TOGO; Použité oděvy, obuv, nábytek
Naše firma Jerry intl ltd je dovozcem bílých triček, použitého oblečení, použité obuvi, nábytku, atd. Máme zájem o obchodní spolupráci.
TOGO; Oděvy, potraviny, mýdla
Jsme importéři smíšeného zboží v Lome Togo, požadujeme použité oděvy, boty, potraviny, textil, mýdla a saponáty, konfekční oděvy.
BANGLADÉŠ; Juta, ovoce, zelenina, oděvy
Vyvážíme z Bangladéše jutové zboží, čerstvé ovoce a zeleninu, hotové oděvy. Hledáme dovozce v ČR.
TOGO; Oblečení, obuv, tašky, hračky
Máme zájem nakupovat trička, polokošile, pánské košile, textil a oděvy, dětské zboží a hračky, tašky a obuv.
PÁKISTÁN; Tkané a pletené oblečení
Obchodujeme se skladovým tkaným, pleteným oblečením pro muže, ženy a dívky - džíny, šortky, trička, polokošile, halenky. Poskytujeme zboží kvalitní a levné z Pakistánu, Bangladéše, Indie a Číny. Hledáme obchodní partnery.
SINGAPUR; Dětské oblečení
Vlastníme továrnu v Jižní Indii na výrobu dětského oblečení. Hledáme odběratele dětských oděvů.
BANGLADÉŠ; Pletené textílie a oděvy
Jsme spolehlivý bangladéšský výrobce a vývozce pletených textilií a oděvů. Hledáme odběratele pro navázání dlouhodobého obchodního vztahu.
PÁKISTÁN; Použité oděvy a obuv
Poptáváme použité oděvy a použitou obuv pro pákistánský trh.
ITÁLIE; Oděvy, obuv, elektrické spotřebiče
Prodáváme značkové oděvy, obuv, doplňky, domácí a školní potřeby, dárky, elektrické spotřebiče a jiné. Více informací na webových stránkách www.bsl-stock.com. Hledáme obchodní partnery.
Poptávám dodavatele dětského textilu
Koupím větší množství dětských tepláků od vel. 92 do vel. 104. Maximální cena je 69,- Kč i s DPH.
TURECKO; Hotelové a nemocniční vybavení
Jsme přední výrobci cestovního, hotelového a nemocničního vybavení v Turecku. Rádi bychom navázali spolupráci s firmou, která by chtěla zastupovat naši společnost a značku Chochili, která je značkou pro hotelové a nemocniční vybavení. Specializujeme se na vývoz všech druhů výrobků denního použití, včetně hotelového vybavení, hotelových pantoflí ...
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
GHANA; Vládní tendr - rozvoj venkova
Vláda Ghany obdržela finanční prostředky od Mezinárodní asociace pro rozvoj (IDA) na náklady komunitních projektů pro rozvoj venkova (CBRDP). Vláda hodlá použít část z těchto prostředků na krytí vhodných plateb na základě smluv o dodávce následujících položek. 1. hnojivo (NPK, močovina, organické) 2. bavlněná trička 3. vany / sanitární ...
PÁKISTÁN; Obuv a oblečení
Poptáváme adresy importérů obuvi a oblečení.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme výrobci oblečení v Bangladéši. Zhotovujeme všechny druhy oděvů - trička, polokošile, mikiny, bundy s kapucí i bez, kraťasy, topy, boxerky atd. Hledáme obchodní agenty, importéry.
INDIE; Pletené oděvy
Vyrábíme různé pletené oděvy jako trička, topy, polokošile, noční úbory, teplákové soupravy, mikiny atd. Můžeme zhotovit různé styly, design podle požadovaných specifikací. Máme zájem o české odběratele našich výrobků.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Firma SNS Fashion z Bangladéše hledá importéry konfekčních oděvů zejména pro obchodní domy. Firma je členem Bangladéšské asociace výrobců a exportérů oděvů, Obchodní a průmyslové komory v Dhace (Dhaka), Bangladéšské asociace oděvních nákupních domů. Zabýváme se bytovými textiliemi, koženým zbožím, jutovými výrobky a rukodělnými výrobky. Více o ...
BANGLADÉŠ; Oblečení, bytové textílie
Hledám obchodního partnera v České republice, kterému bych dodával oblečení pletené, tkané, svetry, bytové textilie, kožené zboží apod. Obchoduji s partnery ve Španělsku, Portugalsku, USA, Kanadě a Austrálii.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Vyvážíme kompletní sortiment pánského, dámského a dětského oblečení - tkané, pletené a svetry. Specializujeme se na trička, polokošile, trička bez rukávů, bundy s kapucí, mikiny, svetry a pulovry, kalhoty, šortky, neformální i formální oblečení pro muže, ženy a děti. Máme zájem o obchodní spolupráci.
Hledám dodavatele módních oděvů
Hledám dodavatele dámských a pánských oděvů zn. Abercrombie anf Fitch, Roxy, Replay, American Eagl apod. Dětských oděvů zn.Next, H&M a jiné kvalitní módní oděvy. Momentálně výhradně letní kolekce, plavky, šaty, kraťasy, šortky, sukně, trika s kr.rukávem, tuniky, topy.Výhradně nové nepoužité zboží ,dle domluvy i second hand. Volejte prosím po ...
PÁKISTÁN; Teplákové soupravy
Poptáváme odběratele teplákových souprav.
NĚMECKO; Nemovitosti, oblečení, šperky
Hledám následující kontakty a firmy v Česku: 1. firmy nabízející nemovitosti a stavební firmy, které nemovitosti nabízí a zřizují 2. výrobce módních šperků (ne pravých šperků), kteří módní šperky prodávají 3. maloobchody s oblečením a módními šperky, které jsou zainteresovány na koupi módního oblečení a šperků
INDIE; Tužky, květiny
Jsme obchodní vývozce v Indii, dodáváme jednorázové injekční stříkačky a jehly, všechny druhy tužek, barevných tužek, atd., textil, květiny, lidské vlasy. Tyto produkty nabízíme za konkurenční ceny. Nabízíme dodávky dle vašich specifických požadavků. Máme zájem o obchodní spolupráci.
Poptávám outletové oblečení
Hledám dodavatele outletového oblečení.
INDIE; Konfekční oblečení
Mám zájem navázat obchodní spolupráci se středně velkou firmou v Česku/Německu, která importuje konfekční oblečení. V Indii máme veškeré zařízení pro výrobu oblečení až po export.