BENIN; Oděvy, doplňky, hodinky, šperky
Máme zájem spolupracovat s výrobci, velkoobchodníky a obchodními zástupci v oblasti oděvů, módních doplňků, kožené galanterie, hodinky, šperky, brýlové obruby. Rádi bychom propagovali výrobky na našem trhu a stali se distributory.
PÁKISTÁN; Spolupráce s textilními firmami
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami v textilním sektoru.
PÁKISTÁN; Oděvy, rukavice, utěrky
Hledám odběratele džínových oděvů, dámského a dětského oblečení, spodního prádla, rukavic, bavlněných předložek a utěrek.
INDIE; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři konfekčního oblečení v Indii. Hledáme importéry, odběratele, obchodní zástupce konfekčních oděvů v České republice.
INDIE; Dámské, pánské a dětské oblečení
Ratan International vyváží přebytky a skladové zásoby všech typů dámských oděvů, pánské oblečení, dětské oblečení atd. Navštivte naše webové stránky www.ratangarments.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme služby šicí dílny
Hledáme krejčovství, švadleny nebo firmy, které ušijí na zakázku oděvy z úpletů.
BENGÁLSKO; Příze, látky
Jsme obchodní firma s přízí, vlákny a tkaninami. Nabízíme 100% stalpové vlákno, bavlnu, polyster, bavlnu smíšenou s polyesterem, viskozu, akryl, pletené a tkané látky. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Trička, džíny
Máme zájem nakoupit trička, džíny apod. Prosíme o katalog produktů, včetně ceníku. Hledáme výrobce, exportéry.
PÁKISTÁN; Oděvy, textil
Máme zájem navázat obchodní spolupráci s českým dovozcem oděvů. Jsme schopni šít oděvy / textil (džíny, trička atd).
Poptávám stylové oděvy pro e-shop
Poptávám stylové oblečení + doplňky do e-shopu. Dámské, dětské + doplňky + stylové oblečky pro mazlíčky. Nabídky prosím mailem.
PÁKISTÁN; Oděvy
Jsme výrobce oděvů s veškerým výrobním zařízením pod jednou střechou. Obchodujeme s pletenými, sportovními, akčními a pracovními oděvy, propagačními předměty, dámským spodním prádlem, dětským oblečením od 1roku do 14 let, dámským oblečením, školními - univerzitními uniformami. Jsme držiteli certifikátů ISO9001, WRAP, C-TPAT, DISNEY. Navštivte ...
LOTYŠSKO; Mateřské oblečení
Hledáme maloobchodníky pro své výrobky - oblečení a prádlo mateřské a pro období kojení. Spolupracujeme s obchody v jiných zemích EU, ale dosud nemáme žádný kontakt s českými firmami. Náš e-shop s nabízenými produkty www.fancymom.com / e-boutique.
PÁKISTÁN; Textil
Jsme pákistánská textilní továrna, vyvážíme tkaniny potištěné nebo barvené a výrobky z těchto tkanin. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BANGLADÉŠ; Oděvy, kožené zboží, plastové tašky
Vyvážíme z Bangladéše oděvy, kožené zboží a plastové tašky. Potřebujeme kontakty na odběratele s e-mailovými adresami.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Jsme výrobce a vývozce velmi kvalitních pletených a tkaných oděvů a také zastupujeme několik skupin podniků z Bangladéše. Můžeme nabídnout velký výběr pro dovozce, velkoobchodníky i maloobchodníky, hotely a motely, instituce, velké obchody. Naše výrobky jsou pletené a tkané oděvy pro muže i ženy, chlapce i dívky, kojence a batolata. Máme ...
BANGLADÉŠ; Svetry, pletené a tkané oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli svetrů, pletených a tkaných oděvů. Jsme výrobci oděvů v Bangladéši a máme zájem exportovat oděvy do Evropy, podle požadavků odběratelů.
NIGÉRIE; Lékařské vybavení, kojenecké zboží
Máme zájem importovat chirugické zařízení, nemocniční vybavení, kojenecké zboží.
NIGÉRIE; Zboží do domácnosti, kočárky
Jsme importéři, velkoobchodníci, poptáváme skleněné zboží, zboží do domácnosti, dětská chodítka, kočárky, trojkolky, zápalky.
NIGÉRIE; Oděvy, řemeslné výrobky
Máme zájem importovat oděvy, doplňky, řemeslné a dekorativní výrobky.
NIGÉRIE; Kočárky, sušičky, žehlicí prkna
Poptáváme dětská nosítka, dětské kočárky, sušičky na prádlo, žehlicí prkna.
PÁKISTÁN; Textilní výrobky
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky textilních výrobků jakéhokoliv druhu.
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Pro svůj eshop hledám velkoobchody, dodavatele, výrobce značkového oblečení pro celou rodinu a dále spolehlivé velkoobchody s bytovým textilem a doplňky.Předem děkuji za nabídky a těším se na naši spolupráci.
PÁKISTÁN; Tkaniny, textílie, bytový textil
Jsme přední výrobce a vývozce tkanin a hotových textilních výrobků. Pravidelně vyvážíme režné, barvené, bělené, potištěné, kusové zboží a výrobky do Evropy, Kanady, USA atd. Vyrábíme pevné tkaniny, bílé i potištěné (kepry, satény, plachtovina, kanafas, listová tkanina, pleteniny, ručníky, žakár, rybí kost atd.). Bytový textil (ubrusy, ubrousky, ...
Hledáme VO s dětským zbožím
Hledáme velkoobchody s dětským zbožím . Strakonice T:606636404
BANGLADÉŠ; Oděvy
Hledám importéra oděvů.