CATRIN/RCPTM - Infračervený spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka infračerveného spektrometru (FT-IR). Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také doprava do místa dodání, instalace v místě dodání, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena níže čl. 2 odst. 2.2 ...
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Experimentální komora Alimat-F
Dodávka Experimentální komory Alimat-F včetně zajištění vstupních materiálů, zpracování výrobní a montážní dokumentace, výroby komponent, jejich sestavení v místě výroby, otestování a odzkoušení, zabalení a příprava k transportu a případných dalších plnění jsoucích součástí dodávky nosné konstrukce dle požadavků Technické specifikace.
Nanoobjemový spektrofotometr 2
Předmětem veřejné zakázky je dodání nanoobjemového spektrofotometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Průtokový cytometr
Předmětem veřejné zakázky je dodání průtokového cytometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Strategický výskum v oblasti SMART monitoringu, liečby a preventívnej ochrany pred koronavírusom
Predmetom zákazky je dodávka systému laboratórnych minifermentorov a fermentačné nádoby v rámci projektu Strategický výskum v oblasti SMART monitoringu, liečby a preventívnej ochrany pred koronavírusom (SARS-CoV-2), číslo projektu 313011ASS8 a to vrátane dopravy, osadenia, zapojenia a nastavenia.
Laboratórne prístroje a laboratórne vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka laboratórneho vybavenia a spotrebného materiálu - zdravotnícky a farmaceutický sklený tovar, laboratórne pipety a príslušenstvo a ostatný materiál, a pomôcky, a to v rozsahu podľa technickej špecifikácie definovanej v Prílohe č. 1 Kúpnej zmluvy Špecifikácia s cenovou kalkuláciou.
REACT EU 100-Kryostat - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kryostatu pro Ústav soudního lékařství a toxikologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy Integrovaného regionálního ...
Mikrotechnika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových přístrojů pro zpracování/barvení klinického materiálu - bioptická laboratoř patologie, včetně materiálu z NRL a nekroptické laboratoře - blíže viz ZD.
Molecular-beam Epitaxy System
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení pro růst vrstvených heterostruktur - tzv. '2D-sendvičů' - s využitím epitaxe molekulárním paprskem s ultravysokým vakuem.
Buněčný sorter
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nového přístroje, buněčného sorteru pro Centrum experimentální medicíny CEM, laboratoř Langerhansových ostrůvků dle zadávacích podmínek a jejich příloh.
Multi-kanálový pipetovací robot
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multi-kanálového pipetovacího robota s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
LFP - NPO - Přístroj pro digitální PCR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 kupní smlouvy včetně splnění dalších souvisejících plnění.
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické techniky pro hematologicko-transfuzní oddělení Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, školení obsluhy a bezplatný záruční servis.
UTB - Stolní elektronový mikroskop s prvkovou analýzou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stolního elektronového mikroskopu s prvkovou analýzou pořizovaná pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Spotřební materiál a servis zařízení pro nehumánní genetická a sérologická zkoumání 2022-2024
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových dohod na dodávku spotřebního materiálu a servis zařízení pro nehumánní genetická a sérologická zkoumání (dále také „zboží“), jejichž podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 vzorového návrhu rámcových dohod, která tvoří přílohu č. 2 ZD.
CATRIN/CRH/2022 - Laboratorní plasty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorního spotřebního materiálu nezbytného pro naplňování klíčových aktivit projektu, jehož výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické parametry ...
Vybavenie elektrofyziologického laboratória – Systém optickej navigácie
Dodávka predmetu zákazky v zmysle špecifikácie uvedenej v časti B. týchto súťažných podkladoch, následná inštalácia, oživenie a spustenie do prevádzky, vrátane poučenia a zaškolenia obsluhy v nevyhnutnom rozsahu a vrátane poskytovania služieb záručného servisu a opráv a dodávky originálnych náhradných dielcov najmenej po dobu životnosti ...
Dodávka zariadení pre poloprevádzkové overenie
Predmetom zákazky je dodávka zariadení pre poloprevádzkové overenie, infraštruktúry pre spracovanie na vedecko- výskumné účely, zhotovenie prototypu zariadenia a vákuová odparka vrátane dopravy, v rozsahu podľa technickej špecifikácie definovanej v Prílohe č. 1 Kúpnej zmluvy Špecifikácia s cenovou kalkuláciou.
Kruhový dichroizmus s automatickým dávkovaním
Predmetom zákazky je dodanie Kruhového dichroizmu s automatickým dávkovaním ako súčasť prístrojovej infraštruktúry pre projekt BioPickmol pre výskumné účely projektu: Vývoj nanosenzorických fotonických systémov na rýchlu detekciu vírusov využitím metód riadenej evolúcie proteínových platforiem: prípad SARS CoV-2 (BioPickmol), definovaného v ...
Přístroje k materiálovým analýzám v potravinářské technologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů k materiálovým analýzám v potravinářské technologii: a) dodání texturometru, b) dodání analyzátoru velikosti částic laserovou difrakcí, c) dodání reometru. Předmět plnění je blíže vymezen ve smlouvě, která je přílohou č. 1 (dle příslušné části veřejné zakázky) zadávací dokumentace a ...
RIUP2203 Biobankovací systém
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření skladovací kapacity Biobanky CELSPAC o další plně automatický skladovací systém chlazený parami kapalného dusíku. Skladovací systém je určený pro dlouhodobé (po dobu nejméně desítek let) systematické uskladnění velkého počtu alikvotů (vzorků rozdělených do malých frakcí) různých typů biologického ...
Optomechanika a optika
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky optomechaniky a optiky dle technické specifikace, která je Přílohou č. 1 zadávací dokumentace a technické specifikace, která je součástí Přílohy č. 4 (dle části veřejné zakázky Příloha č. 4.1, 4.2, 4.3 nebo 4.4) zadávací dokumentace (dále jen Dodávky) a v souladu s podmínkami uvedenými v Rámcové dohodě, ...
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro vyšetřování cystické fibrózy a trombofilních mutací
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
Gymnázium, Žatec, Studentská 1075, p.o. - Vybavení laboratoře, učebny a přípravny chemie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka vybavení laboratoří pro Gymnázium Žatec, p. o. Předmět plnění této zakázky je rozdělen na 2 samostatné části. Podrobná specifikace včetně jejich popisu, technických parametrů a požadovaných počtů kusů pro stanovení nabídkové ceny je uvedena v příloze zadávací dokumentace č. 2 - Soupis dodávek (pro ...