THAJSKO; Dětské oblečení
Jsme přední výrobci a exportéři dětského oblečení v Thajsku. Hledáme importéry v České republice.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Dodáváme pletené a tkané oděvy (včetně propagačních a reklamních) a a zajišťujeme všechny druhy logistických služeb a služeb kontroly zboží s kompletním nákupním servisem pro konfekční oblečení z Bangladéše do Evropy. Obchodujeme s tričky, topy, polokošilemi, mikinami, bundami, košilemi, kalhotami, šortkami, pyžamy, spodním prádlem, nočním ...
Poptávám velkosklady s textilem
Dobrý den hledám velkosklady s kojeneckým zbožím a velkosklady s textilním zbožím oblečení pro dospělé,velkosklady s textilní metráží látek,prosím.Je mi jedno jaký bude okres nebo kraj, může být celá ČR.Děkuji.
USA; Bytový textil, oblečení
Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli bytového textilu a oblečení.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Máme obchodní organizaci "ORB Trade International (Pvt.) Limited". Nyní hledáme odběratele oděvů (pletené oblečení, svetry apod.). Nabízíme také těmto odběratelům nebo dovozcům pomoc, pokud mají v úmyslu otevřít kontaktní kancelář v Bangladéši.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme 100% exportně zaměřený výrobce a vývozce oděvů z Bangladéše s vysokou kvalitou a velmi konkurenční cenou. Hledáme české odběratele oděvů.
Poptávám dovoz outletového textilu
Hledám přímého dovozce značkového outlet oblečení z Anglie, USA a jiných zemí. Zezačátku odběry řádově v tisících Kč měsíčně.
INDIE, Svetry
Jsme indičtí výrobci, exportéři, dodavatelé svetrů, pulovrů a vest do celého světa. Nabízíme výrobky a služby nejlepší kvality. Výrábíme zboží pro muže, ženy, děti. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Poptáváme české importéry a distributory oděvů.
SINGAPUR; Dětské plenky
Potřebujeme pravidelné dodávky dětských plenek v nejrůznějších velikostech.
ČÍNA; Textil, elektronika
Chtěli bychom exportovat textil a elektronické výrobky do vaší země. Poptáváme solidní distributory a importéry.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Firma ThreeSixty Company Ltd., sídlící v Dháce v Bangladéši, je přední obchodní společností s odbornými znalostmi. Je 100% exportně zaměřeným výrobcem a nákupním agentem konfekčních oděvů. Dodává pánské, dámské i dětské zboží. Specializuje se na pletené výrobky (trička, polokošile, mikiny a topy, fleece), tkané výrobky (polar fleece, dlouhé ...
BANGLADÉŠ; Oblečení
Chci exportovat oblečení do České republiky, žádám seznam odběratelů.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme předním dodavatelem oděvů v Bangladéši. Máme zájem o spolupráci s odběrateli chlapeckých, dívčích, dámských a pánských kalhot, košil, bund, spodního prádla, plavek, sportovního oblečení, kojeneckého oblečení.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Naše firma 7MARK je mezinárodní výrobce a vývozce kvalitního oblečení v Dháce v Bangladéši. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli levného, ale kvalitního oblečení a materiálu jako jsou svetry, mikiny, pánské košile, dámské halenky, kalhoty, trička, polokošile, bundy z polar fleece, všechny druhy džín a riflových bund, běžecké ...
PÁKISTÁN; Látky, povlečení, bavlněné pytle
Pakistánská firma Fazal Exports vyrábí a exportuje textilní látky, povlečení na přikrývky, bavlněné pytle. Hledá obchodní spolupráci.
TOGO; Oblečení, textílie, kůže, hračky
Dovážíme obuv, oblečení, tašky, textilie, kůže a hračky. Hledáme vhodného dodavatele jmenovaného sortimentu.
BANGLADÉŠ; Trička, polokošile
Hledáme importéry triček, polokošil pro muže, ženy, chlapce, dívky.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobci a exportéři všech typů sportovního oblečení jako kalhoty, sportovní trička (z různého materiálu), polokošile, firemní trička pro muže, ženy, děti. Nejčastěji jsou zhotoveny ze100% bavlny, TC 65x35 polyesteru, TC jednoduchého trikotu atd. Můžeme vyrobit zboží podle požadavků zákazníka. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Kilty, kožené brašny, dudy
Jsme výrobci skotských horalských oděvů jako jsou kilty, sportovní kilty, dámské kilty, dětské kilty, kožené brašny (součást skotského kroje), dudy, bubny, blikače atd. Hledáme dovozce tohoto zboží.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Naše firma Kingtex Wear je výrobcem a vývozcem oděvů. Vyvážíme hlavně do Evropy, zvláště do Francie, Itálie, Belgie, a USA. Náš sortiment zahrnuje trička, polokošile, svetry / pulovry, mikiny a džíny. Máme zájem o navázání spolupráce s dovozci, kteří mají zájem o nákup těchto produktů.
BANGLADÉŠ; Kožené výrobky, oděvy, keramika
Poptávám odběratele oblečení/textilu, kožených výrobků a keramických výrobků. Více na www.ahfashionbd.com
BANGLADÉŠ; Konfekční oblečení
Jsme exportéři exkluzivního konfečního oblečení. Specializujeme se na všechny typy oděvů: trička (potištěná i jednoduchá), polokošile, topy, pyžama, spodní prádlo, svetry, denimové džíny a košile, dámské a pánské kargo kalhoty, dětské soupravy, pletené bundy, tříčtvrteční kalhoty atd. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Textilní výrobky
Jsme firma z Pákistánu a hledáme dovozce textilních výrobků ve východní Evropě.
BANGLADÉŠ; Pletené a konfekční oděvy
Naše firma se zabývá exportem všech typů konfečních oděvů (pletených, tkaných oděvů). Jsme rovněž výrobci pleteného oblečení. Zaručujeme nejlepší kvalitu zboží. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.