Microarray scanner
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje Microarray scanneru s příslušenstvím pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky-Oddělení lékařské genetiky, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací ...
Echokardiograf
Predmetom zákazky je obstaranie technológie pre projekt BIOVID. Predmet zákazky je rozdelený na dvanásť častí a to v nasledovnom rozsahu: Časť č. 1 predmetu zákazky - Echokardiograf Časť č. 2 predmetu zákazky - Dekontaminácia prostredia Časť č. 3 predmetu zákazky - Systém na inhaláciu bunkových kultúr toxickými látkami Časť č. 4 predmetu ...
Dodanie protilátok a reagencií so zariadením pre imunohistochemické vyšetrenia IHC
Predmetom zákazky je dodávka zdravotníckeho materiálu podľa potrieb verejného obstarávateľa. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky tvorí prílohu č. 1 (príloha č. 1A, 1B a 1C) súťažných podkladov.
Spotrebný materiál do laboratórií
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa dodať predmet zákazky s názvom Spotrebný materiál do laboratórií. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky SP.
Laboratorní přístrojové vybavení - souhrn
Předmětem veřejné zakázky (dále též „VZ“) je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení funkce odborných pracovišť Úseku pro kontrolu léčiv a zdravotnických prostředků Centra zabezpečení materiálem technických služeb CZdrM Agentury vojenského zdravotnictví (dále jen „CZdrM“) na úrovni odpovídající současným požadavkům Evropského a Českého ...
Digitálny mikroskop 3D
Predmetom zákazky je dodanie laboratórnych prístrojov pre projekt EFFUSE pre výskumné účely projektu Environment For the Future by Scientific Education (EFFUSE) definovaného v programe: Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine ENI Cross-border Cooperation Programme 2014-2020).
Pipetovací automat
Předmětem je pořízení 1 ks pipetovacího automatu.
Chromatografický systém FPLC
Předmětem plnění je pořízení středně-tlakého multikomponentového chromatografického systému pro rychlou, účinnou a tandemovou purifikaci proteinů, peptidů a nukleových kyselin, příp. dalších chromogenních molekul společně s jejich simultánní detekcí.
FAF UK - Real time PCR cykler
Dodávka 1 ks real time PCR cykleru.
Spotrebný materiál do laboratórií
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa dodať predmet zákazky s názvom Spotrebný materiál do laboratórií. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky SP
Centrální polytechnické dílny - dodávka didaktických pomůcek
Předmětem plnění jsou dodávky spojené s realizací části didaktických pomůcek pro objekt Centrálních polytechnických dílen v areálu Winternitzových mlýnů situovaných mezi ulicemi Na Ležánkách a Mezi Mosty v Pardubicích. Didaktické pomůcky jsou určeny k vybavení dílen se zaměřením: na textil, grafiku, kov, dřevo a odborných učeben se zaměřením na ...
Automatická pracovní stanice pro přípravu NGS knihoven
Předmětem zakázky je dodávka plně automatické pracovní stanice pro přípravu NGS knihoven pro Oddělení genomiky Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, instalační validace, zaškolení personálu, dodání dokumentace ke zboží, včetně záručního servisu a dále dle ...
CATRIN/CRH/2022 - Kolony a související materiál
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kolon a souvisejícího laboratorního spotřebního materiálu, nezbytných pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejichž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i ...
Mykologický analyzátor II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu mykologického analyzátoru pro Ústav mikrobiologie Fakultní nemocnice Olomouc, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání spotřebního materiálu, a provedení zaškolení personálu Fakultní nemocnice Olomouc.
Izolátor DNA/RNA
Předmětem plnění jsou v jednotlivých částech veřejné zakázky dodávky nových souborů zdravotnické technologie - izolátorů DNA/RNA (dále jen "ZT"), poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů a průběžné dodávky spotřebního materiálu (kitů) (dále jen "SM") pro dodanou ZT. Bližší informace jsou uvedeny u jednotlivých ...
Mikroskopy
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nového vybavení zdravotnické technologie a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Rozplňovací stanice radiofarmak včetně PC do čistého prostoru (SPECT)
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka rozplňovací stanice radiofarmak včetně PC do čistého prostoru (SPECT) pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Vypůjčení 2 ks barvicích automatů včetně odběru spotřebního materiálu po dobu 8 let
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka 2 ks barvicích automatů pro imunohistochemii shodných vlastností včetně dodávek spotřebního matriálu nezbytného pro jejich provoz. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 Zadávací dokumentace.
React EU Modernizace Nemocnice Strakonice a s Hmotnostní spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je výběr účastníka zadávacího řízení k uzavření kupní smlouvy na dodávku 1 ks hmotnostního spektrometru v rozsahu dle technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 2 této zadávací dokumentace, která bude tvořit následně přílohu č. 1 kupní smlouvy.
Nízkotlaký kapalinový chromatograf s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nízkotlakého kapalinového chromatografu s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Systém pro zajištění kontrolovaných klimatických podmínek
Předmětem této veřejné zakázky je návrh a realizace systému pro zajištění kontrolovaných klimatických podmínek. Předpokládaným časovým nárokem bude minimálně 8 h pro nejvyšší nároky na kvalitu (21 °C a 50% vlhkosti pro laboratoř, 15 °C až 40 °C a 35% vlhkosti v komoře zařízení, s naprostou čistotou a bezprašností) a nonstop provoz pro standartní ...
UPLC-MS s PDA detektorem a příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání UPLC-MS s PDA detektoru a příslušenství v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Přístroje pro automatickou izolaci a purifikaci nukleových kyselin a proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodání dvou přístrojů pro automatickou izolaci a purifikaci nukleových kyselin a proteinů v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Analyzátor pro zpracování metody nepřímé imunofluorescence II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu analyzátoru pro zpracování metody nepřímé imunofluorescence pro Ústav imunologie Fakultní nemocnice Olomouc, dále zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu Fakultní nemocnice Olomouc.