PÁKISTÁN; Bytové textílie, oděvy, látky
Hledáme importéry následujících výrobků: bytové textilie, značkové i neznačkové oděvy, látky, denim, prostěradla, přehozy přes postele, přikrývky, ložní prádlo, povlaky na polštáře, ručníky, pracovní rukavice, kuchyňské oděvy atd.
TOGO; Oblečení, prostěradla, ručníky
Jsme importéři všech druhů oblečení, prostěradel, ručníků a přikrývek. Hledáme seriozní dodavatele pro dlohodobé obchodní vztahy.
BANGLADÉŠ; Svetry, pletené zboží
Jsme výrobce svetrů (přes hlavu i propínacích) a pleteného zboží (trička, polokošile). Hledáme obchodní partnery jako zástupce nebo dovozce nebo odběratele. Jsme schopni poskytnout vzorky, kvalitní výrobky za konkureční cenu a včasné dodávky. Komunikace v angličtině.
INDIE; Oděvy, žerzej, látky
Jsme indický výrobce konfekčních oděvů. Vyrábíme a máme zdroje pro dodávky kvalitních dámských, pánských a dětských oděvů, žerzej a tkané látky. Hledáme obchodní partnery, kterým bychom mohli dodávat zboží za konkureční ceny.
PÁKISTÁN; Kůže a textil
Exportujeme kůži a textil, máme zájem o obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme výrobci a obchodníci s oblečením v Bangladéši. Exportujeme všechny druhy oděvů do USA a Evropy za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Oděvy
Poptávám odběratele, distributory oblečení.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobci, exportéři, dodavatelé oblečení v Bangladéši. Vyrábíme trička, polokošile, tílka, topy, prádlo, kalhoty, denimové kalhoty, džíny, šortky, teplákové soupravy na jogging, sportovní oblečení, spodní prádlo, plavky, svetry, vesty, pulovry atd. pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Hledáme obchodní spolupráci s importéry. Více na ...
Poptávám dodavatele kojeneckého textilu
Kojenecký textil, český výrobce,dupačky,body,kabátky,čepičky apod.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme obchodníci s různými druhy oblečení (pletené, tkané) z Bangladéše. Pracujeme pro společnosti jako C&A, H&M, Zara, l-fashion group, wal-mart a mnoho dalších. Hledáme importéry, kteří by importovali z Bangladéše.
SAE; Textilní zboží
Jsme výrobci a dodavatelé veškerého textilního zboží. Hledáme obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Trička, polokošile, mikiny
Hledáme odběratele následujícího dámského, pánského a dětského sortimentu: 1 - trička 2 - polokošile 3 - mikiny. Všechny druhy kvality jako - 100% bavlna, 95% bavlna & 5% Lycra, TC. Libovolný potisk / výšivka. Získáte duty free produkt dobré kvality.
USA; Oblečení
Jsme výrobce a vývozce všech druhů oblečení podle požadavků zákazníků. Kancelář společnosti v USA a výrobní jednotka se sídlem v Indii. V současné době vyrábíme džíny / Capri kalhoty / šortky / sukně / Cargo kalhoty vyšší úrovně, kolem 100 tisíc ks měsíčně a trička / polokošile / mikiny s kapucí / přiléhavé topy / trička, kolem 150 tisíc ks ...
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme výrobci, exportéři, dodavatelé oděvů v Bangladéši. Zhotovujeme trička, polokošile, tílka, topy, dámské luxusní prádlo, trenýrky, džíny, denimové kalhoty, kraťasy, kalhoty, teplákové soupravy na jogging, sportovní oblečení, spodní prádlo, plavky, vesty, svetry, pulovry atd. pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Jsme pyšní, že poskytujeme ...
PÁKISTÁN; Bavlněné a kožené výrobky
Poptáváme odběratele bavlněných a kožených výrobků.
NEPÁL; Oděvy, tibetské rukodělné výrobky, koberce
Obchodujeme s následujícím zbožím: trička, oděvy, papírenské zboží, dřevěné rukodělné výrobky, šátky, šály, tibetské rukodělné výrobky, hliněné výrobky, stuhy a síťované tkaniny, nepálské koberce, starožitnosti, tibetské starodávné i nové dekorační předměty. Dále stříbrné šperky, předměty budhistického a hinduistického umění, jutové výrobky, ...
PÁKISTÁN; IT, poradenství, textil, stroje
Jsme skupina kvalifikovaných odborníků a podnikatelů, podnikáme a obchodujeme v: 1. Informační technologie (řešení podnikového software, podnikové sociální sítě, vývojáři aplikací) 2. Poradci pro školení managementu 3. Průmysloví zlepšovatelé 4. Poskytovatelé textilních surovin 5. Kupci / dovozci použitých strojů 6. Výrobci jihoasijských ...
PÁKISTÁN; Oblečení
Poptáváme odběratele a velkoobchodníky s oblečením.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme výrobci a vývozci všech druhů triček, polokošil, topů, pyžam pro muže, ženy, děti, kraťasů a triček pro chlapce, nočních úborů, obleků, kalthot, sportovních bund, látek. Máme velmi dobrou pověst na světovém módním trhu. Hledáme obchodní partnery.
PÁKISTÁN; Textil
Jsme textilní firma, hledáme spolupráci s odběrateli. Kontaktujte nás pro další informace.
Poptáváme dodavatele italské obuvi
Vlastníme maloobchod se značkovými kabelkami a botami v centru Prahy. Chceme rozšírit sortiment o novou italskou značku.
Poptávám dodavatele dětského textilu
Poptávám dodavatele dětského textilu pro svůj nový obchod s dětskou konfekcí. Děkuji za nabídky.
BANGLADÉŠ; Oděvy, krevety, garnáti
Jsme vývozce oděvů a doplňků, také obchodujeme s krevetami, garnáty atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Tkané a pletené oděvy
Jsme výrobce tkaných a pletených oděvů a hledáme odběratele.
BANGLADÉŠ; Svetry
Hledám obchodní spolupráci s firmami, které by importovaly svetry z Bangladéše.