Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - laboratorní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž zdravotnické přístrojové techniky (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE a smlouvy, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle přílohy č. 3 smlouvy.
Laboratórne prístroje pre projekt Drive4SiFooD
Predmetom zákazky je dodanie laboratórnych prístrojov pre projekt Drive4SiFooD pre výskumné účely projektu: Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SiDood.
Dodávka metylačních čipů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 14 kusů metylačních čipů v podrobnostech blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Nadstavba 400 MHz NMR spektrometru Bruker Avance III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nadstavby 400 MHz NMR spektrometru Bruker Avance III s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Sterilizátor parní - 2 ks
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 2 ks parních sterilizátorů pro ORL Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Více viz zadávací podmínky.
Horkovzdušný sterilizátor pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Dodání 1 ks horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Buněčný sorter s příslušenstvím
Sestava stolního, plně digitálního průtokového cytometrického analyzátoru s funkcí vysokorychlostního třídění buněk. Blíže jsou nároky specifikovány v příloze č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Lednice na ukládání krevních vaků
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 3 ks nových nepoužívaných lednic na ukládání krevních vaků včetně příslušenství pro centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. ...
Gelová permeační chromatografie s detektorem rozptylu světla
Systém pro analytickou gelovou permeační chromatografii polymerů s detektorem rozptylu světla.
Dodávka infračerveného mikroskopu s imagingovým detektorem s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infračerveného mikroskopu s imagingovým detektorem a vyhodnocovacím SW vč. příslušenství v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí plnění je rovněž doprava, kompletní instalace, uvedení zařízení do provozu, technické a aplikační zaškolení obsluhy, jakož i bezplatný servis po dobu celé záruční ...
Vybavení pro metody molekulární biologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vybavení pro metody molekulární biologie, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Priemyselný výskum nových technologických postupov výroby závlahovej vody - Laboratórne zariadenia
Predmetom zákazky je dodávka laboratórneho vybavenia v rámci projektu Priemyselný výskum nových technologických postupov výroby závlahovej vody, kód projektu 313022V911, a to vrátane dopravy. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
CATRIN/RCPTM - Ramanův spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Ramanova spektrometru. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také doprava do místa dodání, instalace v místě dodání, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz čl. 2 odst. 2.2 zadávací ...
Nákup sekvenátoru a kvantifikátoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorního přístroje - genetického analyzátoru DNA na bázi kapilární elektroforézy - sekvenátoru DNA a laboratorního přístroje - genetického analyzátoru DNA určeného ke kvantitativnímu stanovení množství DNA ve vzorku. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávacích dokumentacích pro jednotlivé ...
Perfusní systém pro inkubaci buněk včetně spotřebního materiálu
Předmětem zakázky je dodávka perfusního systému pro inkubaci buněk a opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu k dodanému přístroji, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace a položkového ceníku uvedené v zadávací dokumentaci.
ReactEU-100 - Centrifugy
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Centrifugy“ zahrnuje dodávku centrifug pro KKN, nemocnici v Karlových Varech. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části: Část 1 - Centrifugy (OTS) Část 2 - Centrifugy (OKBH) Část 3 - Centrifugy (OKM)
FAF UK - Bezolejová vakuová pumpa II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Bezolejová vakuová pumpa.
TP22-020 Vacuum Chambers for Hall E1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří vakuových komor s názvem Komora BPC-MAC, Komora CH12 a Komora CH13 zahrnující zejména detailní návrh, analýzy, výrobu, čištění, montáž, testování a dodání zadavateli, jak je podrobně uvedeno v příloze č. 5 - Technická specifikace.
Vestavby do kryokontejnerů a přeskladnění produktů a doprovodných vzorků do kryoskladu ÚHKT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a osazení šesti skladovacích kryokontejnerů Labs80K (Worthington Industries) v majetku zadavatele novými vnitřními vestavbami k uložení stávajících buněčných produktů v kryogenních kazetách a doprovodných kryogenních vzorků uložených v kryoboxech, a dále transport a přeskladnění předpokládaného počtu ...
Systém CAT ke stanovení trombin generačního času
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému CAT ke stanovení trombin generačního času (TGT) pro Laboratoř pro poruchy hemostázy Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, provedení instalační validace, zaškolení a záručního servisu a dále průběžné dodávky ...
Centrifugy II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 4 ks centrifug. Zadavatel požaduje dodání nových, nepoužitých či nerepasovaných přístrojů. V dodávce budou obsaženy přístroje, příslušenství i spotřební materiál (který je součástí dodávky) ve verzi, která je pro daný typ výrobku aktuální (poslední).
Dodávka 2 ks koagulometrů pro oddělení klinické hematologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks analyzátorů pro vyšetřování koagulačních metod. Musí jít o továrně nové nerepasované přístroje a zařízení. Součástí dodávky a taktéž celkové nabídkové ceny je plné zprovoznění, zaškolení obsluhy a připojení k LIS (náklady na připojení k FONS Openlims jsou stanoveny jednotně, dle připojené ...
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu, vč. bezplatné výpůjčky automatického laboratorního sytému
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dílčí dodávky reagencií pro biochemická a imunochemická stanovení, včetně veškerého spotřebního materiálu, kontrolních materiálů a kompatibilního kalibračního materiálu,včetně zajištění přepravy tohoto materiálu do místa určení. Bezplatná výpůjčka nového automatického laboratorního systému, uvedení do ...
Laboratorní přístroje pro USKVBL
Předmětem plnění Zakázky je dodávka laboratorních přístrojů pro Zadavatele v rozsahu a za podmínek stanovených Zadávací dokumentací. Dodávka zahrnuje: pH metr (1 kus), Biologický termostat (inkubátor) s CO2 (1 kus), Biologický termostat (inkubátor) chlazený (1 kus), Laboratorní chladnička s ventilátorem (3 kusy)