TOGO; Oblečení pro kojence
Poptáváme oblečení pro kojence.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme jedním z předních výrobců konfekčních oděvů v Bangladéši. Vyrábíme pletené i tkané oděvy pro muže, ženy, chlapce a děti. Hledáme odběratele / dovozce.
Poptáváme dodavatele dětských plen
Obchodní firma hledá, dodavatele, výrobce dětských jednorázových plen, značky MAMIA a dalších. Za dobré ceny .
NIGÉRIE; Bílá trička
Hledáme spolehlivého dodavatele bílých triček ze 100% bavlny, s kulatým výstřihem, krátkým rukávem, bez potisku. Normální evropské velikosti, množství 1,5 milionu kusů.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky, počítače, oblečení
Jsem obchodník a chci obchodovat s českými firmami, zvláště v oblasti rukodělných výrobků, počítačů, oblečení a sportovních potřeb.
Poptávám ušití zimní bundy
Poptávám ušití zimní bundy. Možno celá ČR.
ČÍNA; Textil, léky, stroje
Jsme dovozní a vývozní obchodní společnost v Číně a v současnosti dovážíme textil, léky, stroje. Hledáme dodavatele dobrých produktů.
NIZOZEMÍ; Oděvy, bytové dekorace, tašky
Jsme dovozce, vývozce, velkoobchodník s textilem, oděvy, ručně vyráběnými bytovými dekoracemi, nákupními taškami z přírodní juty. Vytváříme módu / styl, vyrábíme, dovážíme, vyvážíme trička, polokošile, topy, spodní prádlo, fleece, bundy s kapucí, svetry / pulovry, propínací svetry, džíny, tkané kalhoty, šortky a pracovní oblečení atd. a dodáme až ...
Hledáme dodavatele zboží pro MO
Hledám trvalejšího dodavatele zajimavého i cenově dostupného zboží. Textil, oděvy, obuv, doplňky, kosmetika, parfémy, drogerie. A jiné zajímavé zboží pro kamennou prodejnu v Brně s 8000 stálými zákazníky a pro e-shop. Nevylučuji vyhradní zastoupení nebo komisní prodej. Dohoda možná na čemkoliv.
SRÍ LANKA; Batikované výrobky
Zabývám se batikováním, hledám odběratele svých výrobků.
TOGO; Potraviny, obuv, oděvy
Hledáme výrobce, exportéry konzervovaných potravin, pšeničné mouky, obuvi, oděvů atd.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobci oděvů v Bangladéši. Vyrábíme značkové oblečení a můžeme vyrábět i velmi malá množství. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Oděvy, potraviny, nástroje
Pakistánská firma MUSABRO International Pakistan(MIP) obchoduje s koženým zbožím, chirurgickými nástroji, módními oděvy, potravinovými produkty. Hledá obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Oblečení
Pakistánská firma SAAF Impex vyrábí a exportuje kožené oděvy, nyní vyrábí i pletené a tkané oděvy jako tílka, mikiny s kapucí na zip i bez, trička, polokošile, teplákové soupravy, kalhoty, trenýrky, joggingové soupravy, teplé spodní prádlo, fotbalové dresy, úbory na box, cyklistiku, baseball a veškeré druhy textilních módních bund. Firma hledá ...
BANGLADÉŠ; Pleteniny
Jsem výrobce a exportér oděvů. Hledám odběratele (dovozce) pletenin.
RUMUNSKO; Módní doplňky, dětská móda
Poptávám výrobce módních doplňků a dětské módy.
TOGO; Hodinky, oblečení, kosmetika
Hledáme výrobce a exportéry pánských / dámských hodinek, pánských košil a kalhot, dámských módních šatů a spodního prádla, triček, kosmetiky, kabelek apod.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme jedním z předních vývozců a dodavatelů oděvů v Bangladéši. Vyrábíme trička, polokošile, mikiny, topy, spodní prádlo, košile, kalhoty, džínové kalhoty, šortky, jogingové soupravy, sportovní oblečení, plavky, svetry, atd. pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti. Poskytujeme služby zákazníkům světové třídy. Jsme schopni nabídnout nejlepší cenu, ...
BANGLADÉŠ; Módní oděvy
Multi Style Costume Ltd. je výrobce značkové módy v Bangladéši. Vyrábí všechny typy módních oděvů pro muže, ženy, děti, pro všechna roční období. Firma má svoje klienty v USA, Německu, Francii, Švédsku a Finsku. Firma vyrábí zboží i na zakázku. Hledá obchodní spolupráci s novými odběrateli, distributory, velkoobchodníky.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Free Zone Bangladesh je mladá, rychle se rozvíjející organizace. Vyrábí pletené a tkané oděvy vysoké kvality za konkurenceschopné ceny. Mezi naše výrobky patří trička, polokošile, vesty, topy, džíny, kraťasy, bundy, svetry, kardigany, pulovry, dámské šaty, halenky, sukně, kalhoty, dětské soupravy, olečení pro volné chvíle, plážové kalhoty, ...
JAR; Výroba oděvů
Poptávám kontaktní údaje závodu na výrobu oděvů.
ČÍNA; Svetry, blůzy, vesty
Jsme čínští výrobci svetrů, blůz, vest s 30letými zkušenostmi. Můžeme dodat kašmírové, bavlněné, hedvábné, vlněné svetry apod. podle požadavků zákazníka. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli v Evropě.
BANGLADÉŠ; Oděvní doplňky, krevety
Jsme přední exportéři oděvních doplňků, krevet z Bangladéše. Hledáme evropské importéry.
ČÍNA; Domácí a sportovní potřeby, elektronika
Naše továrna může dodávat domácí potřeby, sportovní zboží, sexy prádlo, elektroniku, kojenecké zboží atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce, budeme dodávat dobrou kvalitu a nejlepší služby.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Hledáme nové odběratele oděvů (pletené, tkané a svetry).