BANGLADÉŠ; Kvalitní oděvy
Naše firma SEA-GULL TEX International je dodavatelem nejkvalitnějších oděvů a je schopna poskytnout ty nejlepší ceny, harmonogram dodávek. Vyvážíme košile, trička, polokošile, svetry, šortky, kalhoty, klasické kalhoty, denimové kalhoty, fleecové zboží, bundy, kombinézy, dětské oblečení, noční oblečení, pánské plavky a všechny druhy pletených a ...
GHANA; Jednorázové dětské pleny
Hledáme obchodníky s dětskými plenkami na jedno použití.
INDIE; Oblečení pro volný čas
Jsem výrobce triček, kalhot, nočních kalhoty, dětského oblečení atd. Hledám odběratele pro své produkty.
PÁKISTÁN; Textílie
Přední pákistánský výrobce textilií hledá odběratele svých výrobků.
BANGLADÉŠ; Bytové textílie
Zabýváme se importem a exportem, agenturním, obchodním a výrobním podnikáním v Bangladéši. Máme zájem o navázání obchodní spolupráci s českými odběrateli oděvů, bytového textilu, zemědělských výrobků atd. Máme zájem o dovoz strojů a joint venture.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme SARTEX International, výrobce a dodavatel oblečení a nabízíme komplexní služby zahraničním odběratelům. Zajistíme nejlepší kvalitu, provedení a rychlost dodání. Specializujeme se na všechny druhy dámských, dětských a pánských módních oděvů, které zahrnují trička, polokošile, šortky, noční oblečení, spodní prádlo, halenky. V současné době ...
INDIE; Pletené oděvy ze 100% bavlny
Jsme výrobci pletených oděvů ze 100% bavlny pro kojence, děti a ženy. Hledáme české značkové firmy, které potřebuji spolehlivé výrobce ke zhotovení oděvů. Uvítáme dlohodobou spolupráci.
PÁKISTÁN; Trička a jiné oděvy
Jsme výrobci všech typů triček a oděvů. Více na www.arymarts.com Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Dětské kožené bundy
Jsme výrobce kožených bund v Pákistánu. Vyrábíme hlavně stylové bundy pro děti a chlapce / děvčata . Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Hledáme odběratele oděvů - sukně, kalhoty, vesty, džíny, pyžama, šortky, bermudy, školní uniformy, všechny typy topů, ručníky, utěrky, trička, polokošile, sportovní oděvy, dětské oděvy, mikiny, svetry, kardigany, roláky.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Bangladéšská firma WINNER INTERNATIONAL je výrobce a exportér konfekčních oděvů. Dodáváme kvalitní oděvy mnoha mezinárodním odběratelům, importérům, obchodním řetězcům. Vyrábíme a exportujeme následující zboží: pletené zboží, denimové oděvy, tkané oděvy, svetry, pletené ošacení, sportovní oblečení pro muže, ženy, děti, batolata; dále noční úbory, ...
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané výrobky
Jsme zástupce výrobců všech druhů pletených a tkaných výrobků a svetrů. Dodáváme všechny druhy svetrů, svetry propínací i přes hlavu (s různým složením přízí), denimové / keprové kalhoty, košile, sukně, topy, pletená trička, polokošile, piké polokošile s dokonalými potisky a výšivkami pro děti, muže a ženy různých stylů a různého složení přízí / ...
KAMERUN; Dětské oblečení
Máme zájem o nákup oděvů jako trička, dětské oblečení, nákupní tašky. Prosíme o kontakty na vhodné dodavatele.
PÁKISTÁN; Trička
Vyrábíme trička, polokošile, mikiny s kapucí i bez, golfová trička podle mezinárodních norem. Můžeme zhotovit jakýkoliv design na objednávku. Hledáme odběratele, importéry.
PÁKISTÁN; Dětské oblečení
Rádi bychom navázali spolupráci s odběrateli dětského oblečení v Evropě.
Poptávám domácí práce
Poptávám práci na doma - šití dětského oblečení,pomůcek,pláštěnek a pod.Okolí Havířova.Jsem rýchlá a zručná.
BANGLADÉŠ; Značkové oděvy
Prodávám značkové oděvy, skladem, více na http://tower-trade.webs.com Hledám odběratele.
BANGLADÉŠ; Jutové zboží
Rádi bychom exportovali různé položky jako oděvy, léčiva, jutové zboží. Hledáme kontaktní údaje importérů.
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
Jsme výrobce všech druhů pletených, tkaných a denimových oděvů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Výroba tkanin
Jsme jedním z předních výrobců všech druhů tkanin / bytového textilu a oděvů (tkané / pletené) v Karáčí v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Postaráme se o všechny operace v Pákistánu, od vzorků po konečné odeslání zásilky.
PÁKISTÁN; Bavlněné oblečení
Jsme vývozce 100% bavlněných triček pro děti, denimových kalhot a pánských košil. Vyvážíme oblečení do Evropy a kvalita našim zákazníkům vyhovuje. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými dovozci.
BANGLADÉŠ; Oděvy, textil
Winsome Design & Fashion Ltd. je výrobce a exportér oděvů a textilu. Firma exportuje trička, polokošile, topy, šortky, pyžama, sukně, kalhoty, spodní prádlo pro děti, ženy a muže. Hledáme odběratele.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme konsorcium výrobců / vývozců konfekčních oděvů v Bangladéši. Naše hlavní položky jsou trička, polokošile, pyžama, svetry, denimové kalhoty atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Nepotištěná trička
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli nepotištěných triček ve velkém množství.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Můžeme dodávat veškeré typy oděvů. Hledáme odběratele v EU.