KEŇA; Obuv, deštníky, hodinky
Poptávám kvalitní obuv, deštníky, hodinky.
VELKÁ BRITÁNIE; Pleny
Poptáváme evropské výrobce plen, absorpčních kalhotek Molicare.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Zhotovujeme a exportujeme konfekční oděvy - svetry, pletené zboží všeho druhu, bytové textilie. Více na www.ehansfashionbd.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
AFRIKA; Trička, tašky, autoklávy, kondomy
Hledáme dodavatele triček, autokláv, tašek a kondomů.
AUSTRÁLIE; Potraviny, textil, oděvy
Jsme dovozce všeobecného zboží a potravin, jako jsou instantní nudle, rybí konzervy, těstoviny, sušenky, ovocné šťávy, energetické nápoje, rajčatový protlak, zubní pasty, konfekční oděvy / bytové vybavení, trička, košile nejrůznějších barev a vzorů, ručníky, prostěradla, dámské topy, sportovní oblečení, uniformy, pracovní oděvy, ochranná obuv, ...
KAMERUN; Oděvy
Jsme dovozce oděvů a módy a hledáme dodavatele a výrobce z Evropy. Potřebujeme plnou kontaktní adresu, telefonní kontakt a e-mailový kontakt, pokud je to možné i kontaktní osobu.
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
Mohu dodat zásoby pletených oděvů značkových i neznačkových. Mohu dodat pletené polokošile ze 100% bavlny v neomezeném množství. Rovněž mohu dodat zásoby triček, mikin s kapucí, mikin, kalhot, dámských halenek v neomezeném množství za nejnižší ceny. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Trička, ručníky, lékařské vybavení
Ghanská společnost v součinnosti s vládou vypsala tender na dodávku následujících výrobků: -trička, ručníky, deštníky -lékařská, chirurgická zařízení, farmaceutické a nemocniční vybavení -kondomy -zádové postřikovače
JAR; Dětské oblečení a doplňky
Mám zájem dovážet dětské oblečení a doplňky, včetně povlečení a výrobků do ložnice z ČR.
TOGO; Trička, zdravotnické potřeby, počítače
Poptáváme výrobce a exportéry triček, osušek, zubních protéz, podpěrných polštářů, rukavic na jedno použití, technického vybavení počítačů.
SRÍ LANKA; Oděvy
Máme oděvní závod a v současné době zaměstnáváme více než 300 pracovníků, zároveň používáme k výrobě nejnovější a kvalitní šicí stroje. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ETIOPIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledám obchodní spolupráci s dodavateli potravin, oblečení, kosmetiky atd. Rád bych vyvážel různé druhy vín.
BENIN; Oděvy, potraviny
Hledáme dodavatele oděvů, potravin atd. Jsme obchodní firma.
INDIE; Pletené oděvy
Indická firma Angel Sourcing Services vyváží pletené oděvy do celého světa. Jsme spojeni s jednou z nejlepších značek - Disney. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
ŠVÉDSKO; Trička
Hledám dodavatele, který je schopen dodávat trička podle přesné specifikace.
Poptávám VO použitých kočárků,autosedaček
Poptávám velkoobchod nebo dovozce použitých kočárků, ohrádek, postýlek, autosedaček.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Jsme výrobci a exportéři velmi kvalitních pletených a tkaných oděvů pro muže, ženy, děti (trička, polokošile, vesty, topy, šortky, saka, kalhoty, halenky, sukně, kardigany, pulovry atd.). Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky, maloobchodníky, distributory.
PÁKISTÁN; Oblečení pro sport a volný čas
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Nabízíme oblečení pro sport a volný čas zahrnující řadu položek jako trička ze 100% česané bavlny, polokošile 65:35% polyester s bavlnou, teplákové soupravy z místních i dovážených látek, fotbalové dresy a další sportovní stejnokroje, rovněž ochranné vybavení pro silniční a terénní ...
MALAJSIE; Kojicí vybavení
Poptávám kojicí vybavení za dostupné ceny, ve velkém množství, značky Medela & Ameda.
TOGO; Oblečení, jídlo, nápoje
Poptáváme oblečení, jídlo a nápoje.
TOGO; Oděvy, obuv
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci, dodavateli oděvů a obuvi do Západní Afriky.
BANGLADÉŠ; Tkané a pletené oděvy
Jsem exportér tkaných a pletených oděvů. Hledám české distributory, importéry.
UGANDA; Dětské pleny
Chtěl bych nakoupit dětské pleny - Baby Pampers ve velkém. Prosím o zaslání obchodních podmínek.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Hledáme obchodní spolupráci s importéry konfekčního oblečení pro muže, ženy, děti (trička, polokošile, sukně, saka, mikiny, svetry, denimové oděvy a další).