Reagencie a příslušenství k přístrojům QX200 AutoDG Droplet Digital PCR System
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a příslušenství pro analýzy metodou digitální PC kompatibilní s přístroji QX200 AutoDG Droplet Digital PCR System, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Preparativní elektroforéza a vybavení laboratoře infrastruktury FJFI RAMSES - 2. část
Předmětem zakázky je dodávka vybavení laboratoře infrastruktury FJFI RAMSES.
Konstrukční řešení laboratorního zařízení pro pokročilou dezintegraci nanovlákenných matricí II
Předmětem této veřejné zakázky je návrh a realizace dezintegračního zařízení od kterého se očekává integrované pojetí tvarově vhodně zvolené nádoby, která zajistí dosažení kontrolovatelných nárazů modulovatelného počtu balotinových částic s volbou materiálové pevnosti, ale opatřené na povrchu tvarově stabilní strukturou, která dosáhne ve vibracích ...
Centrifuga cytologická
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nové nepoužívané centrifugy cytologické včetně příslušenství.
Časť č.1 Vybavenie laboratória náuky o materiáloch
Časť č.1 Vybavenie laboratória náuky o materiáloch 1.1 Podložky na stoly protipožiarne 7 ks 1.2 Laboratórna sušiareň 1 ks 1.3 Stojan pod sušiareň 1 ks 1.4 Stôl prístrojový pre prácu v sede na kovovej podnoži 4 ks 1.5 Stôl fyzikálny pre prácu v stoji na kovovej podnoži 6 ks 1.6 Stôl umývací 4 ks 1.7 Drezová skrinka 4 ks 1.8 Stolička PUR s ...
Diagnostika pro stanovení specifických biologických markerů - OID - 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu pro detekci specifických diagnostických biomarkerů ze vzorků krve v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Spotřebním materiálem se rozumí veškeré diagnostické sety, reagencie, systémové roztoky a jiné přípravky sloužící k analýze vzorků, kontrole, čištění a nezbytné údržbě přístroje. ...
Dodávka a montáž vakuové komory
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka a montáž vakuové komory. Bližší vymezení předmětu Veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v přílohách zadávací dokumentace.
Nano point scanner
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Nano point scanneru k rozšíření digitálního mikroskopu Hirox RH-2000. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
REACT-EU 98 - Imunochemický analyzátor včetně příslušenství pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání 1 ks imunochemického analyzátoru pro oddělení urgentního příjmu Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem - pracoviště Rumburk, spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Průtokový autokláv na dekontaminaci vody
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění průtokového autoklávu na dekontaminaci vody spolu se službami, jež se vztahují k předmětu dodávky dle specifikace uvedené v Návrhu Kupní smlouvy.
Osmometr pro Oddělení klinické biochemie Krajské zdravotní, a.s.  Nemocnice Chomutov, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks osmometru na Oddělení klinické biochemie Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Chomutov, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
CO2 Inkubátor pro Hemato-onkologickou kliniku II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, a uvedení do provozu 2 kusů CO2 inkubátorů, včetně požadovaného příslušenství, pro Hemato-onkologickou kliniku, dále zajištění záručního a pozáručního servisu, provedení instruktáže personálu Fakultní nemocnice Olomouc.
Pořízení vybavení pro laboratoř hematologie a laboratoř patologie
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 8 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů, zařízení a dalšího souvisejícího laboratorního vybavení s cílem vybavit (modernizovat a obnovit) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru a ...
FN Motol - Dodávky diagnostických souprav pro vyšetřování na přístroji Scanner Agilent DNA
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav pro vyšetřování na přístroji Scanner Agilent DNA Microarray (přístroj je ve vlastnictví FN Motol) pro potřeby Ústavu biologie a lékařské genetiky FN Motol.
Systém pre správu a uskladňovanie vzoriek pre rozvoj biotechnologického výskumného potenciálu BMC
Predmetom verejného obstarávania je obstaranie zariadení (hlbokomraziace boxy, čítačky čiarových kódov) pre systém pre správu a uskladňovanie vzoriek pre rozvoj biotechnologického výskumného potenciálu Biomedicínskeho centra SAV na globálny boj proti pandémii COVID-19 v synergii s Európskym vírusovým archívom.
Laboratórny veľkoplošný grafický snímač minimálne formátu A3
Časť 1 Laboratórny veľkoplošný grafický snímač minimálne formátu A3 Časť 2 Elektronické skenovacie zariadenie na snímanie latentných trasologických stôp Časť 3 - Univerzálne digitálne zariadenie na snímanie, dokumentáciu, vyhodnocovanie, trasologických stôp, porovnávacích materiálov a interpretáciu výsledkov skúmania
Odběrový systém a laboratorní materiál
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrového systému a laboratorního materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 Zadávací dokumentace.
Technologické posílení laboratoří ÚVN-VoFN - ELISA analyzátor, Promývačka ELISA destiček II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks ELISA analyzátoru a 1ks promývačky ELISA destiček, pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha včetně kompletní instalace dodávaného přístroje, jakož i jeho uvedení do provozu. Nedílnou součástí předmětu plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zboží - ...
PCR cycler II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks PCR cyclerů s 96 jamkovým reakčním modulem a 1 ks PCR cycler bez 96 jamkového reakčního modulu.
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka biochemických a imunochemických analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky vázaného spotřebního materiálu b) bezplatné vypůjčení a instalace biochemických a imunochemických analytických systémů c) dodávka a instalace klimatizací a úpraven vody d) dodávka a instalace záložních zdrojů (UPS) e) úhrada nákladů spojených s reakreditací laboratoří dle ISO 15189
ReactEU-100 - Analyzátor hematologický stolní
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Analyzátor hematologický stolní“ (dále „VZ“) zahrnuje dodávku 1 ks analyzátoru hematologického stolního pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Digitálny mikroskop 3D
Predmetom zákazky je dodanie laboratórnych prístrojov pre projekt EFFUSE pre výskumné účely projektu: Environment For the Future by Scientific Education (EFFUSE) definovaného v projekte Operačného programu: Programy cezhraničnej spolupráce, Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine ENI Cross-border Cooperation Programme 2014-2020).
Reagencie, média a doplňky pro experimentální systém II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, médií a doplňků pro experimentální systém pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
ReactEU-100 Analyzátory ABR
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Analyzátory ABR“ zahrnuje dodávku 1 ks analyzátoru krevních plynů a 1 ks POCT analyzátoru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Analyzátor buněčného metabolismu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání originálního, nového, nerepasovaného, dosud neužívaného, plně funkčního analyzátoru buněčného metabolismu, včetně jeho dodání do místa plnění a jeho kompletní instalace. Jedná se o přístroj pro měření buněčného metabolismu v reálném čase. Přístroj musí měřit spotřebu kyslíku (OCR oxygen consumption rate) ...