BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobce a vývozce konfekčních oděvů v Dháce v Bangladéši. Vzhledem k tomu, že již dlouho vyvážíme do USA, Kanady, EU, získali jsme dobrou pověst. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Naše hlavní produkty: Tkané: kalhoty, košile, bundy, teplákové soupravy, koupací šortky, soupravy na spaní atd. Pletené: trička, polokošile, ...
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice, sport. zboží
Hledáme odběratele, importéry oděvů, rukavic, sportovního zboží a dalších souvisejících položek.
PÁKISTÁN; Textil
Jsme dodavatelé textilu a poptáváme seznam importérů.
BENIN; Oděvy, šperky, lékařské zařízení
Poptáváme výrobce a exportéry následujícího zboží: oděvy, šperky, lékařské zařízení, náramkové hodinky.
BANGLADÉŠ; Džínové kalhoty
Hledám odběratele dlouhých džínových kalhot.
ČÍNA; Oděvy a doplňky
Dodáváme nejžhavější módní zboží Ed Hardy vysoké kvality za nízkou cenou. www.godnike.com Naše produkty: Ed Hardy kabelky, Ed Hardy mikiny s kapucí, Ed Hardy trička, Ed Hardy bikini, Ed Hardy peněženky, Ed Hardy džíny, Ed Hardy sluneční brýle, Ed Hardy opasky, Ed Hardy šály, Ed Hardy čepice atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dětské zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele na dětské zboží, textil i doplňky k prodeji na svém e-shopu. Zajímají mě značky Hello Kitty, Hannah Montana,High School Musical, aj... Prosím cenové nabídky.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři konfekčního oblečení jako trička, polokošile, tílka, topy, svetry, kalhoty pro děti, ženy, muže, za konkurenceschopné ceny, kvalitní. Více na www.doutexgroupbd.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám dodavatele dětského oblečení
Poptávám dodavatele dětského oblečení, body, dupačky, čepice, bundy, kalhoty, tepláky, zástěrky, pyžama, trička, mikiny.
ETIOPIE; Nápoje, textil
Jsme obchodní firma a hledáme vhodné výrobce nápojů nebo v textilním průmyslu, pro které můžeme pracovat jako exkluzivní obchodní zástupci v Etiopii.
MALTA; Dámské a dětské oblečení
Hledám obchodní spolupráci s distributory dámského a dětského oblečení na všechna roční období.
BENIN; Potraviny, oblečení
Hledáme dodavatele potravin, oblečení atd.
PÁKISTÁN; Textílie
Kamran Textiles je výrobce a exportér kvalitních textilií. Obchodujeme se všemi druhy textilního zboží ze 100% bavlny a směsí v režných, bělených, barvených a potištěných tkaninách a hotových výrobcích - lůžkoviny, potahy na přikrývky, prošívané přikrývky a polštáře, prostěradla atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme plně vybaveni ...
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobce a vývozce oděvů z Bangladéše. Naše ceny jsou nejlepší, již vyvážíme do USA a EU. Nabízíme polokošile, trička, tkané košile, kalhoty nebo džíny a máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme bangladéšská firma, která exportuje do celého světa oděvy - trička, polokošile, dámské oblečení, spodní prádlo, dětské oděvy, džíny, bundy atd. za velmi příznivé ceny. Hledáme odběratele.
INDIE; Oděvy, doplňky, dekorace
Vyvážíme konfekční oděvy, módní doplňky, dekorační materiál atd. do Evropy a Ameriky již více než 10 let. Můžeme zaručit nejlepší ceny a kvalitu. Můžeme rozvinout vaše vzorové styly a také nabízíme své oděvní série tak, aby vyhovovaly požadavkům trhu EU. Na vyžádání můžeme zaslat obrázky vzorků stylů nebo naší práce. Můžete také poslat obrázky, ...
PÁKISTÁN; Rýže, oblečení
Jsme nový vývozce všech druhů rýže a dalších produktů z Pákistánu. Máme zájem o navázání spolupráce s odběrateli. Můžeme vám nabídnout rýži různých vlastností z Pákistánu, např. IRRI 6, IRRI 9, D-98 Basmati, Super Basmati a superzrnnou Basmati i kombinace těchto vlastností. Můžeme poskytnout smíšené použité oblečení z USA a pokud budete ...
EGYPT; Denimové kalhoty
Firma Skytex Egypt Ltd. nabízí denimové kalhoty pro muže, ženy a děti ve velmi vysoké kvalitě a za nízké ceny.
PÁKISTÁN; Uniformy, sportovní dresy
Crown Mark je výrobce a exportér všech druhů uniforem, sportovních dresů, vojenských uniforem, školních a univerzitních uniforem. Nabízíme uniformy šité z různých látek, doplněné o úpravy - sublimace, sítotisk, výšivku. Máme vlastní vzorky výrobků, rozvněž můžeme vyrábět i na zakázku. Více na www.crownmarkind.com Hledáme nové zákazníky.
NIGÉRIE; Oděvy
Jsme importéři oděvů, hledáme spolehlivé dodavatele.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Naše firma RN TEX je vývozcem oděvů. Obchodujeme se všemi druhy oděvů, zejména pletených a svetrů pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Pleteninové zboží: trička, polokošile, tílka, vesty, šortky, fleece bundy, kalhoty, jógové kalhoty, noční prádlo, spodní prádlo. Svetry: propínací, přes hlavu, pletené kabátky, bundy, vesty. Nabízíme ...
PÁKISTÁN; Oblečení, bižuterie, galanterie, keramika
Firma Gul International obchoduje s následujícím zbožím: -dámské módní kabelky do ruky i přes rameno - kožené, syntetické -trička (polokošile, kulatý výstřih) -rukodělné řemeslné výrobky (ze dřeva, kovu, mramoru) -umělá bižuterie (řetízky, naušnice, prsteny, náramky, řetízky na nohu) -dámské šátky, oděvy a módní doplňky -kožené opasky, ...
PÁKISTÁN; Oděvy, prostěradla
PINE TEX. INTERNATIONAL je pákistánský výrobce a vývozce triček, průmyslových oděvů, sportovního oblečení, oblečení pro volný čas a prostěradel. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Zhotovujeme a exportujeme krátké i dlouhé kalhoty, kargo kalhoty, sukně, saka, jogingové soupravy, trička, polokošile, topy, spodní prádlo, plavky, sportovní oblečení, noční úbory, veškeré oděvy pro muže, ženy, děti. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BENIN; Oděvy, potraviny, bytové doplňky
Hledáme dodavatele následujícího zboží: textilní a kožené zboží, použité oděvy a obuv, dětská výživa, konzervované potraviny, rajčata v plechovkách, zboží do domácnosti, kuchyňské náčiní, čerstvá jablka atd.