Real-time PCR cycler 2022
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu termocykleru pro měření v reálném čase.
Sálová centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodání sálové centrifugy s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Izotermální titrační mikrokalorimetr
Izotermální titrační kalorimetr umožňující měření interakcí, slabých vazeb a asociace/disociace makromolekul, polymerů, surfaktantů a biologických systémů jako jsou proteiny, DNA apod.
Scanner s archivací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového scanneru s archivací (dále jen "ZT") a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Předmět plnění je určen pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci. Tato zakázka je ...
Nízkotlaký kapalinový chromatograf s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání nízkotlakého kapalinového chromatografu (Acta Pure Go) s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Zdravotnické přístroje pro Klatovskou nemocnici, a.s. - nákup laboratorních přístrojů pro virologii
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka laboratorní techniky pro zadavatele. V Části 1 budou dodány 3 ks laboratorních lednic, v Části 2 bude dodán 1 ks automatické pipetovací stanice, v Části 3 bude dodán 1 ks RealTime PCR + připojení analyzátoru PCR a v Části 4 bude dodán 1 ks třepačky.
CATRIN/RCPTM - Plynový chromatograf s hmotnostním spektrometrem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy skládající se z plynového chromatografu s následujícími detektory: tepelně vodivostním detektorem (TCD), plamenově ionizačním detektorem (FID) a hmotnostním spektrometrem typu jednoduchý kvadrupól. Sestava je tvořena následujícími zařízeními: plynovým chromatografem, rozhraním mezi plynovým ...
Vyhledávač mFISH metafází II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka vyhledávače mFISH metafází pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Spektrální průtokový cytometr II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spektrálního průtokového cytometru s příslušenstvím pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno.
Komplexní systém pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk
Dodávka systému pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk a opakovaná průběžná dodávka spotřebního materiálu k dodanému přístroji pro Oddělení molekulární genetiky Ústavu hematologie a krevní transfuze. Vše dle podmínek Zadávací dokumentace.
Centrifugy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Automatický preparativní kapalinový chromatograf s hmotnostním a fotodiodovým detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodání automatického preparativního kapalinového chromatografu s hmotnostním a fotodiodovým detektorem v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Drobné laboratórne zariadenia
Predmetom zákazky je dodávka laboratórneho vybavenia v rámci projektu Strategický výskum v oblasti SMART monitoringu, liečby a preventívnej ochrany pred koronavírusom (SARS-CoV-2) a to vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a nastavenia.
Nanoobjemový spektrofotometr
Předmětem veřejné zakázky je dodání nanoobjemového spektrofotometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Genetika REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a to do Ústavu biologie a lékařské genetiky 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Real-time PCR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Real Time PCR pro Ústav klinické a molekulární patogie a lékařské genetiky. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému přístroji a dodávka spotřebního materiálu. Blíže viz Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je realizována v rámci ...
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Mikrobiologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů, systémů a příslušenství a to do Ústavu lékařské mikrobiologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Tkáňový procesor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 2 ks tkáňových procesorů, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Nákup sekvenátoru DNA a kvantifikátoru DNA
Předmětem plnění Veřejné zakázky je nákup přístrojů pro přesné měření a vyhodnocování biologických stop metodou analýzy DNA pro odbor kriminalistické techniky a expertiz KŘP Ústeckého kraje.
Flash chromatograf s ELSD detektorem a příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání flash chromatografu s ELSD detektorem a příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Laboratórne prístroje
Predmetom zákazky je nákup prístrojov pre prípravu klinických vzoriek a digitalizáciu hmotnostno - spektrometrických dát, pre Univerzitu Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Predmet zákazky je potrebný na nezávislý výskum a vývoj definovaný v projekte Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, s názvom Integratívna stratégia v rozvoji ...
Laboratórne vybavenie pre pokročilé vedecko-výskumné aktivity na poli hodnotenia povrchov materiálov
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa dodať predmet zákazky s názvom Laboratórne vybavenie pre pokročilé vedecko-výskumné aktivity na poli hodnotenia povrchov materiálov v biologicky agresívnom prostredí. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky SP.
Ozařovač transfuzních přípravků s pevně zabudovaným uzavřeným radioaktivním zářičem s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 ks ozařovače transfuzních přípravků s pevně zabudovaným uzavřeným radioaktivním zářičem s příslušenstvím včetně instalační, technologické, montážní transportní připravenosti a odvoz a likvidace stávajícího ozařovače krve, včetně dodání protokolů o likvidaci dle platných předpisů a poskytování ...
NGS sekvenátor pro Servisní laboratoř funkční genomiky a bioinformatiky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace nového, nerepasovaného, dosud neužívaného, plně funkčního NGS sekvenátoru dle technických specifikací uvedených v zadávací dokumentaci, včetně záruky za jakost a garance pozáručního servisu a dostupnosti náhradních dílů. Dodávka spočívá v jednorázovém plnění, kupní smlouva bude uzavřena s ...