urychlovače vč. komunikačního, plánovacího a verifikačního systému
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného lineárního urychlovače včetně komunikačního, plánovacího a verifikačního systému, a následného full servisu po dobu 8 let ode dne uplynutí záruky..
Dodávka modelů pro ošetřovatelství, internu a ARO pro LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka modelů pro ošetřovatelství, internu a ARO pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání (dále jen „OP VVV“) s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného plnění včetně specifikace a ...
Infuzní a dávkovací technika pro LF OU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní a dávkovací techniky pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu OP VVV Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadované techniky včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Plazmový sterilizátor dvoudveřový
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - plazmového dvoudveřového sterilizátoru.
6 ks plicní ventilátor
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks požadovaných zdravotnických prostředků.
Lůžka nemocniční
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu celkem 20 ks nemocničních lůžek