Mikroskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových mikroskopických přístrojů a vybavení.
PřF/ITI/2022 - Dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu IV.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu nezbytných pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejichž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické ...
Diagnostika pro rutinní vyšetření v laboratoři krevních skupin a speciální vyšetření
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik pro rutinní vyšetření v laboratoři krevních skupin a speciální vyšetření v referenční laboratoři pro imunohematologii prováděná v laboratořích ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Dodávky materiálů pro provoz laboratoře a provádění biochemických a imunochemických testů
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení pravidelných dodávek diagnostik pro provádění biochemických testů, imunologických testů, diagnostik pro stanovení krevních obrazů a diagnostik pro chemickou analýzu moči.
Thomsonova parabola
Dodání 1 ks Thomsonovy paraboly včetně dopravy do místa plnění, instalace, uvedení do provozu, odzkoušení, zaškolení, předání technického manuálu a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
LF/UPOL/ÚMTM - vysokokapacitní sekvenátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokokapacitního sekvenátoru založeného na technologii masívně paralelního sekvenování nukleových kyselin. Jedná se o vysokokapacitní sekvenátor nové generace (NGS) se schopností simultánního sekvenování velkého počtu genů, celogenomového a celoexomového sekvenování.
Upgrade fluorescenčního mikroskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodání upgradu fluorescenčního mikroskopu IX81 s data zpracující stanicí a příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Metrologická sestava přístrojů pro sestavování a zaměřování tokamaku COMPASS-U
Dodání Metrologické sestavy přístrojů pro sestavování a zaměřování tokamaku COMPASS-U včetně dopravy do místa plnění, instalace, uvedení do provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy zadavatele, předání technické dokumentace a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Přístroj na stanovení velikosti (nano)částic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje na stanovení velikosti částic. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Laboratórny spotrebný materiál
Laboratórny spotrebný materiál pre potreby výučby na Pedagogickej fakulte Trnavskej univerzity katedra chémie. Chemikálie pre potreby výučby na Pedagogickej fakulte Trnavskej univerzity katedra chémie.
Odborná údržba laboratorních přístrojů a zařízení Vojenského zdravotního ústavu Praha
Zajištění odborné údržby, provádění kontrol, kalibrací, validací, a dalších služeb potřebných k zabezpečení provozuschopnosti laboratorních a zdravotnických přístrojů a zařízení u Agentury vojenského zdravotnictví - Vojenského zdravotního ústavu Praha.
Termogravimetrický analyzátor s hmotnostním detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termogravimetricého analyzátoru s hmotnostním detektorem (TGA-MS) s autosamplerem. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
RCX2207 Poskytování servisních služeb pro systémy Agilent Technologies - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky je zajištění a poskytování servisních služeb a řídící software pro analytické přístroje (systémy) Agilent Technologies. Součástí zakázky jsou zejména kontroly, preventivní údržba a opravy závad včetně zajištění potřebného materiálu (náhradní díly, spotřební materiál) podle aktuálních požadavků objednatele. Zhotovitel na ...
Dynamický nákupní systém na dodávky spotřebního laboratorního materiáli
zavedení dynemického nákupního systému na dodávky laboratorního materiálu ze skla a plastů, běžných chemikálií, reagencií a kitůn pro SZÚ.
Mikroskop laboratorní
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného laboratorního mikroskopu včetně příslušenství dle přílohy č. 2 Minimální technické parametry pro centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Podrobné požadavky zadavatele na dodávku a další podmínky jsou v zadávací dokumentaci.
Binokulárny stereomikroskop
Predmetom zákazky je obstaranie technológie pre projekt BIOVID. Predmet zákazky je rozdelený na dvadsaťdva častí a to v nasledovnom rozsahu: Časť č. 1 predmetu zákazky Binokulárny stereomikroskop Časť č. 2 predmetu zákazky Termoblok digitálny Časť č. 3 predmetu zákazky Malá stolná odstredivka Časť č. 4 predmetu zákazky Teplovzdušný ...
Laboratórne prístroje a zariadenia
Obstaranie a modernizácia materiálno-technického vybavenia odborných učební v rámci projektu: Nákup a modernizácia materiálno-technického vybavenia odborných pracovísk na Spojenej škole Nitra
Laboratória - prístroje
Obstaranie Materiálno technického vybavenia: Laboratória (časť 1: Laboratória - prístroje, časť 2: Laboratória - nábytok) pre Strednú odbornú školu gastronómie a hotelových služieb v rámci projektu Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Farského 9 podporených zo štrukturálnych fondov EÚ Integrovaný regionálny operačný program 2014 2020 (ďalej len ...
FAF UK - Koncentrátor centrifugy s integrovanou membránovou vývěvou
Dodávka 1 ks koncentrátoru centrifugy s integrovanou membránovou vývěvou.
Hmotnostní spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru (1 ks) pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava a instalace v místě plnění • pojištění ...
UK2LF - Konfokální mikroskop s patch-clampem a měřením intracelulárního vápníku
Nákup konfokálního mikroskopu s patch-clamp aparaturou a příslušenstvím.
Dodávka automatické pipetovací stanice pro centrální laboratoř
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatické pipetovací stanice, jež je blíže specifikována v příloze č. 4 Minimální technické podmínky.
Systém pro zajištění kontrolovaných klimatických podmínek II
Předmětem této veřejné zakázky je návrh a realizace systému pro zajištění kontrolovaných klimatických podmínek. Předpokládaným časovým nárokem bude minimálně 8 h pro nejvyšší nároky na kvalitu (21 °C a 50% vlhkosti pro laboratoř, 15 °C až 40 °C a 35% vlhkosti v komoře zařízení, s naprostou čistotou a bezprašností) a nonstop provoz pro standartní ...
REACT-EU 100 - Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Materiál spotřební k inokulačnímu automatu WASP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k inokulačnímu automatu WASP Fakultní nemocnice Olomouce