BANGLADÉŠ; Pletené, tkané oděvy
Cozier je korporátní organizace (marketingové oddělení) s výrobní jednotkou tkaných, pletených oděvů. Zaručujeme kvalitu na požadované úrovni jakosti a včasné dodání. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Zdravotnické nástroje, kosmetika, konzervy
Zabýváme se importem, exportem a zastupováním firem. Poptáváme oděvy, konzervované potraviny, zdravotnické nástroje na jedno použití, produkty pro zdraví a péči o tělo, zemědělské produkty a toaletní potřeby apod.
TOGO; Textilie, potraviny, kosmet. a drogistické zboží, dlaždice
Poptáváme koberce, koberečky, dlaždice, oděvy, textil, kožené výrobky, šperky, kosmetiku, produkty péče o zdraví, čisticí prostředky, toaletní potřeby, potraviny, nápoje. Také hledáme firmy, pro které bychom se stali výhradními zástupci v západní Africe.
Poptávám textilní zboží do komise
Poptávám textilní zboží pro komisní prodej Hledám firmu - výrobce který mi poskytne textilní zboží do komisního prodeje. Jedná se o dětský textil, pánské košile,pánské a damské spodní prádlo,sportovní oblečení kravaty, ručníky, povlečení, obuv, bižuterii atd. Kontakt +420 608974815
BANGLADÉŠ; Oděvy
ZaDEL FashionS je podnik s kvalitním módním oblečením, vyrábíme a exportujeme oděvy a skladové položky. Specializujeme se na výrobu tkaného oblečení (pro atletiku, sportovní saka, vázanky, halenky, propínací svetry, běžného oblečení, bundy, džíny, kalhoty, kalhotky, pyžama, trička, šortky, sukně, svetry, teplákové soupravy), pletenin (oblečení pro ...
TOGO; Textil, použité oděvy, obuv
Obchodujeme s textilem, oděvy, použitým oblečením a obuví. Hledáme české dodavatele.
Poptávám společenský oděv pro dítě
Poptávám společenské kalhoty, boty, košile pro syna, věk 11 let, velikost konfekce 152, boty 36, děkuji za nabídku
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Jsme exportér oděvů z Bangladéše. Zabýváme se výrobou všech druhů pletených a tkaných oděvů. Naše kvalita je třída "A " a ceny velmi konkurenceschopné. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Ehan International je bangladéšský moderní oděvní podnik a exportér. Obchodujeme se všemi druhy oděvů a oblečení z přírodních i umělých vláken, hlavně tkaných, pletených a svetrů pro muže a chlapce, ženy a dívky a děti. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s novými odběrateli.
NĚMECKO; Kojenecké zboží
Poptávám obchodní spolupráci s dodavatelem kojeneckého zboží.
Poptávám dodávky značkového textilu pro MO
Hledám dodavatele značkového oblečení pro prodejnu v Ostravě. Značky LONSDALE, EVERLAST, NIKE, ADIDAS. Zájem ve velikostech dospělé i dětské. O Obuvi NIKE a ADIDAS je možno jednat. Nabídky s ceníkem, prosím na uvedený email.
JAR; Stroje, obuv, oděvy
Jsme jihoafrická registrovaná společnost, zabýváme se marketingem, dodávkami produktů, public relation, prodejem, logistikou, distribucí. Hledáme výrobce strojů, výrobce obuvi, výrobce oblečení.
PÁKISTÁN; Oblečení
Chci začít podnikat s oblečením v ČR a také mám zájem tam uspořádat výstavu svých výrobků. Hledám firmu, která mi v tom pomůže a poskytne služby.
Hledám dodavatele zboží pro komisní prodej
Dobrý den, poptávám firmu nebo obchod,který by mi dovezl(zavezl) do mých prostorů sortiment,věci,zboží k prodeji jakýkoliv(pak bych si vybral) na komisní prodej vytvoření např další pobočky,formou % provize.Vytvoření tkz kamenného obchodu.V Děčíně ,Severní Čechy.Foto mohu dodat.Rušné místo potraviny,pekárna,pošta,železářství,hospoda,sídliště ...
BANGLADÉŠ; Textilní odvětví
Hledám obchodního partnera nebo zástupce v oboru textilu.
UGANDA; Železářské zboží, elektronika
Poptáváme různé komodity jako železářské zboží, elektroniku, oblečení a mnoho dalšího.
IZRAEL; Termoprádlo
Royal-angora Izrael je předním výrobcem velmi kvalitního termoprádla a ohřívačů těla. Naše odborná kvalifikace spočívá ve vývoji jemně pletených angorových výrobků ze směsi chlupů angorských králíků. Vyvinuli jsme unikátní směs se zahřívací kapacitou 7x vyšší než běžná jehněčí vlna a jejíž vlákna umožňují pokožce dýchat, aniž by zvlhla. Rádi ...
BANGLADÉŠ; Oděvy
Naše firma KOALA FASHION & DESIGN vyrábí módní i běžné oděvy, dětské, dámské a pánské. Vyrábíme pletené zboží jako trička, polokošile, mikiny s kvalitní výšivkou a potiskem nebo základní. Vyrábíme tkané neformální košile a cargo kalhoty již dlouhou dobu. Také módní denimové výrobky pro ženy a muže, se všemi druhy sepraného efektu. Rádi bychom ...
INDIE; Oděvy
Jsme indický výrobce a vývozce pánských, dámských a dětských oděvů a příslušenství, neformální i formální. Hledáme odběratele.
Poptávám dodavatele dětského zboží
Poptávám dětské oblečení a věci s tím související- sponky, čelenky, batužky, lahvičky...
Hledám dodavatele dětského textilu
Hledám dodavatele dětského textilu
BANGLADÉŠ; Jutové zboží, mořské plody
Jsme přední obchodní společnost zabývající se hlavně dovozem a distribucí a působící jako místní zástupce pro zahraniční firmy, které by chtěly dovážet bangladéšské zboží a vyvážet své zboží do Bangladéše. Můžeme vyvážet surovou jutu, jutové zboží, mořské ryby, kraby a oděvy všeho druhu. Hledáme odběratele.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme KOALA FASHION & DESIGN, výrobce módních i běžných oděvů dětských, dámských i pánských. Vyrábíme pletené zboží jako trička, polokošile, mikiny s kvalitní výšivkou a potiskem nebo základní. Vyrábíme tkané neformální košile a cargo kalhoty. Můžeme nabídnout vlastní design nebo můžete zaslat svůj design a vyvíjet s námi. Máme zájem o navázání ...
EGYPT; Bavlněné oděvy
Vyvážíme egyptské bavlněné oděvy, tkaniny, košile, spodní prádlo atd. a hledáme odběratele.
Poptávám dodavatele outletového textitlu
Poptávám dodavatele Outlet dětského oblečení, nebo Cream Luxusu oblečení z Anglie za nižší ceny.