BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Vyvážíme konfekční oděvy již od roku 1998. V současné době máme několik pravidelných odběratelů v USA, Itálii, Francii, Německu. Jsme schopni dodávat libovolné zboží podle požadavků zákazníků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GAMBIE; Elektronika, oblečení, motocykl
Poptávám laptop, digitální kameru, mobilní telefon, USB disk, obuv, ošacení, MCSE knihy, motocykl, síťové náčiní.
MAURICIUS; Kosmetika, oděvy, hodinky
Firma Dulmartread Ltd. by ráda importovala a prodávala novou značku kosmetických výrobků, oděvů, obuvi, hodinek a doplňků. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s vhodnými dodavateli.
TOGO; Oděvy, elektronika
EM FUTURE GROUP& CO LTD je importér smíšeného zboží, hlavně oděvů a produktů počítačových systémů. Firma hledá obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Sportovní oděvy
Dodáváme oblečení, sportovní oděvy pro děti, ženy, muže. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Textil
Poptávám seznam importérů textilních látek a textilních výrobků.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele oděvního, kosmetického, obuvnického zboži. Pro prodejnu v Brně s klientelou. Pouze komisní prodej nebo splatnost. Možnost i obchodního zastoupení. Zprostředkuji i velkoobchodní prodej.
Hledáme výrobce oděvů
Hledám výrobce oděvů, kteří jsou ochotni spolupracovat zpočátku na bázi komisního prodeje. Pro velko- a maloobchod v Praze. T: 723293002 nebo l.celik@seznam.cz
BANGLADÉŠ; Pletené vlněné oděvy
Jsme výrobci a dodavatelé oděvů a hledáme obchodní spolupráci s firmami v sektoru pletených vlněných oděvů.
Hledáme importéra oděvů
Hledáme importéra oblečení pro výrobce v Bangladéši. Firma Liana fashion wear, všechny druhy oblečení od dětských triček po dámské šaty.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme moderní nákupní dům konfekčních oděvů "ORGANIC FASHION (BD) LTD" v Bangladéši. Dodáváme oděvy odběratelům po celém světě. Hledáme nové dovozce, kteří mají zájem o import konfekčních oděvů z Bangladéše. Naší specialitou je ekologická móda. Obchodujeme se všemi druhy oděvů, hlavně tkaných, pletených a svetrů pro muže a chlapce, ženy a dívky a ...
Poptávám dětskou obuv
Sháním dětské boty ALL STAR CONVERSE.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
WINMARK INTERNATIONAL se specializuje na kožené zboží a kožené oděvy, zboží a oblečení ze syntetické kůže. Kabelky z hovězí, buvolí, ovčí, kozí kůže, kožené řemínky, peněženky, brašny na nářadí, montážní brašny, brašny na koňská sedla, cyklistické brašny, klíčenky, rukavice, čepice, módní oblečení, symboly, vojenské uniformy a příslušenství, ...
KAMERUN; Nápoje, oblečení, kosmetika
Máme zájem nakupovat nápoje, oblečení a kosmetiku. Hledáme vhodné výrobce a dodavatele.
GHANA; Oblečení
Hledám české firmy, které obchodují s oblečením.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme sdružení výrobců / vývozců konfekčních oděvů v Bangladéši. Našimi hlavními produkty jsou trička, polokošile, mikiny, džíny, pletené zboží (svetry propínací a přes hlavu). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Pletené oblečení
Jsme bangladéští exportéři velmi kvalitního pleteného oblečení, za nízké ceny, vyvážíme do evropských zemí. Hledáme nové odběratele.
PÁKISTÁN; Tkané textilní zboží
Jsme koordinátory mezi exkluzivními vývozci / výrobci a dovozci z celého světa. Hledáme firmy, které dovážejí nebo chtějí dovážet tkané textilní kusové zboží z Pákistánu. Jsme schopni dodávat zboží podle požadavků zákazníků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
LOTYŠSKO; Obuv, oděvy
Poptáváme všechny druhy obuvi a oděvů.
INDIE; Kožené a látkové oděvy
Jsme vývozci kožených a látkových oděvů (mikiny s kapucí, kalhoty, trička, polokošile, tepláky). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Oblečení, elektromateriál
Jsme přední importéři všech typů dámského, pánského spodního prádla, dámských šatů, pánských triček a kalhot, textilních tkaných a pletených látek, elektromateriálu. Máme zájem o obchodní spolupráci s výrobci, exportéry výše uvedeného zboží.
INDIE; Pletené oděvy
Hledáme evropské odběratele pletených oděvů.
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
Mám zájem o spolupráci s dovozci, kteří chtějí nakupovat pletené oděvy všeho druhu, tj. polokošile, trička, mikiny, mikiny s kapucí, legíny, spodní prádlo, pracovní oděvy, sportovní oblečení, dětské oděvy .
BAHRAJN; Dětské oblečení
Poptáváme dětské značkové oblečení skladem.
SRÍ LANKA; Potraviny, květiny, oblečení
Firma Sameekee Marketing je obchodní a výrobní firma, exportuje čaj, kokosové ořechy a produkty z kokosových ořechů, kokosová vlákan, řezané květiny, oblečení, papírové výrobky. Hledáme obchodní spolupráci.