BANGLADÉŠ; Konfekční pletené oblečení
Vyrábíme a vyvážíme různé druhy konfekčního pleteného oblečení ze 100% bavlny pro muže, ženy i děti. Máme vážný zájem o navázání kontaktů s dobrými odběrateli a budeme schopni nabídnout nejlepší ceny buď v FOB nebo C&F v US $.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
BANGLADÉŠ; Trička, dětské oblečení
Naše firma OUR KNIT je dodavatelem všech druhů triček v Bangladéši. Specializujeme se na běžná trička, polokošile a dětské oblečení. Zájemcům můžeme zhotovit trička s jejich vlastním designem. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme dodavatele dětských tepláků
Hledám dodavatele dětských tepláků od vel. 80 do vel. 128. Max. cena vč. dph 69,- kč.
ČÍNA; Pletené textílie a oděvy
Jsme firma zahrnující výzkum, vývoj, výrobu a obchod. Specializujeme se na výrobky ze špičkových pletenin a oděvy. 1.Textilie pletené na okrouhlém pletacím stroji: > Konstrukce: opředené jednoduše a dvojitě pletené tkaniny, jako žerzej, piké, fleece, polar fleece atd. Hlavními produkty jsou všechny druhy funkčních tkanin a elastické tkaniny, ...
INDIE; Oděvy, vyšívané látky, tašky
Jsme renomovaný zakázkový výrobce, vývozce a obchodník s pletenými oděvy, tričky, polokošilemi, výšívanými látkami a nákupními taškami (netkané a HDPE) a dámskými kabelkami. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci.
BENIN; Topy, trička
Patříme k předním dovozcům triček, dámských topů v naší zemi již mnoho let a získali jsme dobrou pověst. Rádi bychom navázali dlouhodobý obchodní vztah. Zašlete nám k posouzení ceník výrobků CIF přístav Cotonou.
PÁKISTÁN; Bavlněné oblečení, kožené výrobky
Jsme výrobci, exportéři všech druhů bavlněného oblečení, kožených výrobků atd. Nabízíme nejlepší ceny. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme vývozce oděvů z Tirupur v Indii. Máme zájem o spolupráci s partnery v oboru oděvů nebo dovozci oděvů.
PÁKISTÁN; Kosmetika, koženka, obuv, dětské oblečení
Jsme obchodní a dodavatelská firma. Poptáváme: 1 - bělicí krém na pleť ve velkém 2 - bylinný šampon na vlasy ve velkém, k zastavení vypadávání vlasů a pro získání silných a zdravých vlasů 3 - kyselina stearová používaná při výrobě makeupů 4 - koženka na boty a přezky na boty 5 - dámské, pánské a dětské boty, sandály a pantofle vyrobené z ...
INDIE; Konfekční oděvy
Hledáme přímé dovozce konfekčních oděvů. Naše exportní firma se jmenuje A & A EXPORTS, sídlí v New Delhi (INDIE). Vyvážíme oděvy do celého světa, např. USA, Německa, Španělska, Itálie, Francie, Dánska, Mexika, Portugalska, Velké Británie atd. Také vyvážíme svetry do Francie, Kanady a USA. Máme zájem o spolupráci s dovozci košil, dámských oděvů, ...
BANGLADÉŠ; Oděvy, bytový textil, krevety
Jsme exportérem oděvů (všech / libovolného druhu), bytového textilu, krevet atd z Bangladéše, dodržujeme všechny mezinárodní normy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme přední exportéři oblečení z Bangladéše. Garantujeme nejlepší dodávky za nejnižší ceny. Hledáme obchodní partnery.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme vývozce exkluzivních oděvů v Bangladéši zabývající se výhradně konfekcí. Obchodujeme se všemi druhy oděvů: trička (potištěná i hladká), polokošile, trička bez rukávů, pyžama, spodní prádlo, svetry, džínové košile a kalhoty, pánské i dámské cargo kalhoty, dětské soupravy, pánské košile, pletené kabátky, dívčí šaty, dlouhé a třičtvrteční ...
ČÍNA; Pletené a tkané zboží
Naše továrna byla založena v roce 2003. Vyrábíme pletené a tkané zboží, poskytneme vám nejlepší služby, rozumné ceny a rychlé dodávky zboží. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Zájemcům zašleme cenovou nabídku po obdržení jejich podrobných požadavků.
INDIE; Oděvy
Chtěli bychom spolupracovat s dodavateli oděvů, kteří mají zájem vyrábět své kvalitní oděvy v Indii. Zaručujeme kvalitu a dodání. V našich produktech bezchybně dodržujeme dohodu REACH. Očekáváme vaše požadavky / vzorky. www.ebfashions.com
GHANA; 2 milióny bílých triček
Hledáme firmu/exportéra pro dodání 2 milionů kusů bílých triček ghanské vládě pro ghanské vězně, sirotčince. Trička mají následující specifikace: 1.kulatý výstřih trička, krátký rukáv 2.100% bavlna 3.normální velikost (evropské velikosti: S, M, L, XL) 4.barva pouze bílá 5.balení: 1 doz/1 plastový pytel Termíny platby: 100% bankou TT předem ...
BANGLADÉŠ; Trička
Jsem velký výrobce triček se sídlem v Dhace v Bangladéši. Hledám spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Oděvní konfekce
Hledám dovozce, velkoobchodníka i maloobchodníka s oděvní konfekcí (trička, svetry atd.). Moje firma Venture Abley je obchodní dům. Mohu zaslat vzorky. Poskytnu provizi osobě, která mi zajistí objednávku velkosériové produkce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme předním vývozcem, nákupním domem a zástupcem odběratelů oděvů v Bangladéši a zabýváme se tímto obchodem již od roku 2001. Dodáváme kvalitní výrobky mnoha mezinárodně uznávaným odběratelům / importerům a obchodním řetězcům (v rámci trhů EU, Kanady a USA). Nabízíme všechny druhy svetrů, propínacích i přes hlavu (s různým složením vláken) a ...
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
NĚMECKO; Potřeby pro psy
Zakrátko otevřu obchod s kvalitními doplňky pro chov a životní styl psů. Na tomto základě hledám výrobce/dodavatele velmi kvalitního zboží pro psy např. misky na krmení, oblečky pro psy, obojky, pelíšky, ale také povlaky na polštářky, tašky, trička, stolní lampy (vždy ve spojitosti s psími motivy). Existuje v Česku vhodný obchodní partner?
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice, obuv
Poptáváme obchodní partnery, kteří by nakupovali oděvy, rukavice, obuv.
BANGLADÉŠ; Juta, margosový olej, oděvy
Jsme bangladéšská obchodní společnost a rádi bychom vyváželi jutové zboží, margosový olej, konfekční oděvy atd. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Dámské a dětské oblečení
Jsme indičtí výrobci a exportéři módního oblečení pro ženy a děti. Hledáme importéry.