LFP - UniMeC 2.etapa - přístrojové vybavení - opakování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení
REACT EU 100 - Automaty
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks tkáňového automatu a 1 ks barvicího automatu s příslušenstvím pro Ústav soudního lékařství a toxikologie a Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy
Předmětem plnění je dodávka a montáž laboratorního vybavení výukových prostor pro předmět chemie. Výukové prostory pro předmět chemie sestávají z bloku laboratoří a skladů. Laboratoře jsou umístěny v přízemí objektu Gymnázia a SOŠ, vlevo od hlavního vstupu do budovy. K laboratořím vždy přiléhá přípravna a učebna pro 16 studentů (učebny jsou ...
REACT EU 98  Hmotnostní spektrometry
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových, nepoužitých, nerepasovaných zdravotnických prostředků, a to jednoho kusu plynového chromatografu s hmotnostním spektrometrem (GC MS), jednoho kusu hmotnostního spektrometru (LC MS) pro potřeby oddělení laboratorního komplementu, Krajské zdravotní, a.s. Nemocnice Most, o.z., a jednoho kusu ...
Fluorescenční mikroskop a licence softwaru pro analýzu obrazu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Fluorescenčního mikroskopu a licence softwaru pro analýzu obrazu pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky. Předmětem plnění je rovněž poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému Fluorescenčnímu mikroskopu. Blíže viz Zadávací dokumentace. Tato zakázka je ...
Přístroj na měření mikromechanických vlastností biologických materiálů
Předmětem zakázky je dodávka přístroje na měření mikromechanických vlastností biologických materiálů pro Oddělení biochemie Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy kupujícího a předání dokladů, které se k dodávanému zboží vztahují, včetně ...
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Patologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů, systémů a příslušenství a to na Ústav patologie a molekulární medicíny 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Nákup laboratorních přístrojů
Předmětem veřejné zakázky (dále jen "VZ") je dodávka 6 kusů nových laboratorních přístrojů pro potřeby zadavatele a k zajištění jeho zákonné působnosti. Součástí dodávky je proškolení obsluhy v místě plnění VZ. Předmět VZ je rozdělen na šest částí: 1. část - Přístroj pro stanovení celkového obsahu aromatických uhlovodíků v leteckém petroleji 2. ...
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Imunologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů (dále jen „přístroj“) a to do Ústavu imunologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Sekvenčně specifické primery pro HLA genotypizaci - vybavení a reagencie
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav a vybavení pro metody s využitím sekvenčně specifických primerů pro HLA genotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené zadávací dokumentaci.
T2MR s příslušenstvím včetně pozáručních činností a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup systému pro T2MR technologii rychlé detekce patogenů s příslušenstvím pro Ústav klinické mikrobiologie zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního BTK a dalších servisních činností a dodávek spotřebního materiálu.
Detekční systém - rozsˇi´rˇeni´ kapacit stávajících analyzátorů II
Předmětem veřejné zakázky je: - dodávka přístrojové techniky k rozšíření kapacity 2 ks Real-time PCR detekčních systémů s kompletní přípravou vzorku za účelem zvýšení průchodnosti systému a zrychlení vydávání výsledků. - zajištění dodávek diagnostických souprav na dobu neurčitou pro stanovení koagulačních faktorů FII a FV FII a FV, test pro ...
Sekvenátor kapilární včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup kapilárního sekvenátoru pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Biochemie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a to do Ústavu lékařské chemie a klinické biochemie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávka hmotnostního spektrometru včetně příslušenství
Předmětem zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Reagencie, kity a spotřební materiál pro přípravu knihoven
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, kitů a spotřebního materiálu pro přípravu knihoven kompatibilní se sekvenátory Illumina, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
REACT-EU 100 - Hemokultivační systém pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání hemokultivačního systému pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servisu na 96 měsíců.
Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací - LA-ICP-OES
Nadlimitní veřejná zakázka na dodání zařízení s názvem Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací LA ICP OES.
FAF UK - Ponorný chladič
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: ponorný chladič.
Rentgenový práškový difraktometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Rentgenového práškového difraktometru (difraktografu) pro stanovení parametrů reálné struktury polykrystalických materiálů jak tenkých vrstev, tak i objemových materiálů (různých kovů a jejich slitin, keramik apod.) různých velikostí.
REACT-EU 100 - PCR cyclery pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to PCR cyclerů pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
FAF UK - Hlubokomrazící box
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlubokomrazícího boxu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FAF UK - Vakuová stanice včetně regulátoru vakua
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: vakuová stanice včetně regulátoru vakua.
FAF UK - Vakuová odparka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: vakuová odparka.
Elektromagnetická vibrační stolice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektromagnetické vibrační stolice.